2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Geçmiş olsun cnm demek ki tiroid hormonu az çalışıyor ondan yüksek çıkıyor peki sende var mı ya da ilaç kullandın mı?

Merhaba bayanlar uzun zamandir giremiyodum bnim.ikizlerde bi kiz bi erkek suan sat a gore 31 doktora gore 34 haftaliklar kilolarida 2000 ve 2100 gram nasil sizce

Merhaba, ben anadolu yakasındayim central hospital Kozyatağı hastanesinde olacak doğumum.
normal dogum 2900
zorunlu sezeryan 3850
Bebek başına 400 tl gibi bir bakım ucreti de alıyorlardı.
Ben de yarın central hospitaldan Levent konur a gidicem ilk kez. Yalniz bebek bakım parası ne oluyor onu anlayamadım.yani kuveze girmeleri gerekiyorsa,tıbbi zorunluluk var demektir ve yenidoğan yoğun bakim ücretsiz oluyor.bebek bakımı farklı mı oluyor?

İyi akşamlar kızlar yazamadım evi taşıdık hala eşya yerleştiriyorum. Nasılsınız neler oldu biz bugün 22. Haftayı doldurduk yarın 23 ün içine giriyoruz çok şükür geçen hafta bebekleri gördüm çok iyilerdi haftaya detaylı için randevu alıcam inşallah şu günler geçsede bebişlerime kavuşsam artık çok heyecanlıyım ve doğum yaklaştıkça çok korkuyorum

Twinss6380 Ben yarın celeston olucam ciğer geliştirici ya sende baya yan etki olmuştu etkisi geçtiği için mi küveze girdiler boşuna mı oluyorum diyorum ne dersin

Twinss6380 Ben yarın celeston olucam ciğer geliştirici ya sende baya yan etki olmuştu etkisi geçtiği için mi küveze girdiler boşuna mı oluyorum diyorum ne dersin
Ben hiçbir etkisini görmedim canim,yavrularim kuvozde kaldı biri beş biri on gün.Cigerleri gelismemisti solunum yapamiyorlardi,boşu boşuna sıkıntısını çektim kısacası

hastanenin sgk anlaşması varsa yoğun bakım kuvez parasız. ama eğer yoksa hastaneden ayrıntılı fatura alınıp sgk dan tahsil edebiliyoruz. tabii hastahaneler sgk'nın belirlediği rakam üzeriden fatura kesmek zorunda aksi halde 5 katı ceza ödemesi gerekiyor.

bebek bakımı ise yoğun bakım demek değil, bebeğin ilk tetkikleri testleri falan kapsıyor.

Canım hangi hastaneden bahsediyorsun

Bende 20 li haftaları görsem .. bazen zaman geçmiyor bazen de bugunleri de özlerim herhalde diyorum .çok bel ağrısı çekiyorum temizlik yaptigimda hatta alışveriş yaparken bile .. bende durumlar böyle bakalim :) doğum korkusundan ziyade erken doğumdan korkuyorum bende

Bazen bende ağırlaşıyorum ama 1 haftadır iyi hareketliydim ev taşımak hele bu halde baya zormuş. İştende ücretsiz izne ayrıldım artık evdeyim bebişleri beklicem ^^ ciddi anlamda doğum korkum var erken doğumu aklıma bile getirmiyorum herşeyleri aşırı iyi gidiyor ama bende zaman ilerledikçe korku basıyor. Sağlam tepiklemeye başladılar eşşek sıpaları hem çok güzel hem korkutucu oluyor bazen ilk kez ameliyat olucam içim bi kötü oluyor seninde bişey kalmamış 20 haftana zaman geçiyormu geçmiyormu bazen hiç belli olmuyor :)

Cevabin için teşekkür ederim . Ama ilk tetkikler yani bebek hastaneden cikana kadar ücretsiz değil mi tahliller vs. İlk cocugumda eskisehir acibademde yaptım dogumu, doğum parapa verdik o kadar. Çocuk doğdu çıktık 3. Günün sonunda bobreklerinde sorun olduğu anlaşıldı ve yoğun bakima yattı 10 gün boyunca. Yine ücret almadilar.

işte benim söylediğim de o, ama yazı linki detay vermemiş.

ben ilgili yönetmeliği de okudum. eğer hastanenin sgk anşalması varsa elimizi kolumuzu sallayarak çıkabiliyoruz. sgk anlaşması yoksa; sgk'dan ödediğimizi biz fatura karşılığında geri alıyoruz. tabii hastaneler gecelik 6000 lira gibi bir rakam fatura edemiyorlar çünkü yönetmelikte en çok sgk'nın belirlediği rakamdan ücretlendirme yapmaları lazım ki bu da doğru hatırlıyorsam gecelik 280 lira falan.
sizin verdiğiniz linkte de bunu anlatmak istemişler. aynen benim yazdığım gibi eğer ayrıntılı fatura isterseniz hastaneden yüklü rakam yazamazlar çünkü yazdıklarının 5 katı ceza yerler.

Canım hangi hastaneden bahsediyorsun

bütün hastaneler için geçerli.

fiyatları yüksek hastanelerin genelde sgk anlaşması olmuyor. memorial'ın, acıbadem'in hemen hemen tüm şubelerinin, florans nightingale'in, academic hospital'ın, liv hospital'in ve amerikan'ın sgk anlaşması yok.

yaptığım araştırmalara ( sadece internet yazıları değil, farklı doktorlardan görüş alma) göre yeni doğan yoğun bakımı en iyi olan hastaneler de bunlar ne yazık ki.

Ben telefonda fiyat almıştım o zaman doğan her bebek için 350 tl alınıyor demişlerdi ama geçen seneydi ve zam geldi şimdi en az 400 vardır. Yenidogan küvet ücretsiz.

nymph26 nasılsın oğlun çıktımı küvezden herşey yolunda mı ,özelden Acıbadem fiyatları için yazmıştım bizleri bilgilendirirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…