- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.859
- 478
- 36
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.041
Aslında burda varmı bilmiyorum ama çok aradım hiç bir yerde bulamadımAyva cekirdegini deniiciiiiimmm... tiskürler!!!
Hangi ürün canim? Bakayim hemen
Bunu biliyorummmm.. bende alicam insaAllah canim.. sana özel mesaj atamiyorum ama? Özel mesajlara kapalisin sanirim.Aslında burda varmı bilmiyorum ama çok aradım hiç bir yerde bulamadım
Benim bı de oğlum var 4 yaşında düşünüyorum böyle bişey
Ayva çekirdeği bozulmuyor doğum zamanın belli olduğunda bı kaç gün öncesinden de yapabilirsin canım
Kapalı değil ama bakayım canım bı dkBunu biliyorummmm.. bende alicam insaAllah canim.. sana özel mesaj atamiyorum ama? Özel mesajlara kapalisin sanirim.
Ben hiç ölçmedim canım.. şu ayda şu kadar olması lazım gibi belli değerler var mı?Karin cevrenizi hic ölctünüz mü kizlar?
Benimki cok cikti sanki
Ben hiç ölçmedim canım.. şu ayda şu kadar olması lazım gibi belli değerler var mı?
Neresi orası?
Evet araba önemli canim.. benim bide kizim var o yüzden onuda düsünmeliyimen iyi sekilde nasil kombine ederim diye... bi model var gözümde biraz tuzlu ama sponsoru bulursam aldircam insaAllah
Süt sagma makinasi kizimdan var elektriklk ciftli pompali aventin.. ondan cok memnun kaldim ..
emzik - nuk.. biberonda avent favorim...
iyi dimi?
ALLAH yardımcınız olsunKızlar bugün detaylı ultrason randevumuz var.. Hayırlı dualarınızı esirgemeyin olur mu?
sağol canım :)) yavaş yavaş öğreniyoruzIkili testte sadece utrasyonla ense kalinlarina bakiliyor canim ikiz oldugu icin kan testi yapilmiyor hangi cocuga ait oldugu belli olmadigi icin 3 lu testti hic yapmiyorlar.ikiz hamilelik insana cok sey ogretiyor canim
@kardelen384 @fadiming @Geleceksin biliyorumjunemayapril @Dmrz
KIZLAR SESINIZ CIKMADI NASILSINIZ.....
İlk paylaştığınız fotodaki bebek arabası hangi marka?Aslında burda varmı bilmiyorum ama çok aradım hiç bir yerde bulamadım
Benim bı de oğlum var 4 yaşında düşünüyorum böyle bişey
Ayva çekirdeği bozulmuyor doğum zamanın belli olduğunda bı kaç gün öncesinden de yapabilirsin canım
Marka olarak bilmiyorum ki canım ben burdayım bulamadım, yabancı alışveriş sitesinden gördüm ama onlada alışveriş yapsam ne kadar güvenilir bilemiyorum.İlk paylaştığınız fotodaki bebek arabası hangi marka?
Ben de güvenemiyorum yabancı sitelere ama çok iyi görünüyor tam bize göre,Yanyana arabalarla markette reyon arasında dönmek bile zor,yürüyen merdivene falan da sığmıyorMarka olarak bilmiyorum ki canım ben burdayım bulamadım, yabancı alışveriş sitesinden gördüm ama onlada alışveriş yapsam ne kadar güvenilir bilemiyorum.
Canim dualarimiz seninle... kacta randevun? Bizede haber et olur mu...Kızlar bugün detaylı ultrason randevumuz var.. Hayırlı dualarınızı esirgemeyin olur mu?
Ben de güvenemiyorum yabancı sitelere ama çok iyi görünüyor tam bize göre,Yanyana arabalarla markette reyon arasında dönmek bile zor,yürüyen merdivene falan da sığmıyor
Nasilsiniz kizlar...
Göbek demisken dun aksam akraba kinasi vardi biri 6 aylik sandim seni ama ikizse normal dedi. Guleyimmi aglayim mi sasirdim.
Biride dediki karnını cok ovma erken doğuma yol acar? Duyan var mi boyle.birsey...
byburt :))))
aventın kkac ml lık bıberonunu alıcan canım kucuklerı cok kullanılmıyormus ben 260lıklardan alayım dıyorum yavas akıs emzıklı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?