- 21 Ocak 2018
- 600
- 440
- 53
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.361
Günümüz ayni 32+1 iz bizde:)Bende en son 10 almıştım bilmiyorum 11 oldumu 32+2 yiz
Girdim girdim:))çok şükürrr herşey yolunda inşallah hep böyle gitsin...Edis ve erim geliyor nasipseE Emotionn35 canım girdim mi ayrıntılıya, gördün mü bebişlerini?
Yalnız değilsin:))hayırlısı olsun inşalllahBenim ikili test te ikisi de kiz dedi sonraki hafta kndi doktorum ikisi erkek dedi 17.haftada kesinlesti ikisi de erkek. Birde 1.5yasinda oglum war :) 3erkek annesi olcam Kismetse :) Ben șok Ben Iptal
Aynısı bende de oldu...tabi bende sizin gibi düşündüm:)netice iki erkek geliyor:)allah gönlünüze göre versinBende bugün ağrılara dayanamayıp kontrole gittim cok şukur bi problem yok herşey yolunda dedi agrı içinde igne verdi yaptirdin hemen sımdi rahatladım biraz inş bidaha agrimaz birinin cinsiyeti kesin erkek dedi diğeri sırtini dönmüstü bize goremedi bacak arasını ama kemik yapısı bununda erkege benziyo dedi bende hep bi kızım olsun istemişimdir sağlıklı olsun tabi ama inş kızdır utanip sırtini dönmüstur diyorum:)
Ben artık çok zorlanıyorum kızlar
Geceleri hiç uyku yok
Karnım çok çatladı ve çok acıyor
Hiç kg almadım -4 ile başladım onları geri aldım başladığım kilodayım inşallaj almamarkadaşlar kilo durumunuz ne, 11 kilo aldım ve bana gittiğim bütün doktorlar çok kilo aldığımı söylüyor. aslında öyle çok da yemediğimi düşünüyorum.
Valla ben suan 18+4 üm ve 10 kilo aldim. Sanirim ben genele gore fazla almisim :) siz kac haftaliksiniz?arkadaşlar kilo durumunuz ne, 11 kilo aldım ve bana gittiğim bütün doktorlar çok kilo aldığımı söylüyor. aslında öyle çok da yemediğimi düşünüyorum.
Valla ben suan 18+4 üm ve 10 kilo aldim. Sanirim ben genele gore fazla almisim :) siz kac haftaliksiniz?
Organik Hindistan cevizi yağı bazen bebeyağı bir de günlük esneklik sağlayan nemlendiriciArkadaşlar karnım baya büyüdü ve bugün cok gergin. Gören 5 aylikli diyor. Oğlumda da karnım büyuktü. Birde ikiz şimdi. Hiç çatlagim olmamıştı. Ama önlem almak istiyorum . Ne kullanıyorsunuz
Amiin inşallah, sağlıkla gelsin paşalarGirdim girdim:))çok şükürrr herşey yolunda inşallah hep böyle gitsin...Edis ve erim geliyor nasipseçokk tşk ederim
Canım banada doktor diyet falan dedi ama zaten aşırı yemiyorum hamileye göre şuan.tabi kilo 92 19 kilo aldım.arkadaşlar kilo durumunuz ne, 11 kilo aldım ve bana gittiğim bütün doktorlar çok kilo aldığımı söylüyor. aslında öyle çok da yemediğimi düşünüyorum.
Bana da diyolar aynisini ama ikiz diyince susuyolar :) millete noluyosa. Bende cok abartmiyorum yemek konusunda ama karnim acikincada aman yemiyim dicek halim yok yiyorum valla :) doktor 24-25 kilo en fazla demisti. 66 yla hamile kaldim. Bakalim kac alicam toplam.23 haftalığım ben. ne yapmak lazım bilemiyorum hiç. çok şişmişsin diyor insanlar onlara da ayrıca sinir oluyorum sanki elimdeymiş gibi
Benimde kasılmalarim oldu 33 hafta da nst de biraz sancı çıkınca bana da baktitla açılma var mı diye doğumu falan tetiklemedi çok şükür öyle olsa yapmazlardı zaten diye düşünüyorum. Kasilmalar açılmaya sebep olmuş mu diye onlem amaçlı bakiyolarKızlar ben bugün ağrı sebebiyle hastaneye gittim biraz kasılmalarım vardı telaş yaptım galiba az biraz ağrı oluncada. Dr önce normal ultrasonla baktı sonra bana hiç bişey demeden çatı muayenesi yaptı ve ben bunu ilk defa yaşıyorum ne olduğunu yeni öğrendim elini direk iteledi afedersiniz ben cihazla alttan bakacak sanmıştım bu dr nöbetçi kadın doğumcuyfu açılma yokmuş bu arada ama ben morsl olarak daha kötü durumdayım. Birincisi izin almadı ikincisi bilgi vermedi dahası ikiz bebek olduğunu biliyor şartlar sezaryeni gerektirecek belliki. Araştırdım şimdi sezaryende gerekmiyomuş çagı muayenesi. Lütfen bilenler bilgi versin asıl bu açılmaya sebep olursa sonuçta ben dokuz aydır eşimle bile uzak durdum rahmi sessiz tutmak için siz olsanız ne yapardınız sizce ben bu adamı şikayet ediyimmi ne dersiniz
Bizim bebişlerden birisi kendi kendine uyuyorda diğeri ya kucakta uyuyacak ya yanımıza alacağız öyle güvende hissediyor sanırım kendini çözebilmiş değilim:)@jeliboni canım doğum yapmışsın hayırlı olsun kızlarla anca fırsat bulup yazdım :) nasıl minikler
diğer arkadaşlar herkes iyidir inşallah doğum yapanlar bebislerle nasıl gidiyo bizim bütün gün emzirmeyle alt değiştirme ve gaz çıkarmaya ugrasmakla geçiyo 40imiz çıktı gece uykusunu sevmiyoruz hiç :) bide doğum yapan arkadaşlar bebisleri nasıl uyutuyorsunuz bizimkiler emerek uyumak istiyor hep
Cnım kilonu bence çok dert etme ben doğuma girdiğimde 18 kilo almıştım doğymdan hemen sonra 9kilosu gitti zaten doğum yapalı 24 gün oldu aldığım kilodan sadece 2kilosu kaldı çok çabuk veriliyor koşuşturmadan anlamıyorsun bileHiç kg almadım -4 ile başladım onları geri aldım başladığım kilodayım inşallaj almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?