- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.661
Benimde 10 günlük olduk ve biberona alıştıkları için oğlum sinirleniyor.kızımda gögüs tutmuyor gögüs ucu büyük geldiği için.nerelerde var acebaDogum yapan arkadaslar gozunuz aydin olsun yogun ama bir o kadar guzel gunler bekliyor anneleri biz 7 bucuk aylik olduk meme reddini surekli yasiyorum biberon yerineemzirme destek sistemini yapmadigima cok pismanim size siddetle tavsiye ediyorum yazdigim adreste mevcut sma mama verdigim zaman eme istegi oluyor biraz mamanin tadini begenmedikleri icin rabbim hepinize saglikla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin
Benimde 10 günlük olduk ve biberona alıştıkları için oğlum sinirleniyor.kızımda gögüs tutmuyor gögüs ucu büyük geldiği için.nerelerde var acebaDogum yapan arkadaslar gozunuz aydin olsun yogun ama bir o kadar guzel gunler bekliyor anneleri biz 7 bucuk aylik olduk meme reddini surekli yasiyorum biberon yerineemzirme destek sistemini yapmadigima cok pismanim size siddetle tavsiye ediyorum yazdigim adreste mevcut sma mama verdigim zaman eme istegi oluyor biraz mamanin tadini begenmedikleri icin rabbim hepinize saglikla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin
Canım ne durumdasın bilmiyorum diğee yazılarını okumadım aman tansiyona dikkat edin çok önemli ben hala çekiyorum ceremesini gebelik zehirlenmesiyle acil alındım doğuma ve ben o tansiyonla 3 gün farkında olmadan nasıl idare ettim bilmiyorum.neredeyse gözlerimi kaybedecektim.yada yavrularımı Rabbim korumuş... Çünkü tavsiyem kendinize dikkat edin hamilelikten deyip geçmeyin.sonuçları ağır olabilirdi.rabbime hergün şükrederek geçiyor onları koruduğu için....Tansiyonum dün akşam 15.9 oldu şuan hastahanede yatistayim
Canım hiç stres yapma benim oğlan 3100 gr kız 1940 doğdu yarım gün kuvezde kaldı şükür sağlıklı. Sağlıklı olması daha önemli.aynı günlerde doğum yaptığımız bayan 38 haftalık doğum yapmış bebek 3.800 doğmuş ve benimkinden daha uzun süre kusura kuvezde kaldı.bende takıyordum kiloya inan sağlıklı olması çok daha önemliHanımlar selamlar, benim oğlanla kızımın arasındaki fark 240gr oldu böyle giderse yarım kg varacak Doğuma kadar. Erkek 1.300gr kız 1.060gr, Dr sorun yok o da gelişimine devam ediyor diyor ama ben kafama takıyorum sizlerde durum nasıl? İlk haftalardan beri hep farkımız vardı. Korkuyorum fark büyüdükçe.
Maşallah hayırlı uğurlu olsun gelmeye başlamış sütün endişelenme çoğalarak devam ediyo zaten içtikleri kaç mg tez vakitte kavuşun inşallahKızlar bizim minik kuzular doğdu kontrole geldim için serviks boyu kisalmis dunde şancim vardı Dr sezeryana aldı bebekler kuvezdeler dua edin elif ve omerime çok duygulandim doğum anında hep dua ettim sizlerede bakalım süt çok az geldi damla damla makineye sandım gönderdim inşallah gelir sutum
bana doğurunca biterim psikolojisi geldi :)) hergün ya dışardayım ya uyuyorum ödemim gitti ellerime kavuştum bitek fazla yürüyünce oğlanın kafası baskı yapıyo kapı süsüm ıvır zıvır tamam günü kurtaracak yemekler yapıyorum ev işide öle artık Saçımı boyatıp günümü bekliycem :))
Canım hiç stres yapma benim oğlan 3100 gr kız 1940 doğdu yarım gün kuvezde kaldı şükür sağlıklı. Sağlıklı olması daha önemli.aynı günlerde doğum yaptığımız bayan 38 haftalık doğum yapmış bebek 3.800 doğmuş ve benimkinden daha uzun süre kusura kuvezde kaldı.bende takıyordum kiloya inan sağlıklı olması çok daha önemliHanımlar selamlar, benim oğlanla kızımın arasındaki fark 240gr oldu böyle giderse yarım kg varacak Doğuma kadar. Erkek 1.300gr kız 1.060gr, Dr sorun yok o da gelişimine devam ediyor diyor ama ben kafama takıyorum sizlerde durum nasıl? İlk haftalardan beri hep farkımız vardı. Korkuyorum fark büyüdükçe.
Canım hiç stres yapma erken bile gelmiş. Humaya emzirme anneler için olanı al. Günlük 1 bardak ta rezene iç kendiliğinden çıkartırlar yada az uğraştırırErkek bebek 2.5 kız 2.6 gibi oldu sonra dusmustur tabi süt az geliyo makina ile sagiyorum bide daha gaz çıkar dediler çıkmadı gazim kontrol için dediler tutuş sebeplerini bakalım çok teşekkürederim duaların da unutmayın bizi
bana doğurunca biterim psikolojisi geldi :)) hergün ya dışardayım ya uyuyorum ödemim gitti ellerime kavuştum bitek fazla yürüyünce oğlanın kafası baskı yapıyo kapı süsüm ıvır zıvır tamam günü kurtaracak yemekler yapıyorum ev işide öle artık Saçımı boyatıp günümü bekliycem :))
Yat yat psikolojim bozuluyo ondan illa atıyorum dışarı kendimi bu yaz nasıl geçicek onu düşünüyorum oğlan evde bebekler evde annem ben tatil yok devamlı emzir sağ uykusuzluk bence at sende kendini dışarı:)) bu güzel havalar kaçmazAra ara bana da geliyorlar :))gündüz uykum hiç yok yattıkça sıkılıyorum dışarda hava mis gibi bahar ama kendimden korkuyorum iki arada bir derede işte:)herkes yat yat deyip duruyor sinir oluyorum
maşallah hayırlı uğurlu olsun :) ınsallah kısa zamanda kucağına gelırler.kıloları nasıl haftan güzel ıyı kıKızlar bizim minik kuzular doğdu kontrole geldim için serviks boyu kisalmis dunde şancim vardı Dr sezeryana aldı bebekler kuvezdeler dua edin elif ve omerime çok duygulandim doğum anında hep dua ettim sizlerede bakalım süt çok az geldi damla damla makineye sandım gönderdim inşallah gelir sutum
Canım benimkiler 18 günlük iki çay kaşığı verdim yeterli mi artırmalı miyim?Canım benim bebişlerden birtaneside çok gazlı ben hergün ona kimyon veriyorum gerçekten çok iyi geliyor birde mamasına bir damla zeytin yağı damlatıyorum kaka yaparken zorlanıyor diye
Benim oğlan anaokulunda bu sene yaza da yaz okuluna vereceğim nasipse yoksa olmaz yapamam yani...her gün illaki yürüyüşümü yaparım bir aksilik olmazsa hala hiç kg almadım sende var mı bir değişiklik bakalım hangimiz önce doğuracak:)Yat yat psikolojim bozuluyo ondan illa atıyorum dışarı kendimi bu yaz nasıl geçicek onu düşünüyorum oğlan evde bebekler evde annem ben tatil yok devamlı emzir sağ uykusuzluk bence at sende kendini dışarı:)) bu güzel havalar kaçmaz
Canım teşekkür ederim bilgi için, ben de hala araştırıyorum, eşimin annesi tek başına çıkmazsın zaten, birimiz muhakkak yanında oluruz diyor ayrı ayrı alın diyor ama kararsızım halaCanım ben wei-b markanın ikiz bebek arabasını aldım önlü arkalı daha doğrusu birisi biraz daha aşağıda duruyor.tabi bu seçim kişinin yaşantısınada bağlı ben yanyana yada tek tercih etmedim çünkü bebeklerime tek başına bakıyorum ve birşey olduğunda onlarıda alıp çıkıyorum yanyana olsa apartmandan çıkamam ve sokakta yürümek benim için çok zor olur tek tek alsam hiç kullanamam o yüzden böyle bir araba tercih ettim hem apartmandan çıkışım çok rahat oluyor hemde nereye gidersem arabayı kullanmak konforlu marketlerde mağazalarda dolaşabiliyorum istediğim gibi
Bende yazılışına vercem ama 1 ay gider enfazla büyüdü istemiyo bende kilo almadım hala almayız zaten bu saatten sonra yatırmazsa hamilelik ,ben önce doğururum kimseye kaptırmam sıramı :))tez canlıyım çok günümü bile belirledim önce çıkmazlarsa ben 27 mayıs tamamımBenim oğlan anaokulunda bu sene yaza da yaz okuluna vereceğim nasipse yoksa olmaz yapamam yani...her gün illaki yürüyüşümü yaparım bir aksilik olmazsa hala hiç kg almadım sende var mı bir değişiklik bakalım hangimiz önce doğuracak:)
Canım günler zorlu geçiyor günüm günümü tutmuyordu şimdilerde saatim saatimi tutmuyor, kolum kırıkken alçıdayken bile hergün çıkıyordum şimdilerde çok ağırlaştım anca evde yemek çamaşır işlerini yapabiliyorum. Arada parka çıkıyordum güneşte oturuyordum yürüyüş yapıyordum onlarda bitti. Uykusuzluk ve nefes darlığı çok zorluyor beni özellikle 10 gündür böyleyim aktivite Yok bi pazar işte eşimle arabayla gezmeye gidip alışveriş vs hallediyoruz bir de doktor. Bugün bir Eminönü'ne gidelim dedik annemle bebişlere bişeyler almaya 1-2 mağazadan aldım çıktım ki huyum kılı kırk yararım normalde. Ayakta kalmak yoruyor, aslında çok kilo da almadım totalde 7kg o da son 2,5 ayda ama sırtım belim çok ağrıyor. Son ay ne olurum diye tasalanıyorum. bir de benim bebişler çok hareketli maşallah deyim sürekli yatmak istiyorum, en büyük keyfim onlarla konuşup sevmek, bir de tekmeleri sert olsa da zevkten 4 köşe oluyorum:)) çok şükür hepsine razıyım Allah veriyor gayretini, doğacağı günlerin hayaliyle geçiyor günler sadece zormuş, e yaşımız var ne yapalım :)) anlıycağın benim yatış dönemi başladı arkadaşım sen nasılsın? Diyetten ne haber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?