- 9 Ocak 2017
- 287
- 193
- 103
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.701
Evet gerçekten oyleKesinlikle katılıyorum. Sen şuan mecbur olduğun için geliyorlar.insan eşinin yanında olduğu rahatlığı evlendikten sonra annesinin yanında bile edemiyor
Bencede yoksa her kafadan bir ses az önce ablamla konuştuk ta doğumdan sonra senin herkese ihtiyacın olur diyo 5 yaşındaki çocuğa bile diyo abla dedim 5 yaşındaki çocuk ne yapcakmis bana yardimlik dedim Rabbim bizlere ve bebeklerimize sağlık sıhhat versende düzen oturur inşallah zamanla ben bideÇok şükür ikiside yakinimda kayinvalidem biraz daha yaşlı o yüzden ona yüklenmiyoruz. İnsallah başarabiliriz bakmayı cunku en iyi anne yetiştiriyor çocukları bence
Tabiki desteğe ihtiyaç duyduğumuz zamanlar olucaktir ama mutlaka yalnız kalicaz sonunda bebeklerle ne kadar erken o kadar iyi. Sonuçta annelerimizin de bı hayatı var sürekli bize yetişemezlerBencede yoksa her kafadan bir ses az önce ablamla konuştuk ta doğumdan sonra senin herkese ihtiyacın olur diyo 5 yaşındaki çocuğa bile diyo abla dedim 5 yaşındaki çocuk ne yapcakmis bana yardimlik dedim Rabbim bizlere ve bebeklerimize sağlık sıhhat versende düzen oturur inşallah zamanla ben bide
Dogru diyosun herkes bişey soyluyo hamileligin başından beri. En iyisi kulak tikamakkızlar kımseyı kaaleye almayın valla mılletın korkuttugu kadarda degıl Allah sabrınıda gucunude verıyor. doğuran da bakacak olanda bızız ama mıllete batıyor.ay yazık nasıl bakıcan dıyenlere “cok uzuluyorsan yardıma gel” dıyorum.. tık kesıyolar. zaten genellıkle ıkızlerden bırı sesli bırı sessiz oluyor. ıkısının ağladıgı pek nadir oluyor. mılletın şom agzına bakıp moral bozmayın. he hee deyın gecin.
Çok haklısın Rabbim kolayliginida verir inşallah Allahım nasip ettiye onları bize kolayliginida verir inşallahkızlar kımseyı kaaleye almayın valla mılletın korkuttugu kadarda degıl Allah sabrınıda gucunude verıyor. doğuran da bakacak olanda bızız ama mıllete batıyor.ay yazık nasıl bakıcan dıyenlere “cok uzuluyorsan yardıma gel” dıyorum.. tık kesıyolar. zaten genellıkle ıkızlerden bırı sesli bırı sessiz oluyor. ıkısının ağladıgı pek nadir oluyor. mılletın şom agzına bakıp moral bozmayın. he hee deyın gecin.
Hayırlısı canım hayırlısı Allah bize de bu günlere gelmeyi hepimize de mis gibi doğumlar yapmayı nasip etsin. Ah ah Geceler benim uyuyamıyorumKızlar haftalar ilerledikçe geceyi gündüzü bırakın saatleriniz bile birbirine benzemiyor. Önceden gün sayardım şimdi saat sayar oldum inşallah bu haftayıda geçiririz. Bi dr vidyosunda duymuştum sağımıza uada solumuza yattığımız zaman karnımız sönük bir balon gibi devriliyorsa doğum yaklaşmış demekmiş benimki şu an öyle. Allah gecinden versin hayırlısı. Uyanmışken geceye bir not bırakıyım dedim. Bakalım kimşer uyanık
Sönük balon gibimi bilmiyorum ama ikisi birden üst üstte ne tarafa yatarsam o tarafa toplanıyor çok acı veriyor.heleki kalkınca bir tarafım öyle acıyorki.özellikle geceleri yatmak eziyet her lavobaya kalktığımda 6-7 olmadıysa zaman neden geçmek bilmiyor diyorum.saat başı resmen lavaboya kalkıyorum.şu içmesem dilim damagım kuruyor.içsem ayrı dert bilemedimki ne yapmak lazım.birde diş ağrısı eklendi.Kızlar haftalar ilerledikçe geceyi gündüzü bırakın saatleriniz bile birbirine benzemiyor. Önceden gün sayardım şimdi saat sayar oldum inşallah bu haftayıda geçiririz. Bi dr vidyosunda duymuştum sağımıza uada solumuza yattığımız zaman karnımız sönük bir balon gibi devriliyorsa doğum yaklaşmış demekmiş benimki şu an öyle. Allah gecinden versin hayırlısı. Uyanmışken geceye bir not bırakıyım dedim. Bakalım kimşer uyanık
Annelerin hakkı ödenmezmiş ne kadar zor deneyimler dimi her yeni güne bişey ekleniyor ama nasılsa Allah dayanma gücünü de veriyor bence anne olmanın en mucizevi yanıda buSönük balon gibimi bilmiyorum ama ikisi birden üst üstte ne tarafa yatarsam o tarafa toplanıyor çok acı veriyor.heleki kalkınca bir tarafım öyle acıyorki.özellikle geceleri yatmak eziyet her lavobaya kalktığımda 6-7 olmadıysa zaman neden geçmek bilmiyor diyorum.saat başı resmen lavaboya kalkıyorum.şu içmesem dilim damagım kuruyor.içsem ayrı dert bilemedimki ne yapmak lazım.birde diş ağrısı eklendi.
Aynen öyle. Rabbim dayanma gücü veriyor.onlar olmadan daha zor. Rabbimin verdiklerine binlerce şükürAnnelerin hakkı ödenmezmiş ne kadar zor deneyimler dimi her yeni güne bişey ekleniyor ama nasılsa Allah dayanma gücünü de veriyor bence anne olmanın en mucizevi yanıda bu
canım bekleme 6.7. cok geç benceBende alısveriş yapmaya korkuyorum hem cisiyetler tam belli olmadı die hemde içimde hala bi korku var çokmu erken diyorum 6. 7. Ayı görup öylemi başlasam diyorum ama ozamanda çok ağirlaşcaz doğrü söylüyosun
Ben bu gidişle tuvalette uyuyacam sabaha kadar gidip gelmekten bi bakıyorum sabah olmuş bebisler benim mesaneyi beşik yerine kullaniyorlar sanirimEbru yaşarın zehir oluyor geceler şarkısı tüm gece uykusuzlara gelsin.
7 ay da zor olur alışveriş ama daha erken yapın bencede sonradan yoruluyor insan gezerken hepsini bi kere de alamazsınız da yavaş yavaş alırsınız bizim mobilya siparisi vermek te geç kaldık 45 günde teslimat yapılıyor mesela daha gelmedi bekliyoruzcanım bekleme 6.7. cok geç bence
ben 5de bitirecem çok agırlaştım nefes almakta zorlanıyorum 6 da 7 de hiç gezemem keyfini çıkaramam ama sen bilirsin yinede canım
bide 7 de 30 haftalık oluyoruz her an bebişler gelebilir riske atmamak gerek canım
Oooo maşallah daha dün gibiydi doğum yapışın,ne çabuk geçmiş zaman,tabi bir de sana sormak lazım,ama biliyor musun ben kavuşmak istiyorum biran önce emzirmek alt değiştirmek uykusuz kalmak istiyorum:)Sütun yetiyor mu seninde?Nasıl çok uykusuz musunuz sakın mi bebeklerin?Allah kolaylık versin.İyiyim bende çok şükür,gün dolduruyoruz işte Perşembe 34 olacağız bir üç hafta daha siksak disimizi,sonra zafer bizimCanım selam, ikizlerle mücadele ediyoruz :) 28 günlük olduk bugün, büyüyoruz öğreniyoruz birlikte :)
Sende ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?