- 7 Temmuz 2008
- 1.229
- 2.305
- 333
- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.441
İş konusunda rahatım aile işi bizim patron babam. 1 sene sonra yarım gün başlarım diye düşünüyorum işleri iyice oturtana kadar. Evim normal 3 oda apartman katı. Büyük değil ama küçükte denmez. Nasıl olcak bilmiyorum evde hep biri olması hiç alışkın değilim. İzmirde yatılı için 2200-2500 gibi değişiyor istanbula göre biraz daha uygun. Annem gelip yardım edemeyeceği için sponsor oldu sağ olsun yoksa kolay kolay verilmez.Yalnız olmaz tabi ama sen ne zaman işe başlamayı düşünüyorsun tabi o da önemli, ben doğum raporu bitince 5 ay ücretsiz alacağım inşallah patronum delirmezse tabi. Ocak başında iş başı düşünüyorum. Benimde kayinvalidem haftaiçi bende kalacak ama onun yanına bir yardımcı bakacağız şimdi erken diye o işe bakmadım hele bir sağlıklı doğsunlarda biri sabah gelip akşamüstü gitse bile yardımcı olur k.v.ye.
Benimde annem çalışıyor ve bana uzak oturuyor o yüzden olmadı.. evde yatılı için yerin varsa her açıdan daha rahat, benim ev küçük. Istanbulda fiyatlar 9/6 için bile 2.500 civarı duyuyorum yatılı nasıldır bilemiyorum.
İş konusunda rahatım aile işi bizim patron babam. 1 sene sonra yarım gün başlarım diye düşünüyorum işleri iyice oturtana kadar. Evim normal 3 oda apartman katı. Büyük değil ama küçükte denmez. Nasıl olcak bilmiyorum evde hep biri olması hiç alışkın değilim. İzmirde yatılı için 2200-2500 gibi değişiyor istanbula göre biraz daha uygun. Annem gelip yardım edemeyeceği için sponsor oldu sağ olsun yoksa kolay kolay verilmez.
Ama en güzel seninki güvendiğin biri yardım edecek sana. Gözün arkada kalmaz. Ben başlarda evde olmama rağmen eve kamera sistemi yaptırdım.
Demi ama:)1 hafta geçti bile inşallah cnm çok sağolCanım bakmıştım ben o hafta doğum yapıldığında 6 hafta küvöz yazıyor, dedim ya büyüyecekler büyüdüklerini göreceksin diye ve yine söylüyorum emin ellerdeler şu durumda hastane kontrolünde kalmaları çok daha iyi, sana çok zor biliyorum ama bak bir arkadaşda yazmıştı hastane çok iyi diye beslenmeye de başlamış hafta hafta geçecek kıymetlilerin yanına gelecek o haberine bizde sevinecez burdan inşallah.
Senin patron ekstra geçimsiz ama yazdıklarına bakılırsa kolay gelsin cnm valla. Empati yoksunu insanlar gerçekten.Kamera sistemini iyi yapmışsın o zaman benim bir arkadaşım bakıcıya bırakıyor bebeğini tek ama kamera ile baya güzel idare ediyor. Is konusunda şanslısın ben ücretsiz izni bile rica minnet alıyorum yani sinir bozucu bir şey.
Tabii ya:) sende sağol canım arkadaşım. Sen sağ bol bol süt sağ az da olsa çok da olsa..Demi ama:)1 hafta geçti bile inşallah cnm çok sağol
Aynen biz :)Daha katılım olacaktır merak etme, ben de 13 haftalıkken keşfetmiştim o zaman da şimdilerde Doğum yapanları okuyorduk daha çok, kıdemliler bizim sorularımıza cevap veriyordu bizde onlara iyi temennilerde bulunup acaba onların haftalarına gelebilecek miyiz diyorduk askerlik hesabı:))
Su gibi geçsin günler hızlı hızlı sağlıkla sıhhatle çıksınlar inşallahYok cnm nerde daha çıkartmazlar dr bir aydan bahsediyorama iyiler çok şükür orada büyüyecekler inşallah
Okuyunca transfer aklıma geldi banada embriyolog 2 transfer etmeyelim diye 1 saat ikna etmeye çalıştı:)))bioğlum daha varya içine doğmuş kadının yalvar yakar 2. Yi transfer etti aklımın ucundan geçmezdi tutucağı hayır kısmetBenimde ilk ve bu yaşa kadar hiç bebek bakmadım bir kere bile bez değiştirmedim. Yani herşeyi internetten öğrenmeye çalışıyorum. Bana o cesaret hiç gelmiyor mesela transfer öncesi dondurulmuslardan iki embriyo çözdürmüştük ama tek transfer yapalım diyecek oldum, doktorum pişman olursun dedi öyle 2 transfer ettik. o kadar çekincelerle başladım zaten bu işe. Allah utandırmasın diyorum hep dua ediyorum bakalım başarırız inşallah.
Canim ayni durum bendede var,kramp girince birkac gun yeri aciyor tam gececekken tekrar kramp giriyorArkadaslar bacagima kramp girmisti agrisi iki gündür gecmedi kas gevsetici krem ile ovsam sorun olur mu acaba, kullandiniz mi hic?
Ben nerdeyse hicbir sey yapmiyorum. Sadece kahvaltı yapip bulasiklarini makineye koyuyorum. Onun disinda temizlik vs yapmiyorum. Ama cok sıkılıyorumHanimlar gunluk aktiviteleriniz nekadar.Surekli yatiyomusunuz? Doktorunuz bukonuda sınırladimi? Bana yardim edebilecek kimse olmadigi icin gunluk islerime devam ediyorum,duzenli yemek yapiyorum,birdaha firsatim olmaz diye buara dolap iclerimi duzenlemeye calisiyorum ama heran bisey olacak diyede vicdan yapiyorum
Yaa kana karisiyor mu yani? Doktora da daha bir hafta var bakalim artik yaglarla falan idare edeyim. Tesekkur ederimm canimCanim ayni durum bendede var,kramp girince birkac gun yeri aciyor tam gececekken tekrar kramp giriyorama kremler kana karisiyor doktoruna sormadan kullanmamani tavsiye ederim
Ben de kiz kardesimin dügününe bile gidemedim ucak imkani yok kara yolu 7 saat diye. Cok üzücü oluyor gercektenKızlar bugün kontrolumuz wardi ikizlerden biri 1174 Digeri 1175gr. Aralarinda 100gr yakin Fark wardi kapanmis sevindim Sizin bu hafta larda kiloları nasildi kestiremiom normal mi azmi. Tek canimi sikan tatil planmz wardi 31.haftaya gelen ona gdemezsin dedi Antalya istanbul riskli hafta dedi çok uzuldum butun yazi evde gecirecktim zaten moral olur diodum ama buyuk risk dedi. Kasim ayinda almstik Iptal edicez smdi
Ben de nerdeyse 3 tane koyduruyordum şans artsın diye ki oğlum 6 yasinda bende hiç tahmin etmedim valla 2 tutacağını.bu arada hep düşüyorum arka ya nasıl sigacaklar diye arabada 3 araba koltugu.ki bizim araba yüksek geniş ama daha büyük gerekecek mecbur.Okuyunca transfer aklıma geldi banada embriyolog 2 transfer etmeyelim diye 1 saat ikna etmeye çalıştı:)))bioğlum daha varya içine doğmuş kadının yalvar yakar 2. Yi transfer etti aklımın ucundan geçmezdi tutucağı hayır kısmet
Ah canim o haftalarda doguran cok arkadas okudum buradaKızlar bugün kontrolumuz wardi ikizlerden biri 1174 Digeri 1175gr. Aralarinda 100gr yakin Fark wardi kapanmis sevindim Sizin bu hafta larda kiloları nasildi kestiremiom normal mi azmi. Tek canimi sikan tatil planmz wardi 31.haftaya gelen ona gdemezsin dedi Antalya istanbul riskli hafta dedi çok uzuldum butun yazi evde gecirecktim zaten moral olur diodum ama buyuk risk dedi. Kasim ayinda almstik Iptal edicez smdi
Seninki daha uzucuymus saglik olsun bebisler Saglikla gelsin de gerisi önemli degil canim :)Ben de kiz kardesimin dügününe bile gidemedim ucak imkani yok kara yolu 7 saat diye. Cok üzücü oluyor gercekten
Ya bende ilk defa bu gün temizlik yaptım ana ara ara yatarak şimdi vajina kemiklerinde zonklama tarzı ağrı oluyor normaldir degilmi ?Ben nerdeyse hicbir sey yapmiyorum. Sadece kahvaltı yapip bulasiklarini makineye koyuyorum. Onun disinda temizlik vs yapmiyorum. Ama cok sıkılıyorum
Herkes karsiydi zaten Allah korusun bisey olsa laf söyleyecek Okadar insan wardi ki yine de doktoruma sorcam dedim o ne derse o. Olumsuz konusunca Oda Iptal edicez Mecbur. 2016da bi oglum oldu ayni haftada gitmistim ama tek bebek old icin problem yapmamsti doktorum 2017tatil yapamadim 2018 acisini cikarcm diodum hem 3bebeyle tatile daha nezaman giderim blmiorum. Çok istiodum kisacasi ama Kismet diilmis vardir bi Hayir. Yaklasik kilolari bnmkilerle canim Bnm de o haftalar da oyleydi.Ah canim o haftalarda doguran cok arkadas okudum buradasonrasinda pisman olmaktansa gitmemen daha iyi bence ben 26+1de gittigimde biri 950 digeri 970gr di.suanda nekadar oldular bilemiyorum ama insallah fark acilmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?