- 24 Mayıs 2016
- 501
- 415
- 103
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.341
11.haftada ikisininde erkek oldugunu ogrendikCinsiyetleri kaçıncı hafta ogrendiniz arkadaslar . 12. Haftamdayim bugün ikisinin de kız olduğunu düşünüyorum dedi Dr . Net belli oluyor mu bu hafta ? Sizin nasıldı ?
Benim de ikisi kız biri 16.hafta da diğeri 20.haftada kesinleşti Dr hareketlerinden anlıyor benim Dr da 12.haftada öyle tahminde bulundu öyle de çıktı hayırlısı olsunCinsiyetleri kaçıncı hafta ogrendiniz arkadaslar . 12. Haftamdayim bugün ikisinin de kız olduğunu düşünüyorum dedi Dr . Net belli oluyor mu bu hafta ? Sizin nasıldı ?
Evet 12 de ne dediyse 16 da da aynı söyledi...16.hafta net öğrenebildik
Benim ikili test te ikisi de kiz dedi sonraki hafta kndi doktorum ikisi erkek dedi 17.haftada kesinlesti ikisi de erkek. Birde 1.5yasinda oglum war :) 3erkek annesi olcam Kismetse :) Ben șok Ben IptalCinsiyetleri kaçıncı hafta ogrendiniz arkadaslar . 12. Haftamdayim bugün ikisinin de kız olduğunu düşünüyorum dedi Dr . Net belli oluyor mu bu hafta ? Sizin nasıldı ?
ayrıntılı ultrasonda biri kesin erkek öteki kız olabilir dendi 18.haftada bir kız 1 erkek olduğu kesinleşti erkek olunca hemen anlıyolarCinsiyetleri kaçıncı hafta ogrendiniz arkadaslar . 12. Haftamdayim bugün ikisinin de kız olduğunu düşünüyorum dedi Dr . Net belli oluyor mu bu hafta ? Sizin nasıldı ?
Benimde bir kızım var . İkizlerim de kızsa 3 kız annesi oluyorum :))Benim ikili test te ikisi de kiz dedi sonraki hafta kndi doktorum ikisi erkek dedi 17.haftada kesinlesti ikisi de erkek. Birde 1.5yasinda oglum war :) 3erkek annesi olcam Kismetse :) Ben șok Ben Iptal
Çok geçmiş olsun canımCanim benim ikiz teki 28. Haftada kalbi durdu. Suan 30+3 teyim. Sali gununden beri Capada yatiyoruminsallah senin daha iyi olur. Kötü dusunme. Herseyde bir hayır vardir
Siz böyle dedikçe ben de çok korkuyorum ilerleyen haftalardan. Allah hepimize yardım etsin.Ben artık çok zorlanıyorum kızlar
Geceleri hiç uyku yok
Karnım çok çatladı ve çok acıyor
Az kaldı,birkac hafta daha sıkacagız disimizi,allah yardımcımız olsun.Ben artık çok zorlanıyorum kızlar
Geceleri hiç uyku yok
Aminnnn canim insallah sağ salim gelsin hepimizinkiAh canim ya bi kizim olmasini okadar istiodum ki Adı bile hazirdi Ela :) kullanici adini bile taa zamaninda ona hitaben acmistim Kismet diilmis :) Saglikla gelsin senin kizlarinda
Offf valla nasıl yapabiliyosun yemek ev işibi de kızın vardı dimi bende de yaramaz bi oğlan var yapamıyorum bişiy daha şimdiden ,heryerim ağrıyo yere eğilemiyorum,tırnaklarımı son kez ben kestim bi daha kesemem senin haftalarına kısmet olursa gelmek yaşıycaz aynı zorlukları Allah yardımcın olsunBen artık çok zorlanıyorum kızlar
Geceleri hiç uyku yok
Sağol canım şu 2 güne kadar idare ediyordum 32 hafta bitti bende bittim evet 5 yaşında kızım var eziyeti yok çok şükür eşimde yardımcı ev işlerine haftada bir kadın geliyor ama günlük yemek çamaşır bulaşık işinide gnelde eşim hallediyorOfff valla nasıl yapabiliyosun yemek ev işibi de kızın vardı dimi bende de yaramaz bi oğlan var yapamıyorum bişiy daha şimdiden ,heryerim ağrıyo yere eğilemiyorum,tırnaklarımı son kez ben kestim bi daha kesemem senin haftalarına kısmet olursa gelmek yaşıycaz aynı zorlukları Allah yardımcın olsun
Bende en son 10 almıştım bilmiyorum 11 oldumu 32+2 yizarkadaşlar kilo durumunuz ne, 11 kilo aldım ve bana gittiğim bütün doktorlar çok kilo aldığımı söylüyor. aslında öyle çok da yemediğimi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?