- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.401
Sancı açıklık yok canm ama su sürekli sızıyorSancin cikti mi nst de?Belki durdurulur doğum yaaa.
Aklımdasin hep,Allah yardimcin olsun..Sancı açıklık yok canm ama su sürekli sızıyor
Insaallaholumlu ya da olumsuz bir değişiklik olmadı bu hafta, pazartesi kontrol var yine. iyileşme beklemiyoruz ama kötüleşme olmaması tek duamız. takibe devam.
Canım ben normal alttan çubukla yapılan muayene sandım elle yapılması beni şoka uğrattı öle bi muayene olduğunu bile yeni öğrendimŞimdi orda tabi ne yaşadın sen biliyosun iyi niyet var kötü niyet var ama sezeryanda olsan açılma olup olmadığına bakılıyor ama neden elle müdahale etti direkt anlamadım heralde haftan ilerde ,bende ağrıyla gittim geçen hafta açılma varmı diye dr baktı benim ama alttan bakıcam diye de söyledi zaten hazırlanman gerekiyor sana sormadan nasıl yaptı
Canım yaa Allah yardımcın olsun inşallah biraz daha dururlar kız tez derler ya benim de hep kozda kasılma o sürekli aşağıyı başıyla zorluyo oğlan sakin ama bu gidişle bakalım nolacak üç gecedir acildeyim sürekli kasılmalardan serum taktılar banada ii geldiKızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin nolur kızlarıma bişey olmasın
Aynen benimde kız aşağıda umarım aceleci davranmaz.Canım yaa Allah yardımcın olsun inşallah biraz daha dururlar kız tez derler ya benim de hep kozda kasılma o sürekli aşağıyı başıyla zorluyo oğlan sakin ama bu gidişle bakalım nolacak üç gecedir acildeyim sürekli kasılmalardan serum taktılar banada ii geldi
Rabbim yardimcin olsun senin ve bizlerin saglikla gelsin vakti dolunca kuzular benimde 2 gündür kalçam ağrıyo Dr normal dedi ilk gebelik olunca insan tecrubesizde oluyo bakalım inşallah günü vakti dolunca gelir minikler dualarimiz sizinleSancı açıklık yok canm ama su sürekli sızıyor
Ay canım benim yeni gördüm inşallah iyisinizidir.yavrularında gelecekse sağlıcakla gelsinler inşallah.Kızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin nolur kızlarıma bişey olmasın
Bekliyoruz canm enfeksiyon takip ediliyorfadiming ne durumdasın canım
Sagol tatlim :)Yalnız değilsin:))hayırlısı olsun inşalllah
Sızıntıyla baya haftalar ilerleyenler duydum seninde öyle birşey olabilirmikiBekliyoruz canm enfeksiyon takip ediliyor
Teşekkür ederim canım 19 günlük olduk biz de :) Bir an önce kırkımız çıksa da rahatlasak diye bekliyorum. Biraz daha yoluna gireceğini söylüyor herkes bakalım..jeliboni canım doğum yapmışsın hayırlı olsun kızlarla anca fırsat bulup yazdım :) nasıl minikler
diğer arkadaşlar herkes iyidir inşallah doğum yapanlar bebislerle nasıl gidiyo bizim bütün gün emzirmeyle alt değiştirme ve gaz çıkarmaya ugrasmakla geçiyo 40imiz çıktı gece uykusunu sevmiyoruz hiç :) bide doğum yapan arkadaşlar bebisleri nasıl uyutuyorsunuz bizimkiler emerek uyumak istiyor hep
Insaallah
13 Mart a alabildi doktorum Recep hocadan artik onu bekliyoruz. Cok gec olmaz dedi doktorum. Ki ben artik sadece ne olduguni ogrenmek istiyorum fazla bir sey degil yani. Bilgi icin tesekkur ederimmm S serapguney sag olcanım, sen ne zamana randevu aldın?
bu arada aklıma yeni geldi, eğer randevu tarihin çok geçse ve beklemek istemiyorsan doğrudan çapadan randevu alabilirsin. oradaki hocaların hepsi çok iyi ve bu konuda deneyimli. bana kendi doktorum ilk çapaya git, en iyi onlar ekip halinde çalışıyorlar demişti. ama çapa 1 hafta sonraya randevu verdiğinden ve bizim bekleyecek zamanımız olmadığından recep hoca'ya doğrudan gitmeyi tercih etmiştik. iki gün sonraya alabilmiştik randevuyu. çapaya da gitsen olur yani. en azından ilk muayenede doğru teşhisi koyarlar diye düşünüyorum.
:)gerçektenmi her anne bir kızı olsun ister ztn şimdilik kendimi öle avutuyorum bakalım ama sağlıklı olsunlara önemli olan o tabiAynısı bende de oldu...tabi bende sizin gibi düşündüm:)netice iki erkek geliyor:)allah gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?