- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #11.201
Aaaaaa ayip ediyosun bunca sey olup bide catlak mi olmayacakti sende :)) oda olmayaydi sasardim. Ah kiyamam hep gul arkadasim. Cok cektin. Insallah rabbim sagliklica kollarina versin evlatlarini. Onlarda anasina babasina vatanina saglikli hayirli evlatlar olsunlar.günaydın
Demi yok yok vallayalnız karnım öyle çatlamışki çatlayacak yer kalmamış neyseki Allahtan lazerle tedavi varmışta onuda takmıyorum yırtık yırtık oldum
:)) amin canım inşallah hepimiz bebeklerimizi sağsalim alırız kucağımıza tüm çektiklerimizi unuturuz okadar merak ediyorum ki kime benzediklerini bian önce gelselerde görsem onları diğer herşeyi toparlarım bişekilde ^^Aaaaaa ayip ediyosun bunca sey olup bide catlak mi olmayacakti sende :)) oda olmayaydi sasardim. Ah kiyamam hep gul arkadasim. Cok cektin. Insallah rabbim sagliklica kollarina versin evlatlarini. Onlarda anasina babasina vatanina saglikli hayirli evlatlar olsunlar.
Yarınmi ay ne güzel bebislerini sağ sağlim al.kucağına ins heycan üst seviyedir simdi bebekler 35 den sonra kilo alimi nasil oluyor acaba alıyorlarmi cnm son haftalar almaz diyorlarInsallah gorursun sende canim. Cok zor son haftalar. Allah kolaylik versin herkeze. Yarin benim dogum
Canım bu kremler işe yaramıyor mu erkenden kullanmak falangünaydın
Demi yok yok vallayalnız karnım öyle çatlamışki çatlayacak yer kalmamış neyseki Allahtan lazerle tedavi varmışta onuda takmıyorum yırtık yırtık oldum
Tsk arkadasim sende. aliyorlar kilo 36 dan 37. Haftaya kadar biri 200 gr. Biri 150 gr. Almisti. Bu hafta nasillar bilmiyorumYarınmi ay ne güzel bebislerini sağ sağlim al.kucağına ins heycan üst seviyedir simdi bebekler 35 den sonra kilo alimi nasil oluyor acaba alıyorlarmi cnm son haftalar almaz diyorlar
Özele mi gidiyorsun devlet hastanesimi. Ben devletin kadın doğum hastanesine gidiyorum ve çok ta memnunum ilgi alakadan. Rahatsızlığın falan olmyormu. Ne bileym ben 10-15 gün oldmu önceki haftalarda bile acaba iyilermi acaba kasığım ağrıdı bişi mi oldu acaba belim neden ağrıyor diye hep huzursuz oluyordum şimdi iyi 1 hafta 10 günde gittiğimden ağrılarmda olsa normal oldğğnu iyi olduklarını biliyorum ya görüyorum rahatlıyorum. Haftaya gittiğnde doktorun direk doğuma alır artık seni günün gelmiş maşallah. Yada 3 hafta sonra gel derse evde doğurursn bak :))Hep ayda 1 yeni 3 hafta düşürdü zaten 36 hafta icindeyim cnm 34 gitmiştim bide 37 gitcem ole dedi
Yok canım yok ilk öğrendiğim günden beri kullandım kremler yağlar bu hafta harita işlemi başladı ki günde iki kez yağlıyorum. İlk iki hamilelğmde çiziğim yoktu ikiz olunca kaçınılmaz sanırım olsun be sağlıklı olsunlarda napalım.Canım bu kremler işe yaramıyor mu erkenden kullanmak falan
Aceba ilklerdemi olmuyor anlamadim. ben 38. Haftaligim hic catlagim yok. Inanirmisiniz banyodan banyoya bebe yagi suruyorum hatta unutuyorum bazende. Aceba yagli gobekse catlamiyormu zayifkenmi catliyo. Benim biraz gobusum vardi 63 dum kaldigimda. Cunki dr dediki yapiyla ilgili catliyacaksa milyon dok catlayacak dedi. Ama dusunuyorum yapiyla ilgiliyse sizin ilkinde yokken simdi niye olduYok canım yok ilk öğrendiğim günden beri kullandım kremler yağlar bu hafta harita işlemi başladı ki günde iki kez yağlıyorum. İlk iki hamilelğmde çiziğim yoktu ikiz olunca kaçınılmaz sanırım olsun be sağlıklı olsunlarda napalım.
Benim öncesinde iki doğumum var ikisindede 52 ile hamile kaldım büyükte 14 küçükte 20 kilo almıştım ve hiç çatlamamıştım. Şu an 32. Haftamdaym ve geçen hafta yanlarda ve sol göbeğmde başladı çizikler bende anlamadm. Çatlamam göbek nasılsa iki kez esnedi küçüldü diye düşünyordum. Ben 56 ile hamile kaldım şu an 76 kilodaym :))rekora koşmak isteyen varsa benimle buyursun :)). Göbekleriniz nasıl ya benim göbeğm yaygın değil sipsivri öne doğrubiraz aşağa inmeye başladı ama sivri yani. Bebekler de yaklaşık 2 aydır baş aşağa yerleştiler dönmediler bidaha artık dönmezler dedi doktorumda.Aceba ilklerdemi olmuyor anlamadim. ben 38. Haftaligim hic catlagim yok. Inanirmisiniz banyodan banyoya bebe yagi suruyorum hatta unutuyorum bazende. Aceba yagli gobekse catlamiyormu zayifkenmi catliyo. Benim biraz gobusum vardi 63 dum kaldigimda. Cunki dr dediki yapiyla ilgili catliyacaksa milyon dok catlayacak dedi. Ama dusunuyorum yapiyla ilgiliyse sizin ilkinde yokken simdi niye oldu
Allahım o yolda eylemesin sağ salim kucağna al canım inşallah. Sen baya dayandın maşallah. Bundan sonrası bol sütlü emzirmeler dilerm. Nasıl heycanlısındır ya.Allah evlatlarini bagislasin arkadasim. Inan felegim sasti artik sivrimiii yayginmiii inikmi binikmiii anlamiyorum. Tabi assagidalar onu hissediyorum. Altimi cimcikliyorlar gibi oluyorum bazen. Yarin sabah dogurcam artik. Allah hepimizi kurtarsin
Tsk ederim guzel duan icin. Allah hepimizi cok fazla agriyip incimeden kurtarsinAllahım o yolda eylemesin sağ salim kucağna al canım inşallah. Sen baya dayandın maşallah. Bundan sonrası bol sütlü emzirmeler dilerm. Nasıl heycanlısındır ya.
Benim öncesinde iki doğumum var ikisindede 52 ile hamile kaldım büyükte 14 küçükte 20 kilo almıştım ve hiç çatlamamıştım. Şu an 32. Haftamdaym ve geçen hafta yanlarda ve sol göbeğmde başladı çizikler bende anlamadm. Çatlamam göbek nasılsa iki kez esnedi küçüldü diye düşünyordum. Ben 56 ile hamile kaldım şu an 76 kilodaym :))rekora koşmak isteyen varsa benimle buyursun :)). Göbekleriniz nasıl ya benim göbeğm yaygın değil sipsivri öne doğrubiraz aşağa inmeye başladı ama sivri yani. Bebekler de yaklaşık 2 aydır baş aşağa yerleştiler dönmediler bidaha artık dönmezler dedi doktorumda.
Bende yaramadı canım okadar yağ kullandım 4-5 litre su içtim çok kİlo almadım genede çatladımCanım bu kremler işe yaramıyor mu erkenden kullanmak falan
Sen baya zayıfmışsın. Ama aldğn kilo aynıyı sayılır:))25 le doğururz mu sence:))). Karnımdan dolayı giyisi bulamyorum sığmıyor hiçbişi çok komik görnyo kendm gülüyorum. Geçenlerde alışverişe gittik bir kadın baktı baktı uzun süre sonra maşşalllahhhh dedi ağzını doldura doldura bilmiyorki ikiz:))). Eşimin şort askılılarını giyiyorum evin içinde çok rahat oluyor tavsiye ederm :)).Benimde çok sivri canım doktor ve çevredekiler çok ilginç buluyor . Daha ne kadar sivrilecek acaba diyorlar :) bende 46 ile hamile kaldım en son 65 dim :)
Özele gidiyorum cnm doktor ilgisinden çok memnunum da sık carmiyo daha 2 kez dogum yaptım ağrılarım tabiki oluyor ama hani bilirsin ya bole farklı bişi hissettin de gel dedi hep tecrubelisin dedi hareketlerinde takip ediyorum hafta 37 oluyorum eğer gelmezlerse 38 bitsin istiyorum cnm ya ins görürüm artık hafta yada 3 hafta sonra gel demez heralde sen kaç haftalıksınÖzele mi gidiyorsun devlet hastanesimi. Ben devletin kadın doğum hastanesine gidiyorum ve çok ta memnunum ilgi alakadan. Rahatsızlığın falan olmyormu. Ne bileym ben 10-15 gün oldmu önceki haftalarda bile acaba iyilermi acaba kasığım ağrıdı bişi mi oldu acaba belim neden ağrıyor diye hep huzursuz oluyordum şimdi iyi 1 hafta 10 günde gittiğimden ağrılarmda olsa normal oldğğnu iyi olduklarını biliyorum ya görüyorum rahatlıyorum. Haftaya gittiğnde doktorun direk doğuma alır artık seni günün gelmiş maşallah. Yada 3 hafta sonra gel derse evde doğurursn bak :))
Maşallah allahım güç versn. Ben 32. Hafta içindeyim daha yolum var az biraz. Ama 30 ları gördüm ya şükür bişi kalmadı artık diyorum. Hiç 30 olamıcam sanıyordum geçmiyordu haftalar çok şükür geldik bu günlere. Benimde ağrılarım kasılmalarım oluyor nefes darlığı çekiyorum bazen. Ne kadar iki hamilelikte geçirmiş olsak ki benim yıllar oldu. İkiz çok farklıymış tek gebelik gibi değil.Özele gidiyorum cnm doktor ilgisinden çok memnunum da sık carmiyo daha 2 kez dogum yaptım ağrılarım tabiki oluyor ama hani bilirsin ya bole farklı bişi hissettin de gel dedi hep tecrubelisin dedi hareketlerinde takip ediyorum hafta 37 oluyorum eğer gelmezlerse 38 bitsin istiyorum cnm ya ins görürüm artık hafta yada 3 hafta sonra gel demez heralde sen kaç haftalıksın
Benim bebeklerde hep baş Aşşağıda ve 34 hafta dönüşlerim biri ayak geliyo dedi doktor yoksa normal doğum. Öneriyordu sezeryan hiç gerek yok diyordu ama suan olmaz artık dedi ya yani donebiliyorBenim öncesinde iki doğumum var ikisindede 52 ile hamile kaldım büyükte 14 küçükte 20 kilo almıştım ve hiç çatlamamıştım. Şu an 32. Haftamdaym ve geçen hafta yanlarda ve sol göbeğmde başladı çizikler bende anlamadm. Çatlamam göbek nasılsa iki kez esnedi küçüldü diye düşünyordum. Ben 56 ile hamile kaldım şu an 76 kilodaym :))rekora koşmak isteyen varsa benimle buyursun :)). Göbekleriniz nasıl ya benim göbeğm yaygın değil sipsivri öne doğrubiraz aşağa inmeye başladı ama sivri yani. Bebekler de yaklaşık 2 aydır baş aşağa yerleştiler dönmediler bidaha artık dönmezler dedi doktorumda.
Evet gerçekten tek gibi değil daha zor ve ağrılı kasılmalar ve nefes darlığı bende çekiyorum geceleri özellikle uyku haram sabah 4 5 gibi uyuyabiliyorum gunduzde sersem gibi oluyom : )))))Maşallah allahım güç versn. Ben 32. Hafta içindeyim daha yolum var az biraz. Ama 30 ları gördüm ya şükür bişi kalmadı artık diyorum. Hiç 30 olamıcam sanıyordum geçmiyordu haftalar çok şükür geldik bu günlere. Benimde ağrılarım kasılmalarım oluyor nefes darlığı çekiyorum bazen. Ne kadar iki hamilelikte geçirmiş olsak ki benim yıllar oldu. İkiz çok farklıymış tek gebelik gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?