2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım benimkiler bir buçuk ve iki kilo doğdular erken doğum olacağını bildiğim için birer takım prematüre aldım eve 1 ay sonra geldik eve gelirken de 0-3 ay Yenidoğan takımlardan aldım en çok 0-3 ay kullandım

Emzik avent biberon Kraft kullandım ama şimdi wee kullanıyorum:) epeyce fazla kırdık biberon bide yemek de yiyorlar diye bu kez ucuza kaçtım:)
Süt sağmam da Kraft di bende çok memnun kaldım ama 1 ay kullandım eve gelince emdiler duruyor öyle ama çok çok kullandım
Şimdi bende bı daha araba alcam mecbur

Birde pişik ve göğüs çatlağı için sudocrem mutlaka olsun yanında en iyisi o ve bez sleppy kullanıyorum hem yumuşak hem pişik sızdırma yapmıyor hemde ucuz:))

Canım benim doktorum da 31.haftada doğum olacakmış gibi hazırla kendini dedi. Tek yumurta ikizi olduğu için ultra riskli gebelik bizimkisi.. o yüzden ben de prematüre alayım en iyisi hastane çıkışlarını.. sonrasında dedğin gibi 0-3 ay alırım..

Bu arada ilk 1 ay hastanede biberonla besleyip eve geldikten sonra emzirmeyi nasıl başardın? Süper olmuş hakikaten çünkü biberona alışanlar memeyi reddediyormuş herkes öyle diyor. Taktiklerini paylaşır mısın bizimle?

Sudokremi pişik için duymuştum ama göğüs ucuna da sürülebiliyor mu?

Kizlar gogus ucu yaralarina ayva çekirdeği iyi geliyir.. 4 5 tane ayva çekirdeğini bir iki kasik suyla geceden islatin. O sabah kadar kivam alıyor. Sürünce cok iyi geliyor.

36+3 te dogum yaptim 2600 2800 dogdular 1er tane premature alabilirsin canim tulumlardan ziyade alt ust takimlar daha kullanisli oluyor

Kizlar gogus ucu yaralarina ayva çekirdeği iyi geliyir.. 4 5 tane ayva çekirdeğini bir iki kasik suyla geceden islatin. O sabah kadar kivam alıyor. Sürünce cok iyi geliyor.
Ayy işte bunları hep not almak lazım çok sağol canım :)

36+3 te dogum yaptim 2600 2800 dogdular 1er tane premature alabilirsin canim tulumlardan ziyade alt ust takimlar daha kullanisli oluyor
Tamam canım o zaman dediğin gibi alt üst takımlardan alayım.. çok faydalı bilgiler oldu valla sağolun kızlar.. Maşallah bebişler 36.haftayı görmüşler darısı başımıza inşallah..

Sudocrem hem bebek için hem anne için canım
En etkilisi o ikizler doğunca en önemli olan zaman
Benimkiler 34 te doğdular benimkiler de tek yumurta ikizleri:)
Ben ilk çocuğuma hiç biberon vermedim bu ikizlerde de nasıl tutacağımı bile bilemedim:) ama hiç sorun yaşamadım ben bilmiyorum şansa galiba hem emdiler hemde biberonla aldılar mamayı
Ben en çok ek gıda da sorun yaşadım kaşığı reddettiler

E Ebruemir KaPrisLiPazen
Kizlar cok sagolun ya.. onca streste bide detayli yazmIssiniz.. cok cok tsk ederim cok degerli bilgiler bizim icin!!! Cünkü ikiz sahibesi olmak gercekten cok farkli ya!
Bilgilerin devamini bekliyoruz he bi yere gitmek yok

C Camgulu bacim ayva cekirdegini ilk defa duydum! Süpermis eger yariorsa Ise sonucta dogal bisey..
Cok sagol bu bilgi icin!!!

jeliboni canim ben tek araba icin puseti maxi cosi düsündüm.. bebek arabasi olarak bugaboo donkey duo serisini begendim.. almanyada cesit cok masallah ayrica fiyatlarda tr deki gibi ucuk degil.. ben arkadasima burdan yollamistim ikiz bebek arabasini tr ye yaklasik 2.000-2.500 tl kari olmustu .. cümkü komple set aldiydik ona.. cantasina semsiyesi tüm aksesuarlarina varana kadar hersey ile birlikte..
daha karar vermedim..erken benim icin,.
Cünkü koyacak yer olsada (ki evde yok asagiya bodruma koymaliyim) tozlanir durduk yere,. Ocak gibi insaAllah aliriz.. o zamana kadarda bakarim hem cesitlere...

Sen sor ben elimden geldiğince yazarım canım
Ben bı ürün arıyorum ama burda yok resim atsam bana da yollarmisn:)))
Ayva çekirdeği arkadaş demiş evet gerçekten çok işe yarıyor
Çekirdekleri çıkartıp küçük bı kavanoza koy üstüne biraz su ekle bekleyince losyon gibi kıvam aldığını göreceksin o zaman sür canım
Ben ilk bebeğimde kullanmıştım işe yaradı ama ikizlerde hastane de makinayla sagdigimda çok fazla yara oldu ben sudocrem kullandım zaten her emmeden önce pamukla göğsü temizlediğim için krem kalmıyordu

Çok iyi olmuş maşallah hem mama hem anne sütü almışlar canım.. valla 34. Hafta da iyi doğmuşlar çünkü benim doktorum 31de doğum olacak şekilde hazırlan dedi. Sizin bebeklerin arasında zar var mıydı peki?

Canım bugaboo donkeyi ben de beğendim ama bana çok ağır geldi o. Tek başıma katlaması kaldırması zor olur diye almadım. Fiyat olarak zorlanmadım canım tüm seti 2.400e aldım pregodan. Dediğin gibi yanında bi sürü aksesuar da verdiler. Yine de dediğin gibi vakit çok daha iyice araştırırsın :)

Evet zar var demişti doktor.cok emmediler ama 7 ay

Oh masallah sizlere ben erken dogumda bide riskliyim diye cok korkuyorum elim hazirlik yapmaya gitmiyor ama sizden cesaret aldim bende yavastan baskiycan a
Allah izin verirse. Acaba bu dogum zamani ultrasona goremi oluyor. Kizlar aranizda tup bebek olanlar transfer tarihine goremi hesapliyor doktorlar transfer tarihine goremi.

Evet zar var demişti doktor.cok emmediler ama 7 ay
Oldun canım ne kadar emerlerse kardır.. buna şükür 7 ay emmişler :)

Canım benim ki tüp bebek. Son adet tarihine göre hesaplanıyor. Ama mesela bebeklerden biri kardeşinden bir hafta önde gidiyor gelişim olarak.. bu tür faktörler de doğum zamanını etkiler

Öyle dedim artık canım en büyük tesellim küvozdeyken mamadan çok anne sütü aldılar ona şükür diyorum

Maşallah canım ya çok iyi doğmuşlar senin ikizlerin
Şimdi ne kadarlık olmuşlardı?
Biz yavru tavşan kadardık:))))) 1600-2000 doğduk
Cuma gunu 2. Ay asimiz var bakalim artik kilolarini bende merak ediyorum hastanede sutumle besliycem diye mama vermedim hizli kilo verdiler 2400 2600 dustuler simdi iyiler allaha sukur

Cuma gunu 2. Ay asimiz var bakalim artik kilolarini bende merak ediyorum hastanede sutumle besliycem diye mama vermedim hizli kilo verdiler 2400 2600 dustuler simdi iyiler allaha sukur
Maşallah bin kere,çok iyiler ama biz sizin kilolariniza 4.ayda ancak ulaşabilmiştik mama da yerken
Rabbim size bağışlasın evlatlarınızı

Ayva cekirdegini deniiciiiiimmm... tiskürler!!!

Hangi ürün canim? Bakayim hemen

Bende senin aldigina bi bakayim canim.. bakarsin bende alirim
Fiyat olarak cok iyi almissin.. güle güle kullanin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…