2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

İnşallah daha iyi güzeli sizlerin olsun, 12 sene sonra almışım kucağıma çok şükür bin şükür, tüm zorluklar bitti gitti. Darısı başınıza olsun.
Masallah canim kac yasindasin. Bende 6 sene ugrastim,üçüncü tüp denememizde tuttu insallah kucagima almakta nasip olur.Ama yinede sanki dogumdan sonra depresyona girecekmisim gibi hissediyorum insallah senin kadar pozitif olabilirim. Babalarda bizim kadar sevebiliyolarmi yavrularini

Kızlar ben 28. haftadayım bugün doktora gittim nt s de ağrı cıktı ve doktor celes tone iğne ve adalat günde 3 defa kullanan var mı

Kızlar ben 28. haftadayım bugün doktora gittim nt s de ağrı cıktı ve doktor celes tone iğne ve adalat günde 3 defa kullanan var mı
Evet canim 31. Haftada aynisini yasadim 2 gun hastanede kaldim ve hem igneyi hem haplari kullandim ama sonrasinda sanci kesilince hapa devam ettirmedi doktorum. Faydasini gordum hem sanci kesildi hem rahimdeki açılma kapandi

35 yaşındayım canım, yoğun ve stresli iş hayatı kariyer derken bi baktım yıllar geçmiş 3 senedir aktif uğraştık operasyonlar ve geçen sene tüp bebek yapmaya karar verdik en büyük şansım doktorum oldu çok uğraştı benimle süreç 7-8 ayı buldu çok şükür geç oldu temiz oldu. Ben de olamam diyordum çokta korkuyordum ama hiç gerek yokmuş omların dünyaya geldiği ağlama sesiyle cennette sandım kendimi. Babalara gelince benden önce zıplıyor ağlama seslerine bıraksam sürekli göğsünde yatıracak. Herşey çok güzel olacak bana inan.

Ah canimm cok tesekkur ederim icime su serptin.Allah yavrularina saglik sihhat versin

Kızlar bugun doktora gittim 34+2 yim 2265 biride 2175 gr dedi. Gelişimleri iyi haftasıyla iyi gidiyorlar dedi haftaya yine cagirdi bizim Doğum bayramdan sonraya kaldı galiba. Şimdi biraz kaşar süt muz tüketiyim de nolur nolmaz biraz daha kilo alsınlar. Nst de agrım çıkmadı. 30. Haftamda iğne olmuştum ben ciğer icin ama tekrara gerek Yok dedi.

Masallah canim tehlikeli haftalarin gecti insallah 34ten sonra ciger gelistiriye gerek kalmiyormus zaten

Evet canim 31. Haftada aynisini yasadim 2 gun hastanede kaldim ve hem igneyi hem haplari kullandim ama sonrasinda sanci kesilince hapa devam ettirmedi doktorum. Faydasini gordum hem sanci kesildi hem rahimdeki açılma kapandi
Inşallah bende o haftaları görürüm sana da sağlıklı dogumlar

Taze annem maşallah süpersin:))hakkındır tadını çıkar...günler geçtikçe herşey çok daha güzel olacak inşallah..bizde alışmaya çalışıyoruz sağlık olsun da su akar yolunu bulur

Dta82 E Emotionn35 phuket79 ve dogum yapmis diger tecrübeli hanimlar süt sagmayla ilgili herkes farkli bisey söylüyor,simdiden lansinoh ciftli elektrikli alip hastane cantama koyayimmi yoksa dogumdan sonra duruma göremi alinir yada hastane tipimi kiralamak gerekir tecrübelerinize dayanarak bizi aydinlatirmisiniz

Her gebelik gibi her bebek de anne de birbirinden farklıdır, benim ertesi gün sütüm az da olsa geldi emzirmeye başladım, bu esnada mama da başladık hipp organik almıştım zaten. Hem ağırlıkta meme hem mama ile beslenmede karar kıldık. Hastaneden çıkarken sütüm vardı hele duştan sonra iyice arttı şükür sağma ihtiyacım olmadı. Bende almamıştım ihtiyaç dahilinde alırım demiştim. Bol sütlü memişler hepimize:)))

Peki mama verirken biberonla mi veriyorsun.biberonsa memeyi birakma durumuna gore marka tercihin varmi hep o kisimda takiliyorum.oglumda hep sagdim arti mama ama hep biberon du

Peki mama verirken biberonla mi veriyorsun.biberonsa memeyi birakma durumuna gore marka tercihin varmi hep o kisimda takiliyorum.oglumda hep sagdim arti mama ama hep biberon du
Buradaki arkadaşların çoğunun tavsiyesi ile Dr browns dar ağızlı biberon aldım, memnunum ama ben yüne de çok tecrübeli değilim ben de yaşayarak öğreniyorum. Emzikleri de nuk aldım fakat henüz kullanmadım nedense içgüdüsel olarak biraz daha geçince kullanasım var..

İlk gebeliğimde bende sizler gibi tereddütle birlikte sadece yanımda bulunsun diye aventin manuel pompasını almıştım..bebekler doğunca yeterince güçlü olamıyorlar ve meme tam boşalmıyor bu sebeple mastit yani meme rahatsızlığı olabiliyorsun ben ilk gebeliğimde bunu ağır yaşadım yani manuel basit birşey işimi görmedi..bundan 6 yıl önce tabi döviz kuru çok düşüktü..ameda elektrikli makinemi aldım 300 gibi bir rakama oh be dedim yani şöyle ki max 15 dk işim bitiyor ne ağrı ne sancı çok şükür...şuan dövizden dolayı epey yüksek fiyatı şahsen elimde olmasaydı bende almazdım..ben orta halli her ihtimale karşı almanızı öneririm ikiz gebelik ne olacağı belli olmuyor biberon şart oluyor en azından sağıp beslersiniz...biberondan korkuluyor evet meme bırakılır vs ben oğlumda kullandım böyle birşey yaşamadım..şuanda da kullanıyorum zira ikisi de aynı anda acıkabiliyor birine meme birine biberon şimdilik böyle...fazla uzun oldu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…