- 15 Aralık 2017
- 510
- 583
- 53
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.381
Şimdi orda tabi ne yaşadın sen biliyosun iyi niyet var kötü niyet var ama sezeryanda olsan açılma olup olmadığına bakılıyor ama neden elle müdahale etti direkt anlamadım heralde haftan ilerde ,bende ağrıyla gittim geçen hafta açılma varmı diye dr baktı benim ama alttan bakıcam diye de söyledi zaten hazırlanman gerekiyor sana sormadan nasıl yaptıKızlar ben bugün ağrı sebebiyle hastaneye gittim biraz kasılmalarım vardı telaş yaptım galiba az biraz ağrı oluncada. Dr önce normal ultrasonla baktı sonra bana hiç bişey demeden çatı muayenesi yaptı ve ben bunu ilk defa yaşıyorum ne olduğunu yeni öğrendim elini direk iteledi afedersiniz ben cihazla alttan bakacak sanmıştım bu dr nöbetçi kadın doğumcuyfu açılma yokmuş bu arada ama ben morsl olarak daha kötü durumdayım. Birincisi izin almadı ikincisi bilgi vermedi dahası ikiz bebek olduğunu biliyor şartlar sezaryeni gerektirecek belliki. Araştırdım şimdi sezaryende gerekmiyomuş çagı muayenesi. Lütfen bilenler bilgi versin asıl bu açılmaya sebep olursa sonuçta ben dokuz aydır eşimle bile uzak durdum rahmi sessiz tutmak için siz olsanız ne yapardınız sizce ben bu adamı şikayet ediyimmi ne dersiniz
Maşalllah aslan gibiler, isimlere bayıldım.çok güzel isimler paşalarının hayrını gör canımGirdim girdim:))çok şükürrr herşey yolunda inşallah hep böyle gitsin...Edis ve erim geliyor nasipseçokk tşk ederim
Bende hiç kilo almadım bende almak istemiyorum çok zor verliyo vallaHiç kg almadım -4 ile başladım onları geri aldım başladığım kilodayım inşallaj almam
Nasıl oldu bebeklerin S serapguney var ki degisiklik?arkadaşlar kilo durumunuz ne, 11 kilo aldım ve bana gittiğim bütün doktorlar çok kilo aldığımı söylüyor. aslında öyle çok da yemediğimi düşünüyorum.
Canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Insallah guzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin nolur kızlarıma bişey olmasın
Evelallah hiç bişey olmıycak haftan iyi kızların güçlü sağ sağlim çıkıcaksınız.sağlıkla gelecekler eminimKızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin nolur kızlarıma bişey olmasın
Allah yardımcın olsun canim habersiz bırakma bizi yaz mutlaka,okuyacagim sana şimdi sende eksik etme dilinden.Kızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin nolur kızlarıma bişey olmasın
Ah kuzum almah yardımcın olsun bol bol dualar oku melekler yanından ayrılmasın sizi korusunYazarım tabi
Ciğer geliştirici yapıldı 48 saat içinde doğum olacak
Küçükler daha üzgünüm
Susuz bekleyince bişey olur diye korkuyorum
Nasıl oldu bebeklerin S serapguney var ki degisiklik?
Ne oldu ne tetikledi,daha yeni kontrolden gelmistiniz iyiydiniz? Korkma bir tehlike olsa bekletirler mi o kadar.Yazarım tabi
Ciğer geliştirici yapıldı 48 saat içinde doğum olacak
Küçükler daha üzgünüm
Susuz bekleyince bişey olur diye korkuyorum
Hiçbişey de yapmadım canm ama iki gündür sıkıntılarım iyice arrtmıştı gece birden suyum geldiNe oldu ne tetikledi,daha yeni kontrolden gelmistiniz iyiydiniz? Korkma bir tehlike olsa bekletirler mi o kadar.
Merhabalar, ben de şuan İstanbul dışındayım ama annrmletin yanında doğum yapmayi istiyorum. Onlar da anadolu yakasindalar. Kime gidiyorsun?ben de doktor araştırıyorum da.Kızlar istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Son haftalarımda doktor değiştirmek istemiyorum ama doktorum çok pimpirikli sanki
3 günde bir hastaneye çağırıryor zorlan erken doğurtucak beni
Siz ne kadar sıklıkta gidiyorsunuz?
Ağrım sancımda yok ama bi değişim adam
Merhabalar. Benim annemler de gulen tıp merkezune çok yakın oturuyorlar ben de şehir dışından gelip dogumu istanbuldaİ yapmayı planlıyorum. Duyduğum çok iyi oldu Bülent bey i. Peki neresi ile anlaşmalı? Hangi hastanelerde yaptiriyordogumu? Sen tam olarak nerede yasiyorsun? Nerden Nerden nereyeBenim doktorum Kartalda özel bir klinikte Doc. Bülent Kars ben çok memnunum gerçi Bülent beyden memnun olmayan yoktur ama yoğunluk ve muayeneye girene kadarki bekleme süreleri insanı yoruyor. Bir ara istersen öğlenleri 14.00 dan gece 2 ye kadar Gülen Tıp merkezinde hasta bakıyor.
Sağol cnm çok tşk ederimmm amin inşallahMaşalllah aslan gibiler, isimlere bayıldım.çok güzel isimler paşalarının hayrını gör canım
Zaten yükümüz epey:)daha da ağırlaşmayalım inşallahBende hiç kilo almadım bende almak istemiyorum çok zor verliyo valla
Ay allah yardımcınız olsun inşallah herşey çok güzel olacakKızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin nolur kızlarıma bişey olmasın
Merhabalar, Bülent beyler kliniği dün kartal soğanlık E5 yakınında bir yere taşıdılar ama yine Kartal ilçesinde yani. Doğumları central hospital Kozyatağı hastanesinde yapıyor hastane bostancı köprüsüne yakın yerde. Bende Kadıköy de yaşıyorum, sen nereden geleceksin, öncesinde randevu ayarlaman gerekir Bülent bey'e genelde 3 hafta sonraya randevu bulunuyor.Merhabalar. Benim annemler de gulen tıp merkezune çok yakın oturuyorlar ben de şehir dışından gelip dogumu istanbuldaİ yapmayı planlıyorum. Duyduğum çok iyi oldu Bülent bey i. Peki neresi ile anlaşmalı? Hangi hastanelerde yaptiriyordogumu? Sen tam olarak nerede yasiyorsun? Nerden Nerden nereye
Merhabalar, Bülent beyler kliniği dün kartal soğanlık E5 yakınında bir yere taşıdılar ama yine Kartal ilçesinde yani. Doğumları central hospital Kozyatağı hastanesinde yapıyor hastane bostancı köprüsüne yakın yerde. Bende Kadıköy de yaşıyorum, sen nereden geleceksin, öncesinde randevu ayarlaman gerekir Bülent bey'e genelde 3 hafta sonraya randevu bulunuyor.
Sancin cikti mi nst de?Belki durdurulur doğum yaaa.Hiçbişey de yapmadım canm ama iki gündür sıkıntılarım iyice arrtmıştı gece birden suyum geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?