2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Hadi bakalım sırayı bozan bozana :) maşallah onlara yakında mis gibi kokularını alırsın inşallah

Gözünuzaydin,sağlıkla iyi günlerde buyutun inşallah,tez zamanda çabucak kavusun insallah..

Allah analı babalı büyütsün canım inşallah en kısa zamanda kuvezdende çıkarlar.sen nasılsın

Doğum yapan arkadaşların bebekleri analı babalı olsun inşaallah ☺
Ben de transfere göre 32+2 Sata göre 31+5 teyim.Doktor vajen kültür testi istemişti testte mantar görülmüş onun için gyno canesten diye fitil verdi.Yarın kullanicam ama tereddüt ediyorum bişey olur mu diye.Bu haftada fitil kullanan oldu mu?
Son zamanlar altla uğraşmaktan çekiniyorum bişey olur diye

Kızlar iki kulağımda tıkandı baş ağrısı yapıyor ya delircem çok canım acıyor duymakta zorlanıyorum dış kulak iltihabı olan varmı nasıl geçirdi varsa

maşallah allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
kiloları da gayet iyi maşallah.
neden kuveze aldılar, ne kadar tutacaklarmış belli mi?

Beni
Doktorum vajinal 4 boyutlu utrasonla 13 hafta %99.9 kız ikisi de dedi değişirmi diye korkudan alışveriş yapamadık 20 yi bekliyecem bu gidişle alışverişe ama şimdi den çok agirlastim

Hayirli uğurlu olsun canım. Bir gün bende dogurdummm yazmak istiyorum :))

sanirim fitil kullanan yok aramızda

Kızlarrrr Tombuldut jeliboni nasılsınız nasil gidiyor hayat?Bebisler nasıl?Doğurunca uğramaz oldunuz topige:))

ben ugruyorum sıteye ama bu topikte genelde hamileler oldugu ıcın yazmıyorum doguranlar ıcınde aslında bı topik acsak :) benım bebeler 1 aylık oldu. yorucu ama cok guzel duygular yasıyoruz. hastaneye bıle gıderken tüm gozler ustumuzden sankı tarkan gecıyor hele bide ıkı bebegi kucagıma alıyorum miss gbı kokuyorlar dünyalık herseyı unutuyorum. iyiki ikiz annesiyim :)

Aç bı topik çatır çatır doğuruyoruz zaten sıra gozetmeksizin.Bende dort hafta sonra aktif kullanırım topigini,dogurana kadar da aktif okuyucun olurum:)Çok imrendim şuan size zamanında bende sağlıkla alırım inşallah yavrularını.Burdaki bütün arkadaşlarim da sağlıkla alsınlar insallah yavrularını.Birlikte mi yatiriyorsun bebeleri,rahat yatıyorlar mi birbirlerini uyandiriyorlar mi en merak ettiğim konu bu.Bir de masallah bir aylık olmuşlar sütun hala yetiyor mu doyuyorlar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…