2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

kızlar, bu çatlaklar aslında genetikle alakalıymış. annede teyzede halada falan yoksa olmazmış. tabii kremler, yağlar mutlaka bir nebze azaltıyordur ama kesin çözüm değil maalesef.

Şimdi orda tabi ne yaşadın sen biliyosun iyi niyet var kötü niyet var ama sezeryanda olsan açılma olup olmadığına bakılıyor ama neden elle müdahale etti direkt anlamadım heralde haftan ilerde ,bende ağrıyla gittim geçen hafta açılma varmı diye dr baktı benim ama alttan bakıcam diye de söyledi zaten hazırlanman gerekiyor sana sormadan nasıl yaptı

Merhabalar, ben de şuan İstanbul dışındayım ama annrmletin yanında doğum yapmayi istiyorum. Onlar da anadolu yakasindalar. Kime gidiyorsun?ben de doktor araştırıyorum da.

Merhabalar. Benim annemler de gulen tıp merkezune çok yakın oturuyorlar ben de şehir dışından gelip dogumu istanbuldaİ yapmayı planlıyorum. Duyduğum çok iyi oldu Bülent bey i. Peki neresi ile anlaşmalı? Hangi hastanelerde yaptiriyordogumu? Sen tam olarak nerede yasiyorsun? Nerden Nerden nereye

Maşalllah aslan gibiler, isimlere bayıldım.çok güzel isimler paşalarının hayrını gör canım
Sağol cnm çok tşk ederimmm amin inşallah

Bende hiç kilo almadım bende almak istemiyorum çok zor verliyo valla
Zaten yükümüz epey:)daha da ağırlaşmayalım inşallah

Kızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin nolur kızlarıma bişey olmasın
Ay allah yardımcınız olsun inşallah herşey çok güzel olacak

Merhabalar, Bülent beyler kliniği dün kartal soğanlık E5 yakınında bir yere taşıdılar ama yine Kartal ilçesinde yani. Doğumları central hospital Kozyatağı hastanesinde yapıyor hastane bostancı köprüsüne yakın yerde. Bende Kadıköy de yaşıyorum, sen nereden geleceksin, öncesinde randevu ayarlaman gerekir Bülent bey'e genelde 3 hafta sonraya randevu bulunuyor.

Ben Mardin de görev yapıyorum şuanda. Eşim rapor almam konusunda ısrar ediyor ben de ogrencilerime kiyamadigim için en azından Mart sonuna kadar sorun yoksa devam edeyim diyorum. Bir aksilik olmazsa Mart sonu gibi gelicem inşallah. Demek central hospital. Yeri de iyi aslinda. Ben bir araştırayım. Bulent bey i randevu alayim gidince görüşürüm. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…