2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Gevşeklik değil canım estağfurullah
Ben 14 yil sonra hamile kalınca sanırım bişey olucak mı korkusuyla hamileliğimi kendime zehir ettim
Rica ederimm doğrusu ben de isterim sık gitmeyi ama drum ayda bir çağırdı hep ilk oğlumda da üç haftada bir gittim özledim valla sanki bir ay çok uzun:))sizler telaşlanmakta çoookk haklısınız allah sağ Salim kucağınıza versin inşallah

Ya havalar ısındı izmir cıvıl cıvıl dün kitap fuarına gittik kendimi kaybetmişim geldim Pert bugün oğlanı eğlenceye götürecektik valla yerimden kalkamadım ağırlaştığımı hissediyorum hayırlısı ile sağsalim kurtulalım inşallahhh

Cnm doğana kadar sıkıntı doğdu sıkıntı çocuk zor şey vesselam emek istiyor benim gibi üçleyecek olanlar ne yapacak bakalım bizi neler bekliyor hiç bilemiyoruz seni çok iyi anlıyorum özellikle emzirmek gerçekten müthiş çaba istiyor ben çok sıkıntı yaşadım oğlumda inşallah bu sefer yaşamam..çift yumurta sözde beraber ağlamıyor beraber uyanmıyordu demek ki hiç farketmiyor hayırlısı bakalım allah yardım edecektir

allah yardimcun olsun uzuldum gercekten. yardimci olabilecek biri yok mu. insallah bir an once ogrenirler emmeyi... emzirememekten o kadar korkuyorum ki ruyalarimda hep emzirmeye calisiyorum

Twinss6380 canım ben de yaşamadım pamukçuk sorunu, çocuk doktoruna bi sor bakalım karbonattan başka ne yapılabilir.. geçmiş olsun en kısa zamanda rahatlasın minnoşlar inşallah

Yanında biri olursa ilk zamanlar diğer çocuğuna bakacak biri en azından tecrübelisin zaten emzirme işini biliyorsun onlarda tutarsa işin kolaylar.

dogum yapanlar bebeklerinizin kilosu ulturasonla ne kadar uyumlu oldu? 31+6 iken biri 1850 gr biri 2050 gramdi. tek yumurta ikizi. arada ki fark acilir mi acaba
benim nerdeyse ayni cikti ama ozeldokyorumun klinigindeki devlet hastanesine gitnistim bi kac kez orsa farkli ciiyodu surekki

Hanimlar merhabaaa 23+6 bir kiz bir erkek ikiz bebek bekliyorum bir haftadir bel ve sırt agrilarim vardı, dün şeker yüklemesi için gittim dr um vajinal ultrasonla bakmak istedi rahim boyum kisalmis ama ne kadar oldugunu söylemedi wc harici kalkmiycaksin su 1 haftayi atlatman lazim ciger gelistirici igne bile yapilmazmiş..içime tarifsiz bir sıkıntı çoktü nedir ne degildir şakinliktan hic birsey soramadim, çok korkuyorum sabaha kadar ağlamaktan uyuyamadim...Bebeklerimmmm daha cok küçüklerr

Bende 23. Haftadan beri yatıyorum yemek ve wc haricinde. Biraz sıkıcı ama sabrediyorsun. Üzme kendini onlarıda üzersin. Doktoruna güveniyorsan dediklerini yap. Ben tam doktor değiştirmek istediğim bir süreçteydim. Bu yüzden yüksek riskli bir genelik uzmanıyla yoluma devam ediyorum.

selam kizlar bugun tam 33 oldum. dunden beri nst de sancim ciktigi icin hastanede yatiyorum. sabah ciger gelistirici yaptilar. serum ilac veriyorlar surekli nst deyim. ama sanci hala var bende hissediyorum agrilari. oncedn sezeryanli oldugum icin doktorlar sanci kesilmezse aliriz diyorlar. kesilir mi sanci. daha cok minikler ikiser kilolar

Cok gecmis olsun size de ,Allah yardimcimiz olsun mecburen sabredecegiz meleklerimiz icin ben en basindan bu yana yatiyordum zaten surekli kanamam oluyordu tam ayaklaniyorum eksiklerimizi tamamliycaz derken bu defa bu problem cikti..size de mi rahim kisaldigini soylediler,ağrilariniz oluyor mu?

sagolun tesekkur ederim bana hic oyle biseyden bahsetmediler nst de sanci cikiyor bazen 100 lere vuruyor.. 12 sonra bisey yeme deyip ciger gelistiricinin ikinci dozunuda yaptilar. sizede allah sifa versin insallah dahada ilerlemez durumunuz

Çok saolasın. Sana da çok geçmiş olsun. Benim rahimle ilgili bir sıkıntım yok, ağrımda olmadı hiç. Ama üst üste ciddi kanamam oldu nedenini bulamadılar. Kansızlığımda olduğundan dolayı benim içinde tehlikeli olmaya başladı o zamandan beri yatıyorum.

Doğum yapan arkadaslar benim dikişler kendiliğinden düşen dendi ama hala duruyor dikişler ne zaman düşecek bu dikişler

Günaydın kızlar bu bacak kramplarından nasıl kurtuldunuz bu gecede sağ bacağımı kaptırdım gerilirken tık diye giriyor ve çok canım acıyor geçen haftada sol bacağımı kaptırmıştım 1 hafta geçmedi acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…