- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.081
Çok teşekkür ederim sagolasin canimben haftada bir kontrole gidiyorum. haftada 2 olduğu da oldu. zararlı olmadığını biliyorum. zararlı olsa doktorum zaten yapmazdı ki doktorum recep has. riskli gebelik için en iyilerden biri. o yüzden hiç içinde endişe olmasın rahat ol.
Hep farklı doktorlara mı gidiyorsun? Ben tüp bebek transferim dahil tek doktora gittim. Insallah doğumda onunla olacak. Zaten sona yaklaştık artık. Başka doktora güvenemem sanki o kadar alıştım.benim belirli bi doktorum yok 2 haftada bir gidiyordum simdiye kadar. bundan sonra haftada bir gidicem
ilcede yasiyorum burdaki doktora bazen. bazen ilde gidiyorum 1 bucuk saat uzaklikta. dogum ilde olacak universitede ☺Hep farklı doktorlara mı gidiyorsun? Ben tüp bebek transferim dahil tek doktora gittim. Insallah doğumda onunla olacak. Zaten sona yaklaştık artık. Başka doktora güvenemem sanki o kadar alıştım.
Yok canım protein kaçağı var her hafta kontrole gidecem 35 olduğunda alacaz dedi ben biraz daha ilerlesin istiyorum cuma gittim biri 1780gr biride 1680gr olmuştu şuan 32+4 olduk kiloları nasıl sence canımesma73 canim ne durumdasin? Dogum yaptin mi?
Yok canım protein kaçağı var her hafta kontrole gidecem 35 olduğunda alacaz dedi ben biraz daha ilerlesin istiyorum cuma gittim biri 1780gr biride 1680gr olmuştu şuan 32+4 olduk kiloları nasıl sence canım
hcg degerine bisey diyemem ama ikiz durumundan soruyorsaniz benim ilk degerim adet gunumde 45 cikmisti ☺ belli olmuyor yani hayirli olsun bu aradaSelam. Yarin ultrason icin gidecegim ama bugun kan vermistim.
Sata gore 4+5 bugun ve degerim 11850 cikti. Normal mi bu deger
Oyyy maşallahhh...ay ben bir aydır dra gitmiyorum en son 1 er kg idi benimkiler yoktur o kadar sanmam Çarşamba kontrol bakalım ne diyecek hayırlısı sağlıklı olsunlardaBenimkiler geçen hafta oğlan 1800 kız 1700 dü inşalla 2 lemişlerdir gitçem gene bu hafta
Ben şuana kadar hep ayda bir gittim en gevşek benim sanırım:))Kızlar kaç haftada bir muayene oluyorsunuz
Bide toplumda sık sık utrasona girmek iyi değil diyorlar
Sizin fikriniz nedir bu konuda
Gevşeklik değil canım estağfurullahBen şuana kadar hep ayda bir gittim en gevşek benim sanırım:))
Aman zamanında normal çocuklar doğuralım Kiloya hiç önem vermiyor bile dr gelişimlerine bakıyo aklılları sağlıkları tam olsun inşallah , ben çok daraldım hamilelikten valla yetti bütün hevesimi aldım:)))zaman hızlıda geçiyo aslında ama ağırlaştım çokOyyy maşallahhh...ay ben bir aydır dra gitmiyorum en son 1 er kg idi benimkiler yoktur o kadar sanmam Çarşamba kontrol bakalım ne diyecek hayırlısı sağlıklı olsunlarda
Ben 4 haftada bir gidiyordum ama artık doktorum 3 haftada bir çağırdıKızlar kaç haftada bir muayene oluyorsunuz
Bide toplumda sık sık utrasona girmek iyi değil diyorlar
Sizin fikriniz nedir bu konuda
Maşallah masallah ne güzel keşke bende sabredebilsemBen 4 haftada bir gidiyordum ama artık doktorum 3 haftada bir çağırdı
36+2 de doğum yaptım 35 hafta 2 günlükten ultrasonda kız 2700 çıkıyordu erkek 3100.doğum zamanı erkek 3200 kız 1940 doğdu.kız çok farklı çıktı.dogum yapanlar bebeklerinizin kilosu ulturasonla ne kadar uyumlu oldu? 31+6 iken biri 1850 gr biri 2050 gramdi. tek yumurta ikizi. arada ki fark acilir mi acaba
Canım bu günlein değerini bil.ağrıların çok değilse ikiz olunca nevrin dönüyor ben tek bakıyorum sinirlerim çok bozulup ağlıyorum.emzirmeye vaktim yok aynı anda uyanıyorlar.vakitsizlikten tutturmaya alıştıramıyorum oda çok yıpratıcı oluyor.süt sağmak daha yıpratıcı hastanedeyken değerlendirin fırsatlarıAman zamanında normal çocuklar doğuralım Kiloya hiç önem vermiyor bile dr gelişimlerine bakıyo aklılları sağlıkları tam olsun inşallah , ben çok daraldım hamilelikten valla yetti bütün hevesimi aldım:)))zaman hızlıda geçiyo aslında ama ağırlaştım çok
ayy fazla fark cikmis. belli olmuyor yani.36+2 de doğum yaptım 35 hafta 2 günlükten ultrasonda kız 2700 çıkıyordu erkek 3100.doğum zamanı erkek 3200 kız 1940 doğdu.kız çok farklı çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?