2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ayva cekirdegini deniiciiiiimmm... tiskürler!!!

Hangi ürün canim? Bakayim hemen
Aslında burda varmı bilmiyorum ama çok aradım hiç bir yerde bulamadım
Benim bı de oğlum var 4 yaşında düşünüyorum böyle bişey
Ayva çekirdeği bozulmuyor doğum zamanın belli olduğunda bı kaç gün öncesinden de yapabilirsin canım

Eklentiler

• Screenshot_20171021-173906.png
    224,7 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20171021-173423.png
    209,7 KB · Görüntüleme: 68
Bunu biliyorummmm.. bende alicam insaAllah canim.. sana özel mesaj atamiyorum ama? Özel mesajlara kapalisin sanirim.

byburt :))))

aventın kkac ml lık bıberonunu alıcan canım kucuklerı cok kullanılmıyormus ben 260lıklardan alayım dıyorum yavas akıs emzıklı olarak

Nasilsiniz kizlar...
Göbek demisken dun aksam akraba kinasi vardi biri 6 aylik sandim seni ama ikizse normal dedi. Guleyimmi aglayim mi sasirdim.
Biride dediki karnını cok ovma erken doğuma yol acar? Duyan var mi boyle.birsey...

kızlar bugün akşam üzeri ikizlerin kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz lütfen sağlıkla kalp atışlarını duyabileyim dua edin =) çok heyecanlıyım, geçen hafta kalp atışı diye gittik tek yumurta ikizlerimizin olduğunu öğrendik
inşallah bunda kalp atışlarını duyarız inşallah inşallah

İlk paylaştığınız fotodaki bebek arabası hangi marka?

Marka olarak bilmiyorum ki canım ben burdayım bulamadım, yabancı alışveriş sitesinden gördüm ama onlada alışveriş yapsam ne kadar güvenilir bilemiyorum.
Ben de güvenemiyorum yabancı sitelere ama çok iyi görünüyor tam bize göre,Yanyana arabalarla markette reyon arasında dönmek bile zor,yürüyen merdivene falan da sığmıyor

Ben de güvenemiyorum yabancı sitelere ama çok iyi görünüyor tam bize göre,Yanyana arabalarla markette reyon arasında dönmek bile zor,yürüyen merdivene falan da sığmıyor

Safeplus markasi olabilir canim.. 500 tl burda(almanyada) onun fiyati...

Nasilsiniz kizlar...
Göbek demisken dun aksam akraba kinasi vardi biri 6 aylik sandim seni ama ikizse normal dedi. Guleyimmi aglayim mi sasirdim.
Biride dediki karnını cok ovma erken doğuma yol acar? Duyan var mi boyle.birsey...

Canim benimde karnim suanda 7 aylik gibi.. kizimda 7 aylikken ayni bu sekildi... sanirim normal.. sonucta herseyin iki kati...

byburt :))))

aventın kkac ml lık bıberonunu alıcan canım kucuklerı cok kullanılmıyormus ben 260lıklardan alayım dıyorum yavas akıs emzıklı olarak

Bacim öyle büyük alma... zaten baslarda o kadar fazla icemiolar.. 125 ml lik yeterli basta.. kücük olmasi senin icinde rahat.. nede olsa 2 sise birden belki vermen gerekicek belki lazim bile olmaz.. emzirirsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…