- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.501
Bende hareketlerini bazen ayırt edemiyorum ama hareket ettikleri zaman içim rahatlıyor iyiler dieIyi sen epey halletmissin islerini. Hareketleri azalir yer daraldigi icin dedi doktorum. Ama yine 5 kere falan hissetmek gerek dedi ben de bazen hissedemiyorum. Bir de ayirt edemiyorum hangisi oldugunu
5 kere hissetmedim malesef bugün ve sürekli içimde bir endişe varIyi sen epey halletmissin islerini. Hareketleri azalir yer daraldigi icin dedi doktorum. Ama yine 5 kere falan hissetmek gerek dedi ben de bazen hissedemiyorum. Bir de ayirt edemiyorum hangisi oldugunu
Tık tık yapsana parmaklarinla böle hafif hafif ben öyle yapardım oğlumda hiç hareket etmezdi yoksa5 kere hissetmedim malesef bugün ve sürekli içimde bir endişe var
Ben çocuk şarkıları açıyorum çok sakin oldukları zaman bende söylüyorum duyuyolarmı bilmiyorum ama tepki veriyolar dene istersen ama iyi düşün yerleri daralmıştır biraz belki5 kere hissetmedim malesef bugün ve sürekli içimde bir endişe var
24-28 hafta arası yanlış bilmiyorsam. Ben 27. Haftada yaptırdım. Doktorun seninyönlendirir zaten ama gene de sor bir daha gittiğinde. Ben de şeker çıktı.Merhaba arkadaslar, seker testlerini siz mi talep ediyorsunuz? Kacinci haftada yapiliyor? Ben prof. Perinetologa gidiyorum haftalik olarak. Simdiye kadar hic bahsi gecmedi. Seker yüklemesi sart mi?
Çok üzüldüm cookkkk anlatamam insallah Rabbim bu defa nasip ederde acıların azda olsa hafiflerYüksek derecede dirençli enfeksiyon vardı canım rahmi açmış doğumu başlatmış. Biz son ana kadar farketmedik hatta idrar testi vs yaptım hiçbirinde çıkmadı. Bir hafta engelledik en ağır antibiyotikler kullanıldı artık benim hayatım riske girdi doktor alacağız dedi. Ben hayır dedim. Almasınlar diye ağrım var demedim 6gun doğum sancısı çektim kimseye belli etmedim . Allah şahit kendi canımdan geçtim onlardan gecmedim. Baktılar anneleri onlari bırakmıyor ölecek,bebeklerim feda ettiler kendilerini. NormoN doğum ile doğdular zaten cokkucuklerdi çok zor olmadi
Öyle yapınca daha bi kaçıyorlar köşe bucağa korkuyorlarmı anlamadım bazen eşim konuştuğunda tepki veriyorlarTık tık yapsana parmaklarinla böle hafif hafif ben öyle yapardım oğlumda hiç hareket etmezdi yoksa
Şarkı olarakta bazen bayan seslerine tepki veriyorlar şarkıyı söyleyen erkekse asla tepki vermiyorlar ama herzaman işe yaramıyor tabi.. şimdi biraz hareketlendiler sanırım ben uyutken onlar hareket ediyor öyle düşünüyorumBen çocuk şarkıları açıyorum çok sakin oldukları zaman bende söylüyorum duyuyolarmı bilmiyorum ama tepki veriyolar dene istersen ama iyi düşün yerleri daralmıştır biraz belki
Tamam canim tesekkurler bir goruseyim24-28 hafta arası yanlış bilmiyorsam. Ben 27. Haftada yaptırdım. Doktorun seninyönlendirir zaten ama gene de sor bir daha gittiğinde. Ben de şeker çıktı.
Kac haftalik oldular canim. 18. Haftadan itibaren sesleri duyuyorlarmis:)Ben çocuk şarkıları açıyorum çok sakin oldukları zaman bende söylüyorum duyuyolarmı bilmiyorum ama tepki veriyolar dene istersen ama iyi düşün yerleri daralmıştır biraz belki
Evet canım bizde öyle diyoruz iyiki çıktı ama pruluton depot igne vurulan anneler lütfen şekerlerine baktirsin herkeste olacak diye bişey yok ama tedbirlerini alsinlar diye yazdim ben üzüldüm baskalari uzulmesinHadi ya üzüldüm cidden Allah beterinden korusun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeklerini iyiki rahatsızlanmışsın da çıkmış
23 haftalık olduk canım evet duyuyorlar sanırım bazı seslere tepki veriyolarKac haftalik oldular canim. 18. Haftadan itibaren sesleri duyuyorlarmis:)
Benimkilerden erkek sesine tepki veriyo daha çok eşim maç izlerken hiç durmuyorlar mesela :) evet canım ztn biz uyanıkken ayaktayken falan onlar sallanır uydurmuş daha çok biz dinlenme pozisyonuna geçince hareket ederlermişŞarkı olarakta bazen bayan seslerine tepki veriyorlar şarkıyı söyleyen erkekse asla tepki vermiyorlar ama herzaman işe yaramıyor tabi.. şimdi biraz hareketlendiler sanırım ben uyutken onlar hareket ediyor öyle düşünüyorum
Pruloton depot mu şekerini yükseltmiş canım bende agrım oldukça vurduruyorum onu doktorum öle demişti ama şekeri etkilediğini duymamıştım çok geçmiş olsun kısa sürede toparlarsın normale döner değerlerin inş.Evet canım bizde öyle diyoruz iyiki çıktı ama pruluton depot igne vurulan anneler lütfen şekerlerine baktirsin herkeste olacak diye bişey yok ama tedbirlerini alsinlar diye yazdim ben üzüldüm baskalari uzulmesin
iyiyim bende canım çocuklarla geçiyo bütün gün bebişler eve gelene kadar enerji depola onlar gelince çok yoğun olacak günlerinSağol cnm inşallah sen nasılsın
Ah canim hayirli olsun,Allahtan riskli donemi atlatmissin,kilolarida gayet guzel.biraz sabirla insallah sagsalim alirsin kucagina yavrularini. Daha once farkedilemedimi,sen ne sikayetle gittin doktora,oncesinde boyle bi risk görülüyomuydu.cevaplarin tecrube olsun bizleredeMerhabalar 10 gun once 33+1 ikizlerimi acil dogurdum. Sancimi durduramadilar malesef. Ikizlerim kuvezde oksijeni kestiler dunde emzirdim. Yeni dogum kilosuna ulastilar 1950 2150 oldular. Ne xaman cikacaklarini soylemiyorlar. Yarin konusacaz doktorla. Beklemek cok zor
Merhabalar 10 gun once 33+1 ikizlerimi acil dogurdum. Sancimi durduramadilar malesef. Ikizlerim kuvezde oksijeni kestiler dunde emzirdim. Yeni dogum kilosuna ulastilar 1950 2150 oldular. Ne xaman cikacaklarini soylemiyorlar. Yarin konusacaz doktorla. Beklemek cok zor
Hayirli ugurlu olsun. Insaallah en kisa zamanda çıkarlarMerhabalar 10 gun once 33+1 ikizlerimi acil dogurdum. Sancimi durduramadilar malesef. Ikizlerim kuvezde oksijeni kestiler dunde emzirdim. Yeni dogum kilosuna ulastilar 1950 2150 oldular. Ne xaman cikacaklarini soylemiyorlar. Yarin konusacaz doktorla. Beklemek cok zor
Bugün fazla fazla oynadılar dünün acısını çıkardılar :) bi günleri bi günlerini tutmuyor sanırım ^^Benimkilerden erkek sesine tepki veriyo daha çok eşim maç izlerken hiç durmuyorlar mesela :) evet canım ztn biz uyanıkken ayaktayken falan onlar sallanır uydurmuş daha çok biz dinlenme pozisyonuna geçince hareket ederlermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?