2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bu haftaya kadar evi toparlama süpürge yemek falan çok yavaş olarak yapıyordum yani zorlamadan tabi ama 3-4 gündür ywmwk yapmak için bile zor dayanıyorum hep uzanmak istiyorum. Artık ağırlaştım ve kasıklarda yük olduğunu hissettiriyor.

Ben yatıyorum genelde doktorum dolanma yer çekimi dedi. Ama annem yada bir arkadaşım geliyor yardımcı olmaya yalnız değilim hiç. Ama doktorun sana yat demediyse işlerini yapmanda sakınca yok ki. Yat yat şiştim ben açıkçası.

Ya bende ilk defa bu gün temizlik yaptım ana ara ara yatarak şimdi vajina kemiklerinde zonklama tarzı ağrı oluyor normaldir degilmi ?
Evet canim bacak
Ya bende ilk defa bu gün temizlik yaptım ana ara ara yatarak şimdi vajina kemiklerinde zonklama tarzı ağrı oluyor normaldir degilmi ?
Evet canim bacakla baglanti saglayan kemikleri agriyor insanin. Ama onlar normalmis cok ayakta kalmamaya calis. Ben kalca altina yastik koyup uzaniyorum kisa surelerle

tam üstüne bastın bugün arabamızın birini sattık minibüs alıcaz:))) 3 çocuk annemde çoğu zaman bizimle hiçbir arabaya sığmak mümkün diil bi anda kalabalık aile olduk

Merhabaa . Ikizlerimin arasında 60 fark vardı . Dünkü muayenemde 22 Gr fark olduğunu söyledi . Dopper yapılması gerekiyormuş 2 haftada bir . Gr farkı arada açılıp arada kapanıyor mu merak ediyorum ???

Kızlar 2-3 gündür geceleri aşırı ağırlaşıyorum öyle böyle değil karnım geriliyor iğce dönemiyorum hareket edemiyorum kasıklarım ağrıyor. Gündüz pek rahatsızlığım olmuyor ama gece hiç uyuyamıyorum tükendim desem yeri var zombi gibi oldum bedenim ağır geliyor kendimi sürüklüyorum resmen lavaboya falan

Ayy Allah güç versin. Kac haftalik oldunuz?

Kızlar hastane cikisi ve gecelik icin nasil model dusunuyorsnz ilk oglumda Klasik pijama takimlari almstim ama ikizlerde artik final yaparim diye biraz daha degisik seyler bakalim dedim :) Sizce nasil

Ayy aynı ben, Benim aylardır uykum yok ilk zamanlarda ağlıyordum sürekli yatak değiştiriyordum sağıma soluma bacak arama yastıklarla uyumaya çalıştım hep zaten 2 saatte 1 idrar uyku yalan oldu yani, ama az bile uyusan yetiyor vücut kendini hazırlıyormuş işte uykusuzluğa sonra zahmet çekmeyiz. Alışıyorsun ve gündüz 1 saatlik uyku 3 saate bedel.

Canim bende muadili kullanıyorum erken doğum ve düşük için önlem o canim ihmal etme
Canim bu süreçte şekerini olctur yoksa benim gibi gebelik şekeri olabilirsin malesef doktorum çok iyi dememe rağmen doktorum yuzunden gebelik sekeri oldum bunu doktorum da itiraf etti endokrin doktoru da pruluton depot igne kullaniminda şeker takibi düzenli yapılmalıymis ama benim doktorum yapmadigi için malesef dün insülin baslandi ve cok kolay söylüyor 28. Haftadan sonra kalkmak yok yatış ve en kötüsü de bebeklerde Hipoglisemi gelisecegi için en az 3 gun kuvezde kalacaklar doğumdan sonra feryat figan yapmayin diyer aileler gib dedi demek ki hepsinde oldu ki şimdi den hazırla diyor belki 1 ay bile kuvezde kalabilir uzulecegime bişey yok diyor Allahin dan bulsun hem verdiğim paraları hemde evlatlarimin cekeceklerini hemde benim esimin ailelerin kaç gundur yasadiklarimi zin vebalini öbür tarafa sakladım tamam hastalık bizim için ama doktorun hatası yüzünden ileri de 40 yaslarinda ben %90 tip 1 diyabet olcakmis im hadi onu geçtim Bebeklerim hamilelik lerinde gebelik şekerine yakalanması %90 hazırlıklı ol diyor pişkin pişkin çok moralim bozuk

Ne olur canim kendin olctur doktoru bile bekleme şekerim yok deme benim gibi doktorum vaktinde yapar diye de çok guven më sen baktir pruluton depot igne böyle yapabiliyormus bende oldu başkasında olmasın en azından başında olursa diyet yetiyor benim gibi 3 ay sonra öğrenince insüline baslaniyor

Yok canın doktorumda sağlık ocağındaki doktorda bişey demedi gitmedim oyüzden ama ihmal etme nolur nolmaz diyet uygulanıyor diye duymuştum
Canim malesef doktorumun ihmali yüzünden diyetlik aşamayı geçmişim insülin baslandi ve en kötüsü Bebeklerim dogdudunda en az 3 gun kuvezde kalacaklarmis Hipoglisemi yüzünden bu 1 ay bile olabilirmis 3 aydır şeker yuksek mis ve bakmamis ben tesadüfen kotulestigimde olcunce çıktı endokrin doktoru ilaçtan olduğunu bu süreçte şeker takibi yapılması gerektiğini söyleyince itiraf etti benim verdiğim ilaçtan oldu diye

Canım ihmal etme bende de haşimato var ilaç kullanıyorum şekere git endokrine yolun basindasin insülin başlamadan diyetle halledebilirsin belki bende insülin baslandi çok moralim bozuk bebeklerde Hipoglisemi gelisecegi için en az 3 gun kuvezde kalacaklar doğumdan sonra ihmal etme git

Hadi ya çok üzüldüm ya ne kadar kolay onlar için allahindan bulsun ezan vakti.hiç bilmiyordum bunu çok tsk ederim öğrendiğim çok iyi oldu genel testte geçen ölculmesini bende ne olur ne olmaz hafif diyet li gidiyordum ama şimdi alarm yaparım zaten endokrine sürekli gidicem hoshimotom var oda baksın.ay canim ya ama çok sinir oldum kendim yaşamış gibi oldum.allahın şifa versin tez vakitte umarım bebekler küvezde kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…