2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

merhaba,
bende dun kontrole gittim 29 mayıs diyor dogum için, bende acaba erken mi diye düşünüyorum. ama kiloları biraz önden gidiyormuş, bekletirsek rahime baskı artar dedi doktorum. ama bende özellilkle 1 haftadır çok ama çok zorlanıyorum.
rabbim sağlıkla kavusmayı nasip etsin inşallah

35. Haftaya girmişsin en azından inşallah sağlıkla gelsinler. Rahim taşıma meselesi benide korkutuyor şimdi 33 oldum benimkileri bugün göreceğim ama 2 hafta önce 2100 düler iri olmaları yüzünden erken doğum olacak diye korkuyoru.

Kızlar mrb ben 27+5 günlük çift yumurta ikizlerine gebeyim açaba hastane çantanızı nezaman hazırladınız artık hazırlamalımıyım

Bebekler agirlastikca baski da artiyo canim. İnan bazen yuruyemedigim zamanlar oluyo. Hele o cati agrisi. Dogursak ancak o kadar agri olur. Kiloda da bizdensin :) bende 30. Haftamdayim 17 kilo aldim. Nereye gidiyor bu kilolar :) :)
Ay ne güzel aynı gidiyoruz :) senim doğumu ne zaman veriyor doktor bana 5 temmuz a kadar bekleriz dedi:) daha çok var aslında bekleseler ne iyi olur daha ciğer geliştirici için de bişi demedi ama sabah akşam magnezyum ve Demir ilacı kullanıyorum bi tane omega 3 bide kalsiyum hapı kullanıyorum kendime zor yetiyorum valla :)

evet bu haftalara geldim çok şükür. artık hayırlısı olsun bizler için. heyecan dorukta bende, bir taraftanda korkularım var. rabbim yardımcımız olsun inşallah

Kızlar günaydın magnezyum olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz acaba? Karın sertleşme sine iyi geliyormuş doktor vermedi ama vitamin sonuçta alıp kullanmak istiyorum faydası olur mutlaka

Evet cok sukur kendi haftamda birini buldum :) doktorum onlar bekledigi kadar bekleriz diyor. Ama tam bir tarih yok. 36-37 yi bekleseler haziran sonu felan olur heralde. Ama bnmkiler tek yumurta. O kadar dayanamayabilirler.

Evet cok sukur kendi haftamda birini buldum :) doktorum onlar bekledigi kadar bekleriz diyor. Ama tam bir tarih yok. 36-37 yi bekleseler haziran sonu felan olur heralde. Ama bnmkiler tek yumurta. O kadar dayanamayabilirler.
He bide ciger gelistirici vuruldum ben 8 tane. Her haftada pruloton depot vuruluyorum. İnsallah faydasi oluyodur.

Çok güzel 37 haftayı bitirebilirsin bana 38 i görmesin dedi bacaklarım 180 derece açık oturuyorum göbek koltuğa değiyo :)) çok enteresan gerçekten ikiz hamilelik

Kızlar günaydın magnezyum olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz acaba? Karın sertleşme sine iyi geliyormuş doktor vermedi ama vitamin sonuçta alıp kullanmak istiyorum faydası olur mutlaka
Canım magnorm cok iyi geldi bana. Çalışıyordum yolda giderken sertleşmelerin oluyordu sabah akşam kullanıyorum

He bide ciger gelistirici vuruldum ben 8 tane. Her haftada pruloton depot vuruluyorum. İnsallah faydasi oluyodur.
Hayırlısı canım bana henüz daha bisey demedi 25 mayıs ta gideceğim kontrole o zaman bakıcak sanırım serviks 3 demişti sıkıntı gözükmüyor dedi çocuklar biraz önden gidiyor 1 hafta ins daha da artmamışlardır zamanında büyüsünler ya erken olcak diye korkuyorum zaten

Bende de aynı durum olacak sanırım beklemek istiyor dr. Ama bende evde tek başına suyum gelir diye çok korkuyorum.
olsun su gelsede hemen doğum olmuyomuş sancı başlıyormuş o sırada hastaneye gidebilirsin yalnız ikiz doğumda hiç beklemeden alıyorlarmış durum söyledi kurtulucaz bi avazda inşallah

Sen uzun boylusun bebekler için alan vardır daha endişelenme bence. 34 tamamlandıktan sonra erken gelseler bile küvezde çok kalmazlar, belkide hiç kalmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…