2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Hanımlar selam, bugün birkaç kez az az su geldi akıntı değil baya su 5-6 damla 5-6 damla gibi. Çok Korkuyoruuummm

Hanımlar selam, bugün birkaç kez az az su geldi akıntı değil baya su 5-6 damla 5-6 damla gibi. Çok Korkuyoruuummm
Acaba nedir gerçekten suyun mu geldi. Doktorunu arsan aslında, belki sana öyle geldi. Sakin olmaya çalış. Dinlenmeye bak. Gerçi artık heyecanlı haftalar bunlar bizim için. İnşallah bir sıkıntın yoktur. Birkaç hafta daha sabretsin minikllerimiz.

Sabah doktoruna gidicekmisin merak ettim şimdi.bol bol su iç bence allah yardımcın olsun iyi düşünelim güzel şeyler olsun.
Sağolasın Pazartesi kontrolüm var, bugün ilk defa oldu devam ederse arayacağım. Amin hepimizin Allah yardımcısı olsun.

Amin inşallah hepimiz için. su geldiğinde çok geliyor diye biliyorum da yaklaştıkça odaklandıkça paranoya oldum resmen full yatıyorum normalde, eğildim kalktım hareket ettim bugün biraz ondan mı oldu bilemedim. Pazartesi kontrolüm var bir kez daha olursa arıyacam bakalım.

Haklısın hem çok su geliyor hemde devamlılığı oluyor diye duydum. Gelmeye başlasa durmaz bence. Allah hayırlı zamanda kısmet etsin inşallah. Az zaman kaldı ama durdukları kadar dursunlar diye dua ediyoruz. İnşallah şu 36. Haftaları bari görelim.

Benim ilk dogumumda suyun geldi ve su gelmesi damla damla şeklinde değil de ara ara ve bol bol geliyordu. Pet takıyorsun islaniyordu, banyo yapiyordum devam ediyordu. Ve hafif renkliydi benimki. Senin şu değildir inşallah.

Amiiinnnn inşallah görürüz inşallah, çokta duygusallaştım ben Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

Benim ilk dogumumda suyun geldi ve su gelmesi damla damla şeklinde değil de ara ara ve bol bol geliyordu. Pet takıyorsun islaniyordu, banyo yapiyordum devam ediyordu. Ve hafif renkliydi benimki. Senin şu değildir inşallah.
Zaten öyle bildiğim için durdum, bol bol gelse 1dk durmam. Artık son ay panikler korkular stres duygusallık ne ararsan tavan herşeyden huylanır oldum inşallah değildir.

Sağolasın Pazartesi kontrolüm var, bugün ilk defa oldu devam ederse arayacağım. Amin hepimizin Allah yardımcısı olsun.
İnşallah dildir su falan sanmıyorum ya,paranoya oldum bende felaket senaryolarım var kasık ağrısından uyuyamıyorum ikisinin kafası sıkıştı gibi geliyo ...artık iyice stres olduk

İnşallah dildir su falan sanmıyorum ya,paranoya oldum bende felaket senaryolarım var kasık ağrısından uyuyamıyorum ikisinin kafası sıkıştı gibi geliyo ...artık iyice stres olduk
Şükür gece bişey olmadı dayanamadım doktoru aradım normal bişey yoktur sıklaşırsa gelen su artarsa sıkıntı dedi rahatladım, aynen stres fena ne senaryolar ne senaryolar var, ara ara sancılarda olmaya başladı. Allah yardımcımız olsun, bizde bebeklerimizde bekleyelim inşallah.

Oh iyi bari hadi bakalım 36 hafta ları nasip etsin allahım geçmiş olsun canim

Geçmiş olsun diyelim inşallah zamanını bekler minikler. Bu ara hepimizde aynı stres var insan düşünmeden edemiyor. Sancıların kasıklarda mı oluyor üst karın damı bende geceleri kasıktan aşağıda oldu birkaç kez ama devamlı değil.

Su ust taraflardan delinirse bir seferde cokmiktarda degil sizinti seklinde gelir canim. Gecenlerde okumustun. Bence pazartesiyi bekleme hemen bi kontrole git.

Oh iyi bari hadi bakalım 36 hafta ları nasip etsin allahım geçmiş olsun canim
Amin çok teşekkürler, uzun çok güzel ve zor günler var ilerleyen zamanlarda daha önünüzde, hiçbirşeye değişilmeyecek duygular. Allah size de yardımcı olsun.

Sağol canım inşallah beklesin miniklerimiz. Kasıklarda olmaya başladı sancı adet sancısına benzer ama değil sanki oyuyorlar iğne batırıyorlar gibi ne zaman geçeceğini bekliyorsun geçince oh diyorsun, çok şükür bu günlere iyi geldik bından sonrada rabbim yardımcımız olsun.

Su ust taraflardan delinirse bir seferde cokmiktarda degil sizinti seklinde gelir canim. Gecenlerde okumustun. Bence pazartesiyi bekleme hemen bi kontrole git.
Aman ben tersimdir zaten, gece olmadı bişey sabah konuştum doktorla devam ederse artarsa sıkıntı dedi rahatladım bakalım şimdilik bişey yok olmaz inşallah sağolasın canım.

Amin
Bugün sağlık ocağına gittim,hemşire emzirmeyi anlattı şimdiden korktum yapabilir miyim ikizleri aynı anda emzirmek falan değil ben birine bile yetemem diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…