2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

ay hakıkaten bende ozlemısım neguzel hep beraber gecırdık hamılelıgımızı:)) ben iyim eşimin görevi nisanda bitecek inşallah onu beklıyoru bebelerle. sen nasılsın napıyosun nasıl gıdıyo annelık?
ayrıca ayyynen dedıgın gıbı ya evden cıkarken zaten enerjım bıtmıs oluyo yorucu ama cıdden cok keyıflı yahu pusetten tip tip bakıyolar ya cıldırıyorum ayı yavrusunu severken öldürürmüş misali severken beynım yanıyo resmen

Kizlar benimkiler erkenci cikti dogum yaptim saat 10.30 da coktik bebeklerom kuvezdeler masallah kilolari iyi dua edinde cikalim hrmencik evimize gidelim

kızkar gozunuz aydın saglıkla buyutun inşallah

bebek arabası konusunda fıkır ıstıyorum kızlar
yanyana almak ıstıyorum ama karar veremedım
bagaja asansore sıgmalı kapılardan gecmelı
baston tarzındamı alsam chicco ve pregonun var
yoksa normal bebek arabasımı ??

Allah yardimciniz olsun insallah sağlıkla evinize dönüp çocuklarını buyutursunuz

Arkadaşlar merhabalar, Doğum yapanlar hayırlı olsun bebekleriniz, hastanede olanlar sizler de inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeklerinizi alıp evinize dönün... benim tecrübeli ve benden önde olanlara bir sorum olacak, ben bebeklerin hareketlerini hissediyorum ancak dışarıdan ne zaman belli oluyor minik tekmeler kollar? Eşleriniz yakınlarınız ne zaman hissettiler?

2400 gr kızlar bebislerim 35 haftayi doldurmadik gelidmleri guzel solunum cihazina baglamadilar ama bilmiyorum ne zaman gelcekler yanıma

Hayirli olsun . Solunuma bağlandıklarına göre tedbir amaçlıdır herhalde . Ben ilk bebeğim iki gün kuvezde tedbir amaçlı durmuştu . Allah kavuştursun ..

AYnen severken dişlerimi sıkıyorum resmen:))
Eşin de gelsin artık güzelce telafi edin bütün kötü zamanları, bi daha da hiç ayrılmayın inşallah:))

Kizlar benimkiler erkenci cikti dogum yaptim saat 10.30 da coktik bebeklerom kuvezdeler masallah kilolari iyi dua edinde cikalim hrmencik evimize gidelim
Sağlıkla kavuşun birbirinize inşallah, sağlıklı olsun aceleci bebişler. Allah analı babalı iyi günlerde büyütsün..

Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kolaylıkla doğsunlar inşallah bundan sonrası çok daha güzel olsun dilerim.

Canım ben önlü arkalı aldım,bebeklerim 2 aylık oldu ben sürekli çıkıyorum dışarı ve inanılmaz rahat ediyorum yanyana olsa asla kullanamazmışım ne apartmandan çıkabilirdim nede yolda yürüyebilirdim oyüzden çok memnunum

Hangi markanınkini aldin canım?Bende önlü arkalı düşünüyorum.

Çok güzel anlatmissin canım :)

Allah kolaylık versin inşallah.Sağlıcakla bebeklerini kucağına alırsın inşallah ☺

Gözün aydın canım benimde bir oglum yanımda emmemek için direniyor diğeri kuvezde bende süt sagip bı oraya gönderiyoum bu burdakine veriyorum geri kalan mamayla takviye

ya bende aslında ılk basta oyle alacaktım ama sonra mıllet benı vazgecırttı yanyana daha ıyımıs diye. sımdıde delı gıbı model arıyorum bakalım artık arastıra araştıra secıcem. ben hastaneye falan sımdılık pusetlerle gıdıyorum sendemı oyle gıdıyorsun. ?

Kızlar bende yeni gürebiliyorum maalesef bende birtakım sıkıntıkar yaşdım henüz sebep bulunamamakla birlikte oğlum küvezde ve belli bir süre daha kalacak kız 2800 oğlan 2700 doğdu gayet iilerdi ama oğlumu hiç göremedim uyutuluyor solumum desteği alıyor akviğerleri gelişmiş ama her nasılsa enfeksiyon olmuş daha yeni yeni araştırma boyutundayız özel oldukça ünlü bir hastanede doğum yapmama rağmen galiba doğum esnası bir sıkkntı yaşadık hastane şimdilik anne karnında pnömoni olduğunu savunsada bir kaç uzman anne karnında akviğer çalışmadığı şçin bunun imkansız olduğunu doğum esnasında sıvı yuttasa ve bh aspire edilmezse olabileceğini söledi çok şaşkın üzgün bir okadar güçlü durmaya çalışıyorum ama olmuyor duygulafım karman çorman ne kaar süre küvezde kalıcaz belli diil inşallah sağ salim yavrumu alır eve gelirim lütfen dua edin bende eşşmde yeni yeni kendimize geliyoruz ve bu meseleyi araştırıp neticeye ulaşıncada sizle detayları paylaşıcam hepinize sağlkklı doğumlar hamilelik kadar doğum anıda çok ama çooook önemliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…