- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.101
Rica ederimm doğrusu ben de isterim sık gitmeyi ama drum ayda bir çağırdı hep ilk oğlumda da üç haftada bir gittim özledim valla sanki bir ay çok uzun:))sizler telaşlanmakta çoookk haklısınız allah sağ Salim kucağınıza versin inşallahGevşeklik değil canım estağfurullah
Ben 14 yil sonra hamile kalınca sanırım bişey olucak mı korkusuyla hamileliğimi kendime zehir ettim
Ya havalar ısındı izmir cıvıl cıvıl dün kitap fuarına gittik kendimi kaybetmişim geldim Pert bugün oğlanı eğlenceye götürecektik valla yerimden kalkamadım ağırlaştığımı hissediyorum hayırlısı ile sağsalim kurtulalım inşallahhhAman zamanında normal çocuklar doğuralım Kiloya hiç önem vermiyor bile dr gelişimlerine bakıyo aklılları sağlıkları tam olsun inşallah , ben çok daraldım hamilelikten valla yetti bütün hevesimi aldım:)))zaman hızlıda geçiyo aslında ama ağırlaştım çok
Canım bu günlein değerini bil.ağrıların çok değilse ikiz olunca nevrin dönüyor ben tek bakıyorum sinirlerim çok bozulup ağlıyorum.emzirmeye vaktim yok aynı anda uyanıyorlar.vakitsizlikten tutturmaya alıştıramıyorum oda çok yıpratıcı oluyor.süt sağmak daha yıpratıcı hastanedeyken değerlendirin fırsatları
allah yardimcun olsun uzuldum gercekten. yardimci olabilecek biri yok mu. insallah bir an once ogrenirler emmeyi... emzirememekten o kadar korkuyorum ki ruyalarimda hep emzirmeye calisiyorumCanım bu günlein değerini bil.ağrıların çok değilse ikiz olunca nevrin dönüyor ben tek bakıyorum sinirlerim çok bozulup ağlıyorum.emzirmeye vaktim yok aynı anda uyanıyorlar.vakitsizlikten tutturmaya alıştıramıyorum oda çok yıpratıcı oluyor.süt sağmak daha yıpratıcı hastanedeyken değerlendirin fırsatları
Masallah ne guzel :)Ben bugün 32+1 im 33 diyo dr um
Geçecek gibi değil ya karbonatla bezle ne yapacağım hiç bilmiyorumCanım benim oğlanında pamukçuk bir kere nemli bezle temizle dediler yaptım pek fayda etmedi hemde çocuğun ağzını kuruttuğu için çocuk yarım saat devamlı kusacak gibi öğürdü
Yanında biri olursa ilk zamanlar diğer çocuğuna bakacak biri en azından tecrübelisin zaten emzirme işini biliyorsun onlarda tutarsa işin kolaylar.Rica ederimm doğrusu ben de isterim sık gitmeyi ama drum ayda bir çağırdı hep ilk oğlumda da üç haftada bir gittim özledim valla sanki bir ay çok uzun:))sizler telaşlanmakta çoookk haklısınız allah sağ Salim kucağınıza versin inşallah
Ya havalar ısındı izmir cıvıl cıvıl dün kitap fuarına gittik kendimi kaybetmişim geldim Pert bugün oğlanı eğlenceye götürecektik valla yerimden kalkamadım ağırlaştığımı hissediyorum hayırlısı ile sağsalim kurtulalım inşallahhh
Cnm doğana kadar sıkıntı doğdu sıkıntı çocuk zor şey vesselam emek istiyor benim gibi üçleyecek olanlar ne yapacak bakalım bizi neler bekliyor hiç bilemiyoruz seni çok iyi anlıyorum özellikle emzirmek gerçekten müthiş çaba istiyor ben çok sıkıntı yaşadım oğlumda inşallah bu sefer yaşamam..çift yumurta sözde beraber ağlamıyor beraber uyanmıyordu demek ki hiç farketmiyor hayırlısı bakalım allah yardım edecektir
Muayene başı 200 verince mecbur sabrediyorumMaşallah masallah ne güzel keşke bende sabredebilsem
Eczaneden mukostatin alabilirsin canim iyi geliyor pamukcuga agzinda kalan sutten dolayi oluyor en kisa zamanda gecer insallahGeçecek gibi değil ya karbonatla bezle ne yapacağım hiç bilmiyorum
benim nerdeyse ayni cikti ama ozeldokyorumun klinigindeki devlet hastanesine gitnistim bi kac kez orsa farkli ciiyodu surekkidogum yapanlar bebeklerinizin kilosu ulturasonla ne kadar uyumlu oldu? 31+6 iken biri 1850 gr biri 2050 gramdi. tek yumurta ikizi. arada ki fark acilir mi acaba
Bende 23. Haftadan beri yatıyorum yemek ve wc haricinde. Biraz sıkıcı ama sabrediyorsun. Üzme kendini onlarıda üzersin. Doktoruna güveniyorsan dediklerini yap. Ben tam doktor değiştirmek istediğim bir süreçteydim. Bu yüzden yüksek riskli bir genelik uzmanıyla yoluma devam ediyorum.Hanimlar merhabaaa 23+6 bir kiz bir erkek ikiz bebek bekliyorum bir haftadir bel ve sırt agrilarim vardı, dün şeker yüklemesi için gittim dr um vajinal ultrasonla bakmak istedi rahim boyum kisalmis ama ne kadar oldugunu söylemedi wc harici kalkmiycaksin su 1 haftayi atlatman lazim ciger gelistirici igne bile yapilmazmiş..içime tarifsiz bir sıkıntı çoktü nedir ne degildir şakinliktan hic birsey soramadim, çok korkuyorum sabaha kadar ağlamaktan uyuyamadim...Bebeklerimmmm daha cok küçüklerr
Sağ olasın canımm teşekkür ederimEczaneden mukostatin alabilirsin canim iyi geliyor pamukcuga agzinda kalan sutten dolayi oluyor en kisa zamanda gecer insallah
Cok gecmis olsun size de ,Allah yardimcimiz olsun mecburen sabredecegiz meleklerimiz icin ben en basindan bu yana yatiyordum zaten surekli kanamam oluyordu tam ayaklaniyorum eksiklerimizi tamamliycaz derken bu defa bu problem cikti..size de mi rahim kisaldigini soylediler,ağrilariniz oluyor mu?Bende 23. Haftadan beri yatıyorum yemek ve wc haricinde. Biraz sıkıcı ama sabrediyorsun. Üzme kendini onlarıda üzersin. Doktoruna güveniyorsan dediklerini yap. Ben tam doktor değiştirmek istediğim bir süreçteydim. Bu yüzden yüksek riskli bir genelik uzmanıyla yoluma devam ediyorum.
sagolun tesekkur ederim bana hic oyle biseyden bahsetmediler nst de sanci cikiyor bazen 100 lere vuruyor.. 12 sonra bisey yeme deyip ciger gelistiricinin ikinci dozunuda yaptilar. sizede allah sifa versin insallah dahada ilerlemez durumunuzCok gecmis olsun size de ,Allah yardimcimiz olsun mecburen sabredecegiz meleklerimiz icin ben en basindan bu yana yatiyordum zaten surekli kanamam oluyordu tam ayaklaniyorum eksiklerimizi tamamliycaz derken bu defa bu problem cikti..size de mi rahim kisaldigini soylediler,ağrilariniz oluyor mu?
Çok saolasın. Sana da çok geçmiş olsun. Benim rahimle ilgili bir sıkıntım yok, ağrımda olmadı hiç. Ama üst üste ciddi kanamam oldu nedenini bulamadılar. Kansızlığımda olduğundan dolayı benim içinde tehlikeli olmaya başladı o zamandan beri yatıyorum.Cok gecmis olsun size de ,Allah yardimcimiz olsun mecburen sabredecegiz meleklerimiz icin ben en basindan bu yana yatiyordum zaten surekli kanamam oluyordu tam ayaklaniyorum eksiklerimizi tamamliycaz derken bu defa bu problem cikti..size de mi rahim kisaldigini soylediler,ağrilariniz oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?