2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Iyi sen epey halletmissin islerini. Hareketleri azalir yer daraldigi icin dedi doktorum. Ama yine 5 kere falan hissetmek gerek dedi ben de bazen hissedemiyorum. Bir de ayirt edemiyorum hangisi oldugunu
5 kere hissetmedim malesef bugün ve sürekli içimde bir endişe var

Merhaba arkadaslar, seker testlerini siz mi talep ediyorsunuz? Kacinci haftada yapiliyor? Ben prof. Perinetologa gidiyorum haftalik olarak. Simdiye kadar hic bahsi gecmedi. Seker yüklemesi sart mi?
24-28 hafta arası yanlış bilmiyorsam. Ben 27. Haftada yaptırdım. Doktorun seninyönlendirir zaten ama gene de sor bir daha gittiğinde. Ben de şeker çıktı.

Çok üzüldüm cookkkk anlatamam insallah Rabbim bu defa nasip ederde acıların azda olsa hafifler

Ben çocuk şarkıları açıyorum çok sakin oldukları zaman bende söylüyorum duyuyolarmı bilmiyorum ama tepki veriyolar dene istersen ama iyi düşün yerleri daralmıştır biraz belki
Şarkı olarakta bazen bayan seslerine tepki veriyorlar şarkıyı söyleyen erkekse asla tepki vermiyorlar ama herzaman işe yaramıyor tabi.. şimdi biraz hareketlendiler sanırım ben uyutken onlar hareket ediyor öyle düşünüyorum

Hadi ya üzüldüm cidden Allah beterinden korusun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeklerini iyiki rahatsızlanmışsın da çıkmış
Evet canım bizde öyle diyoruz iyiki çıktı ama pruluton depot igne vurulan anneler lütfen şekerlerine baktirsin herkeste olacak diye bişey yok ama tedbirlerini alsinlar diye yazdim ben üzüldüm baskalari uzulmesin

Benimkilerden erkek sesine tepki veriyo daha çok eşim maç izlerken hiç durmuyorlar mesela :) evet canım ztn biz uyanıkken ayaktayken falan onlar sallanır uydurmuş daha çok biz dinlenme pozisyonuna geçince hareket ederlermiş

Evet canım bizde öyle diyoruz iyiki çıktı ama pruluton depot igne vurulan anneler lütfen şekerlerine baktirsin herkeste olacak diye bişey yok ama tedbirlerini alsinlar diye yazdim ben üzüldüm baskalari uzulmesin
Pruloton depot mu şekerini yükseltmiş canım bende agrım oldukça vurduruyorum onu doktorum öle demişti ama şekeri etkilediğini duymamıştım çok geçmiş olsun kısa sürede toparlarsın normale döner değerlerin inş.

Merhabalar 10 gun once 33+1 ikizlerimi acil dogurdum. Sancimi durduramadilar malesef. Ikizlerim kuvezde oksijeni kestiler dunde emzirdim. Yeni dogum kilosuna ulastilar 1950 2150 oldular. Ne xaman cikacaklarini soylemiyorlar. Yarin konusacaz doktorla. Beklemek cok zor

Ah canim hayirli olsun,Allahtan riskli donemi atlatmissin,kilolarida gayet guzel.biraz sabirla insallah sagsalim alirsin kucagina yavrularini. Daha once farkedilemedimi,sen ne sikayetle gittin doktora,oncesinde boyle bi risk görülüyomuydu.cevaplarin tecrube olsun bizlerede

Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah..benimkilerde oksijen desteği almıyor ama zayıflar bizde kalırız heralde...senin kg çok iyi maşallah

Hayirli ugurlu olsun. Insaallah en kisa zamanda çıkarlar

Bugün fazla fazla oynadılar dünün acısını çıkardılar :) bi günleri bi günlerini tutmuyor sanırım ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…