- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.501
Canım bende yaptırmayacaktım.zaten kan almıyorlar.ilk zamanlar muayeneler arası uzun olduğu için ben tarama gibi değilde muayene gibi düşündüm.bebişleri görmüş oldum o kadarArkadaşlar İkili tarama testi güvenilir sonuç vermediği halde yaptırmamı istiyor Dr um. Ne yapmalıyım . Birde boşu boşuna endişeye sokmasinlar yha . Çok kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz???
Gözün aydın canım hemencecik cikarlar ins Darisi basimizaKızlar ben dün 15:51-52de kızlarımı dünyaya getirdim kuvezdeler şimdi henüz göremedim yarın görüp bilgi alıcam dualarınızı bekliyorum
1480-1900 gr
Hiç gerek yok. Çünkü çıkan sonuçlar %50-60 yanıltıcıArkadaşlar İkili tarama testi güvenilir sonuç vermediği halde yaptırmamı istiyor Dr um. Ne yapmalıyım . Birde boşu boşuna endişeye sokmasinlar yha . Çok kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz???
Yani bir bir terslik varsa detaylida çıkar demi . Bunu yaptirmasam da olur ?Hiç gerek yok. Çünkü çıkan sonuçlar %50-60 yanıltıcı
Bende çok araştırmıştım. Zaten ikizlerde detaylı ultrason istiyorlar ikili taramanın verileri doğru değil.
Benim doktorum da yaptırmak istedi ben içim rahat etsin diye yaptırdım sıkıntı çıkmadı rahat nefes aldım en azından çokta dert edecek bir durum değil aslındaYani bir bir terslik varsa detaylida çıkar demi . Bunu yaptirmasam da olur ?
Valla oluyor ağrılar sızılar buna da şükür...alışverişlerdeyim birkaç gündür ağırlık verdim ne yapayım ne edeyim telaşı:))sende rahat ol CNN herşey çok güzel olacak Allah’ın izniyle inşallahSabah sabah bana ateş bastı öfff E Emotionn35 sen napıyorsun nasıl geçiyo aynı haftalardayız ,rahat olmaya çalışıyorum ama kalbim 3,5 atıyo
Benimki de istemişti bende yaptırdım iyi düşün iyi olsun inşallahArkadaşlar İkili tarama testi güvenilir sonuç vermediği halde yaptırmamı istiyor Dr um. Ne yapmalıyım . Birde boşu boşuna endişeye sokmasinlar yha . Çok kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz???
İnsallah canım hayirlisi olsunBenimde yarın sabah belli olacak. Artık baya zorlanıyorum. Akşam uykuları zaten bitti. Korku sardı beni. Hayırlısıyla gelsinler inşallah.
Hadi bakalım sağlıkla vaktinde gelsin kuzularPerşembe günü belli olcak bizimde günümüz inşallah
İnşallah hepimiz kavusalim sağ saglimHadi bakalım sağlıkla vaktinde gelsin kuzular
Birazcık daha buyur annesi bebisler inşallah da öyle gelirlerDoğum sirasina ben de gireceğim galiba. Stente rağmen böbreğim genişliyor. Bugün ciğer geliştirici oldum
Inşallah hayırlısı ileİnşallah hepimiz kavusalim sağ saglim
Amin insallah. Bebegim 1010 gram olarak oldu. 28 haftayla uyumlu. Fetal distress ten acil doguma alinmistim. Diger ikiz esi 2 haftalikken kalbi durmustu zaten. Hersey daha cabuk tetikledi. Bebegim solunuma bagli degil. Dogum oncesi celestone dozlarim tamamlanmisti. Süt goturuyorum. En cok istedikleri süt. Diger ölü bebegimi genetik inceleme yaptiktan sonra bize verdiler. Esim gerekli islemleri yapti. Dünyaya ses vermediginden bir tek cenaze namazi olmadi. Oyle ölü diye bebegi cope atmadilar. Allahim herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.M Mavibekliyorum Allah'ın mucizesi üzerinize olsun canım, evladını sana bağışlasın, iyi haberler ver inşallah
Rabbim sabır versin o zaten melek annesi Allahim sağlık şifa versin bebisine Allahim tez zamanda evinize kavusunAmin insallah. Bebegim 1010 gram olarak oldu. 28 haftayla uyumlu. Fetal distress ten acil doguma alinmistim. Diger ikiz esi 2 haftalikken kalbi durmustu zaten. Hersey daha cabuk tetikledi. Bebegim solunuma bagli degil. Dogum oncesi celestone dozlarim tamamlanmisti. Süt goturuyorum. En cok istedikleri süt. Diger ölü bebegimi genetik inceleme yaptiktan sonra bize verdiler. Esim gerekli islemleri yapti. Dünyaya ses vermediginden bir tek cenaze namazi olmadi. Oyle ölü diye bebegi cope atmadilar. Allahim herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.
canm bizim doktorumuz yaomadi hic bjsey detaylida dahil esjm detaylida gormek istedi zorla gittik bi problem varsa allah korusun habgisinde oldugu bilinmiyorkiArkadaşlar İkili tarama testi güvenilir sonuç vermediği halde yaptırmamı istiyor Dr um. Ne yapmalıyım . Birde boşu boşuna endişeye sokmasinlar yha . Çok kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?