- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.281
O gelen kolostrum dünyanın en faydalı sütü. Ne güzel biriktir yavruların beslenmeye geçtiğinde verirler. Genelde 1 hafta içinde kolostrum olgun süte donusur. Ama yavruların bağışıklığı adina en lazım olan şey kolostrum.sagmsya devamKızlar dünden beri çift meme 2 Saatte bir sağım yapıyorum sadece kolostrum geliyor siz ne yaptınız sütüm nasıl gelecek
Bende doğru düzgün uyuyamadım nasipse bu gece inşallah ben sadece ağrı kesici aldım sorun olmaz heralde süt içinE Emotionn35 canım birde uyuyabildiğin kadar uyu onun etkisininde çok olduğunu düşünüyorum.ben 4 gün boyunca sadece 6 saat uyuyabildim biri kuvezdeydi geldi diğerinde üfürüm çıktı tekrar kuveze girdi benim durumum çok vahimdi ilaç verdiler sonrada sütünü sağ dök dediler sakın çocuklara verme dediler o kadar psikolojim bozulmuştuki.şükür şimdi iyiyim iyiler.sende inşallah kavuşacaksın kendine enerji depola bu bekleyişte yavrucukların kucagına gelince sana çok ihtiyaçları olacak.
Yok canım benimkiler ağır ilaçlardı.parol al mümkünse başkasını kullanma yinede bana çok ağrın olursa en fazla 4 tane demişlerdi şükür 2 den fazla içmedim.uyu dinlenki süt,can olsun yavrularına.Bende doğru düzgün uyuyamadım nasipse bu gece inşallah ben sadece ağrı kesici aldım sorun olmaz heralde süt için
Seninkiler kaç kg doğmuştu ya benimkiler çok küçük dahaYok canım benimkiler ağır ilaçlardı.parol al mümkünse başkasını kullanma yinede bana çok ağrın olursa en fazla 4 tane demişlerdi şükür 2 den fazla içmedim.uyu dinlenki süt,can olsun yavrularına.
Ay masallahin varSeninkiler kaç kg doğmuştu ya benimkiler çok küçük dahaçok erken doğum yaptım nasip işte keşke birkaç hafta daha durabilselerdi
Cnm bişi sorucam benim doktorum normal doğum yaptiriyomus peki 2 doğum yapmış gibi mi ağrı çekiyorsun sonuçta 2 bebek yoksa 2 ci bebek dahami rahat doğuyo ve kaç haftalİken doğum yaptın@CanEs evet benim normal dogumdu canim.. üstelik bi bebegim bas yukariydi :) yani tersti..
ama ben cesaret ettim normal dogum oldu cok sükür.. biri bas asagiya geldi.. 19 dakika sonra digeri ayaklariyla... cok sükür hersey mükkemmel gecti..cok uzman bi ekip vardi..
Çok şekersiniz :))sağolunnnAy masallahin var
Ben tek bebeyi 2600 dogurdum
Senin iki cocugu toplasan benim kizdan yine fazla
Merak etme cabuk toplanir zayif cocuk.Tammtersi kilolu dogan zayifliyo dogumdan sonra
Benimki hemen 2. Ayinda normal bebek kilosuna dondu.Simdi 6 yasinda gelisimi yasitlarina gore onde bile
Sen dusunme kilosunu onlar icin pratik cozumler dusun ilginc fotolar cekmeyi dusun onlara alacagin kiyafetleri dusun
Hersey yoluna girer buyurler bile daha terlikle kovalarsin
Canim cok gecmis olsun. Sizin kac haftalik dogmuslardi?E Emotionn35 canım birde uyuyabildiğin kadar uyu onun etkisininde çok olduğunu düşünüyorum.ben 4 gün boyunca sadece 6 saat uyuyabildim biri kuvezdeydi geldi diğerinde üfürüm çıktı tekrar kuveze girdi benim durumum çok vahimdi ilaç verdiler sonrada sütünü sağ dök dediler sakın çocuklara verme dediler o kadar psikolojim bozulmuştuki.şükür şimdi iyiyim iyiler.sende inşallah kavuşacaksın kendine enerji depola bu bekleyişte yavrucukların kucagına gelince sana çok ihtiyaçları ola
Yaa bende yok simdilik. Sağlık ocağında yapılan tahlillerde magnezyuma falan bakıyorlar onlara baktırsan belki düşüktür.
Göğsümde rahatsız edici bir ağrım Yok ama karnım göğüslerim fay hattı gibi mavi damarlarım görünüyor artık, normaldir diye umuyorum.Arkadaslar göğsünüzde kirmizi damarlanmalarla birlikte agri oluyor mu? Benim sol göğsüm agriyo ve damarlanmalar oldu. Bu normal mi acaba ?
Sağol canım 36+2Canim cok gecmis olsun. Sizin kac haftalik dogmuslardi?
36+2 de yaptım canım kız 1940 doğdu.oğlum 3200 doğdu.kalabilselerdi iyi olurdu ama olmamış üzme kendini şükür bak ikiside kontrol altında en azından şükürki hastanelerimiz var sen biraz süt gönderirsen onlarda mama veriyorlardır belki çabucak toparlarlar inşallah. 1.2 hafta sıkıntı olacak belki ama onları kucagına aldığında diyeceksinki keşke kendimi o kadar üzmeseydim daha verimli olurdum onlar için diyeceksin.Seninkiler kaç kg doğmuştu ya benimkiler çok küçük dahaçok erken doğum yaptım nasip işte keşke birkaç hafta daha durabilselerdi
Masaallah canim. Hayirli olsun.Sağol canım 36+2
Insaallah canim ya senin kac haftalik oldular? Benim cok agrim oluyor. Daha once arada sivi geliyordu doktor ona normal demisti ama bu agri ve damarlar yeni olduGöğsümde rahatsız edici bir ağrım Yok ama karnım göğüslerim fay hattı gibi mavi damarlarım görünüyor artık, normaldir diye umuyorum.
Bu durumu yaşamadığım işin araştırmadım internetten baktım mı? Ya da bu denli rahatsız ediyorsa doktora sor mutlaka derim. 31+5 olduk biz, göğüs ağrım yok ama çok ağırlaştım bende 5dk ayakta dursam yoruluyorum nefesim sıkışıyor, sertleşiyorum karnım, belim, sırtım çok kasılıyor bu son 2-3 gündür özellikle, senin kaç haftalıklar?Insaallah canim ya senin kac haftalik oldular? Benim cok agrim oluyor. Daha once arada sivi geliyordu doktor ona normal demisti ama bu agri ve damarlar yeni oldu
Aman inşallah zamanında gelsin bebisler, bende bugün artık eksikleri olsada hastane çantasını hazır ettim sayılır. En ufak bir kasık ağrısı bile beni tedirgin ediyor. Henüz haftam erken sen en azından 32 yi atlatmışsın, Sağlıkla gelsinler inşallah.bende dr a gittim herzamnki gibi doğuruyorum galiba diye sancı yok anneler gününden sonra bekle dedi artık kısmet bütün gece bel ağrısından karın ağrısından uyuyamıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun çok stresli bu ikizdurumu artık doğurucak karnım olmuş rahim kaburgalarımın üst sınırında sıkıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?