2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

gene acile gidiyoruz kızlar inmedi malesef bakalım nasıl döncez bide evlilik yıldönümümüz bugün inşallah yatış olmazda hastanede geçirmem

Ah be canim . Benimde agrilarim var saat kaç oldu yatamıyorum . Çok yoruldum dün ondan mı bilmem . Durumunu bildir mutlaka , sıkıntısız gel insallah

Yani saglik problemi yok alistirma icin dediler ama tekrar konusacagim cikacakken

canım, benim de büyük bebeğim çıkarken doktor tamamen isteğe bağlı bir gece uyum için gözetim altında olmamızı önermişti. ama seçimi bize bırakmıştı. ben kabul etmedim ve bebeğimi alıp eve gittim. sonuçta servisteki hemşireler yoğun bakım hemşiresi değil ve ben annemle birlikte bebeğime daah iyi bakabilirim diye düşündüm. sorun da olmadı.

Ah be canim . Benimde agrilarim var saat kaç oldu yatamıyorum . Çok yoruldum dün ondan mı bilmem . Durumunu bildir mutlaka , sıkıntısız gel insallah

Geçmiş olsun canm ins skıntısız evine gelmisindir
gene acile gidene kadar tansiyonum düştü kızlar evde yükseliyor hastanede düşüyor anlamadım ben doktorun ameliyatı vardı baya bekledik 4 te geldik eve ben korkmaya başladım artık nolcaksa olsun diyorum hergün acile taşınmak cidden çok can sıkıcı

Canim tansiyon çok önemli dr una ciddi konuş bu durumu allah korusun gerekise kuvezde durması daha iyi allah yardimcimiz olsun

Canim olmasi gereken de o bence. 3 gun cok fazla ve yalniz. Ben diger bebegi gormeye bile gidemem birakip. Zaten bu hafta cikarmaktan vazgecmis. Gece kusmuş doktor da oral beslendiginden ve emdiginden yorulduguna baglamis. Halbuki cocuk hapşırıyordu ben ordayken. Bebek askili zıbınla dısarda dolandi kac saat duş da aldirmistik. Emmeyi unutur mu ki tekrar? Süreç uzayacak

Allah anali buyutsun saglikla insallah bizlere ve bekleyen herkese o gunleri saglikla gostersin

Canim hayirli olsun kilo kayiplari ilk 10 gun oluyor genelde sonrasinda kilo almaya basliyorlar benide cok endiselendirdiler sutume etki bile etti sikintim 2860 2600 e dustu digeride 2600 den 2400 dustu sonradan toparladilar simdi tosun gibiler allaha sukur sikinti yapma kendine bol dus al dinlen sik sik besle duzene girecektir mutlaka

Kızlar doğum öncesi temizliginizi hangi haftanizda yaptırdınız. Tül, halı koltuk temizliği, dolap icleri vs ?

33 de yaptirdim canim. Doktordan geldim. 3100 ve 2750 olmuslar teyzesi. Carsamba sabah 7 de hastanede olucam. Allah hayirli dogumlar versin hepimize

Hay maşallah tombul sosisler yaaaa. Nasıl tasiyorsun 6 kiloyu maşallah :)) Çarşambayi bekliyorum dört gözle . Doğumlar heyecanlandırıyor beni, kendimi de yaklaşmış hissediyorum doğuran oldukça :))

Saol canim Evet dusmesi normal ama kilosu dusuk dogduklari icin canim skldi çünkü 2kg alti olursa sknti olur dio doktor

Hay maşallah tombul sosisler yaaaa. Nasıl tasiyorsun 6 kiloyu maşallah :)) Çarşambayi bekliyorum dört gözle . Doğumlar heyecanlandırıyor beni, kendimi de yaklaşmış hissediyorum doğuran oldukça :))
Ayy çok heycanli yaa:) :) hayirla saglikla kucağına al ins canım
Kizlar tsk ederim darisi sizlere insallah. Bende bilmiyorum nasil tasiyorum cok zorlaniyorum. :) yamuldum valla. bademsekerim28 canim seninde haftan cok iyi bellimi olur. ikizlerde dogum vakti belli olmuyor bi suprizde senden gelebilir. Opuyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…