2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Hiç takılma benimde 3hafta önce öleydi geçen hafta aralarındaki fark azalmış ama oğlan hep ilerde bi sorun olursa dr söler bi kendi kendimize kuruntu yapıyoruz

Bana 32 de vuracak temkinli davranmış dr 2 haftada etkisi var dedi aman doğurmayalımda Allah korusun iğne olunur napalım

Benim çift yumurta ikizi ve hep fark vardı, tek yumurta ikizlerinde daha hassas davranıyorlar henüz iğne ile ilgili bişey demedi ben de sormadım. İnsan kaygılanıyor işte, siz de ferah tutun içinizi stres bebeklerimize zarardan başka bişey değil. Burada paylaşıp bi nebze destek oluyoruz işte birbirimize. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hiç takılma benimde 3hafta önce öleydi geçen hafta aralarındaki fark azalmış ama oğlan hep ilerde bi sorun olursa dr söler bi kendi kendimize kuruntu yapıyoruz
Hep dua ediyorum ben de azalsın azalsın diye hiç azalmadı büyüdükçe artıyor Dr rahatlatıyor ama en azından istikrar var ikisi de kendi çapında büyüyor diyorum avutuyorum kendimi sevindim sizin fark azalmış ne güzel böyle devam etsin inşallah

Bana 32 de vuracak temkinli davranmış dr 2 haftada etkisi var dedi aman doğurmayalımda Allah korusun iğne olunur napalım
8 tane verdi 1 ay boyunca vurulcak. 1 ay sonra etkisi kaybolacagi icin Eger dogum olmazsa ki insallah olmaz onumuzdeki ay tekrar 8 tane vurulcak. 32 den sonra zaten gerek yok tum fonksiyonlari tamamlanmis olur dedi. İnsallah zamaninda gelir bebislerimiz

Bana doktorum bundan sonra fark kapanmaz daha da acilabilir ama sorun degil dedi. 1500 kiloya 2500 dogan bebekler biliyorum ben dedi. Bende rahatladim biraz

Kızlar bizim minik kuzular doğdu kontrole geldim için serviks boyu kisalmis dunde şancim vardı Dr sezeryana aldı bebekler kuvezdeler dua edin elif ve omerime çok duygulandim doğum anında hep dua ettim sizlerede bakalım süt çok az geldi damla damla makineye sandım gönderdim inşallah gelir sutum

Aaaa sürpriz, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün canım, küvözde çok kalmayı gerektiren bişey olmaz inşallah olursa da iyileşip gelecekler yine yanına. Sütü sen söyledikleri gibi sağ açılarak artacaktır elbet. Sen de kendine dikkat et.

Geçmiş olsun Allah analı babalı buyutsun canım.Neden kuvozde minikler?Kiloları nasıl?Sütun iki gün sonra çoğalır sen bol bol sağ,ilk gelen süt çok önemli bir damlası bile zayi edilmesin dikkat et.Allah yardimcin olsun canim.

Maşallah kiloları da güzel ☺

PembeHelvam canım gaz için bir şey kullanıyor musunuz? Ne tavsiye edersin?Ara ara gaz sancısı oluyor oğlumda.Rezene ya da kimyon mu versem?

Ben 3 haftalikken rezene cayi
Icirdim.. kendinde ic sütüne gecsin..
gaz sancisi maalesef zor.. büyümek cok zor :) allah sancisiz günler nasip etsin..

Aynen canım takip altindayim daha çok küçükler bugün 30 olduk 1235 kiloda lar bari 34 yada 36 gorelim

InsaAllah görürsün o haftalari canim.. kontrol altinda olman iyi olmus... insaAllah degerlerindd düser..haber et bizede..

ukyo canim gözün aydin.. bebeklerin hayirli olsun.. insaAllah toparlanirlar bence önlem
Amacli küvezdeler ve cikarlar en kisa zamanda.. rabbim hayirli eylesin..

PembeHelvam canım gaz için bir şey kullanıyor musunuz? Ne tavsiye edersin?Ara ara gaz sancısı oluyor oğlumda.Rezene ya da kimyon mu versem?
Canım benim bebişlerden birtaneside çok gazlı ben hergün ona kimyon veriyorum gerçekten çok iyi geliyor birde mamasına bir damla zeytin yağı damlatıyorum kaka yaparken zorlanıyor diye

InsaAllah görürsün o haftalari canim.. kontrol altinda olman iyi olmus... insaAllah degerlerindd düser..haber et bizede..[/QUOTE]
Suları sınırda dedi birsey olursa sezeryana olabilirsin dedi dua edin

Çift yumurta olduğu için sorun olmuyor arkadaşım sağlıklı olsunlar inşallah

Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah bebeklerine de biran önce kavuşursun tbrk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…