2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım bende yaptırmayacaktım.zaten kan almıyorlar.ilk zamanlar muayeneler arası uzun olduğu için ben tarama gibi değilde muayene gibi düşündüm.bebişleri görmüş oldum o kadar

Hiç gerek yok. Çünkü çıkan sonuçlar %50-60 yanıltıcı
Bende çok araştırmıştım. Zaten ikizlerde detaylı ultrason istiyorlar ikili taramanın verileri doğru değil.

Hiç gerek yok. Çünkü çıkan sonuçlar %50-60 yanıltıcı
Bende çok araştırmıştım. Zaten ikizlerde detaylı ultrason istiyorlar ikili taramanın verileri doğru değil.
Yani bir bir terslik varsa detaylida çıkar demi . Bunu yaptirmasam da olur ?

Yani bir bir terslik varsa detaylida çıkar demi . Bunu yaptirmasam da olur ?
Benim doktorum da yaptırmak istedi ben içim rahat etsin diye yaptırdım sıkıntı çıkmadı rahat nefes aldım en azından çokta dert edecek bir durum değil aslında

Sabah sabah bana ateş bastı öfff E Emotionn35 sen napıyorsun nasıl geçiyo aynı haftalardayız ,rahat olmaya çalışıyorum ama kalbim 3,5 atıyo
Valla oluyor ağrılar sızılar buna da şükür...alışverişlerdeyim birkaç gündür ağırlık verdim ne yapayım ne edeyim telaşı:))sende rahat ol CNN herşey çok güzel olacak Allah’ın izniyle inşallah

Doğum sirasina ben de gireceğim galiba. Stente rağmen böbreğim genişliyor. Bugün ciğer geliştirici oldum

M Mavibekliyorum Allah'ın mucizesi üzerinize olsun canım, evladını sana bağışlasın, iyi haberler ver inşallah
Amin insallah. Bebegim 1010 gram olarak oldu. 28 haftayla uyumlu. Fetal distress ten acil doguma alinmistim. Diger ikiz esi 2 haftalikken kalbi durmustu zaten. Hersey daha cabuk tetikledi. Bebegim solunuma bagli degil. Dogum oncesi celestone dozlarim tamamlanmisti. Süt goturuyorum. En cok istedikleri süt. Diger ölü bebegimi genetik inceleme yaptiktan sonra bize verdiler. Esim gerekli islemleri yapti. Dünyaya ses vermediginden bir tek cenaze namazi olmadi. Oyle ölü diye bebegi cope atmadilar. Allahim herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Rabbim sabır versin o zaten melek annesi Allahim sağlık şifa versin bebisine Allahim tez zamanda evinize kavusun

canm bizim doktorumuz yaomadi hic bjsey detaylida dahil esjm detaylida gormek istedi zorla gittik bi problem varsa allah korusun habgisinde oldugu bilinmiyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…