2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Yapma ya korktumda şimdi ben şeker ilacı kullanıyorum zaten ama şeker çıkıncaya diyet veriyo inüsilinlik olsam anlarım diye yükleme yaptırmadım.haklısın

Sen boşver dr u dinle benim Drlara güvenim kalmadı,büyüme ataklarında aşağı baskı yapıyorlar çıktı çıkacak gibi ,markete 5 dk yürüsem ağrıyo kasıklarım tez canlıyım bide zor be

Mrb güzel annenler yeni üyeyim 18 haftalik çift yumurta ikizlerine hamileyim kasıklarimda ağrı oluyor çok ayakda kalmıyorum çok çabuk yoruluyorum dikkat etmem gereken şeyler nedir tecrübeli ikiz anne adayları yardımcı olabilirmi

Hayırlı olsun sağ saglim gelsinler inşallah. Hareketleri ayırt etmeyi bırakın hissetmek bile çok zor o haftalarda yakında hissedersiniz hayirlisiyla. İlla erken dogcaklar diye bişey yok kendinizi ona sartlamayin. Karında gerginlik benimde erken başladı birden sistim sandım ama sonra normale dönmeye başlamıştı. Göbek büyüdükçe sağa sola dönmek zorunda olduğu için uyku pek mümkün olmuyo çok sık uyaniyo insan. Cinsiyet belli mi

Hosgeldiniz aramıza . Mümkün olduğunca yavas hareket edin uzun süre ayakta iş yapmayın uzanın dinlenin sağlıkla gelsinler inşallah

Ya demek normal bende diyorum erken daha neden uyuyamyorm huzursuz da yatıyorum birde ben yüz üstü yatmaya alışıktım şimdi bırakmyüz üstü yan bile yatamamak ama sonucu düşününce değer yaaa. Cinsiyetleri geçen hafta kontrolmde arkaları dönüktü doktorum az daha bekleyelm hem pozisyon uygun değil hemde erken daha demişti net olmak için. Nasipse perşembe kontrolm var inşallah öğrenirim. İki kızım var mucizelerimi de merak ediyoruz. Günlerde geçmiyor sanki

Ah o yorgunluk sormayın bende de çok. Yükümüz ağır canım fazla ayakta kalmamaya özen gösterirsen rahatlıyorsun bende de çok sık oluyordu uzanarak azalttım baya. Olabildiğince dinlen çok yorulcaz kucağmza alınca allahn izniyle

Geçer gecer hayırlısiyla karın büyüdükçe agirlastikca oluyo tabi bazı zorlukları benim çok şükür erken dönemde zorluk olmadi

Geçer gecer hayırlısiyla karın büyüdükçe agirlastikca oluyo tabi bazı zorlukları benim çok şükür erken dönemde zorluk olmadi
Sizin şu an kaç haftalık. Ben kendim de ikizim bu arada benimde ikizim olması büyük süpriz oldu hep derlerdi ikizin ikizi olmaz kuşak atlar ama kırdım o zincirleri söylentiler :))doktor ilk 3 kese gördü ama biri boştu ikiz devam etti şok üstüne şok yaşadım sedyeden kalkamadm bi süre çok güzel duygular. Allahm isteyen dileyen herkese nasip etsn inşallahh

Aa ne güzel evet hep öyle duyuyorum bnde kusak atlar diye ama allah ol dedikten sonra gerisi boş. Kesinlikle çok heyecanlı çok güzel benim ilk bebislerim olcak Allah nasip ederse 38 haftaligiz haftaya doğum günü belli olcak inşallah

Canım neler yaptın bu haftaları görmek için yattınmı ilaç kullandınmı bebişler kaç kilo benimkiler 2 yi geçti taşıması zor yani bi dört hafta daha beklesem üçü geçerler buda bana imkansız geliyo

Sizin artık heycan iyice artmıştır ne güzel bir bekleyiş. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Hazırlıklarınızda tamamdır. Benim kızlar sabırsızlanıyorlar illaki alışverişi yapalm diye ama daha çok erken oyalıyorm. Cinsiyetleri belli olsun belki birer tulum alırım kızlar mutlu olsun diye. İlk olunca sizin bekleyiş daha farklı olur herşeyiniz ilk yaşancak inşallah

Benim 27. Haftada servikal kısalma oldu doktor yatak istirahati verdi 34 e kadar taşırsin demişti ama çok şükür geçtik hareketlerimi kısıtladım ama sürekli de yatmadım gerçi . Benimkiler 2350 Grdi en son perşembe günü gittiğimde doktor 2 bucuk olsalar yeter dedi bakalim haftaya nasıl olcak ne dicek doktor

Evet baya heyecanlıyız hazirliklari erken tamamladık iyiki de öyle yapmışız 27. Haftadan sonra çok kısıtli hareket edebildim Allahim hepimizi sağ saglim kavuştursun insallah

Masallah masallah kırk kerePeki doktorun 37 de alicaz diye diretmedi mi?Genelde 37 de alınıyor ya?

Hareketleri o kadar aşağıdaki yatarken bile sanki çıkacaklar gibi hissediyorum iksiide birbirini ittirip duruyolar sizinde böylemi hareketliler ama bu beni rahatlatmak yerine korkutuyo

Hareketleri o kadar aşağıdaki yatarken bile sanki çıkacaklar gibi hissediyorum iksiide birbirini ittirip duruyolar sizinde böylemi hareketliler ama bu beni rahatlatmak yerine korkutuyo
Canım benimde 2 gündür göbegin altı çok ağrıyor otururkende.kafaları aşagıda olduğundan sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…