- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.321
Bende uykusuzluk 1 aydan beri var canım gündüz 1.2 saat uyuyarak tamamlamaya çalışıyorum.bende en erken 26 mart 36. Haftama giriyorum en geç 1 nisana ayarlıyorum kendimi.ne kaldıki 1 aycıkİyi geceler kızlar
Uykusuzluk da başladıkendime hedef koydum 26 mart diye
Bugün muayenem vardı bebekler döndü biliyosunuz drum her an hazırlıklı ol dedi bende 26 sını hedefledim ama belki zor haftaya da olabilir iki haftada sürebilir yemek ve tuvalet dışında kalkma dediBende uykusuzluk 1 aydan beri var canım gündüz 1.2 saat uyuyarak tamamlamaya çalışıyorum.bende en erken 26 mart 36. Haftama giriyorum en geç 1 nisana ayarlıyorum kendimi.ne kaldıki 1 aycık
Normal doğummu bekliyosunuz ?Bugün muayenem vardı bebekler döndü biliyosunuz drum her an hazırlıklı ol dedi bende 26 sını hedefledim ama belki zor haftaya da olabilir iki haftada sürebilir yemek ve tuvalet dışında kalkma dedi
Sancı falan mı çıktı canım neden yatış önerdiki. Inşallah kalabildiği kadar kalsınlar karnındaBugün muayenem vardı bebekler döndü biliyosunuz drum her an hazırlıklı ol dedi bende 26 sını hedefledim ama belki zor haftaya da olabilir iki haftada sürebilir yemek ve tuvalet dışında kalkma dedi
Sağlıkla gelsinler inşallah dikkat et kendine canımBugün muayenem vardı bebekler döndü biliyosunuz drum her an hazırlıklı ol dedi bende 26 sını hedefledim ama belki zor haftaya da olabilir iki haftada sürebilir yemek ve tuvalet dışında kalkma dedi
Sağol canım ister istemez moral bozukluğu oluyor birazda korku var hiç hazırlamamışım doğum fikrine kendimi drum yerleri daralmış rahmin taşıma kapasitesi var dedi ikiside yaklaşık iki kilo çıktı belki biraz büyükçeler die öle dedi 1900 civarı filanlar magnezyumu ikiye çıkardı benim üç gündür kasılmalarım var az biraz da nst de çıktı zaten ağrıda varinşallah en azından iki hafta daha dursunlar martın ortası bile süper olurSağlıkla gelsinler inşallah dikkat et kendine canım
Hadi bakalım Allah yardımcınız olsun,insanin morali bozuluyor ister istemez benim riskin bile yoktu ciger gelistirici olacaksin dediğinde çöktum orda:)Biraz daha sıkarsınız disinizi inşallah ferah olun.Sağol canım ister istemez moral bozukluğu oluyor birazda korku var hiç hazırlamamışım doğum fikrine kendimi drum yerleri daralmış rahmin taşıma kapasitesi var dedi ikiside yaklaşık iki kilo çıktı belki biraz büyükçeler die öle dedi 1900 civarı filanlar magnezyumu ikiye çıkardı benim üç gündür kasılmalarım var az biraz da nst de çıktı zaten ağrıda varinşallah en azından iki hafta daha dursunlar martın ortası bile süper olur
Canim benim ikiz teki 28. Haftada kalbi durdu. Suan 30+3 teyim. Sali gununden beri Capada yatiyorumSizin bebekleriniz nasil simdi? Dogdular mi? Ben de Recep Bey e gidecegim.
Hmm ne denir bilmiyorum Allah sabir versin. Insaallah bebeginiz saglikla dunyaya gelir. Şimdi nasilsiniz?Canim benim ikiz teki 28. Haftada kalbi durdu. Suan 30+3 teyim. Sali gununden beri Capada yatiyoruminsallah senin daha iyi olur. Kötü dusunme. Herseyde bir hayır vardir
Niye yatirdilar canım?Canim benim ikiz teki 28. Haftada kalbi durdu. Suan 30+3 teyim. Sali gununden beri Capada yatiyoruminsallah senin daha iyi olur. Kötü dusunme. Herseyde bir hayır vardir
İnşallah teşekkür ederim zamanında doğum hepimize nasip olsun inşallahHadi bakalım Allah yardımcınız olsun,insanin morali bozuluyor ister istemez benim riskin bile yoktu ciger gelistirici olacaksin dediğinde çöktum orda:)Biraz daha sıkarsınız disinizi inşallah ferah olun.
Dilerim zamanında gelirler,beklerler en az 36 yı bence yoksa dr yatırırdı.geçmiş olsunİnşallah teşekkür ederim zamanında doğum hepimize nasip olsun inşallah
Çok geçmiş olsun son sıkıntın olsun inşallah tez vakitte evinde istirahate geçersin umarımCanim benim ikiz teki 28. Haftada kalbi durdu. Suan 30+3 teyim. Sali gununden beri Capada yatiyoruminsallah senin daha iyi olur. Kötü dusunme. Herseyde bir hayır vardir
Olmaz mı canım kaygı korku hep var, tabiiki onlar için en iyisini dua etmekten başka bir de doktorun dediklerini yapıp kendimizce dikkat etmekten başka elden bişey gelmiyor, korkma Allah yardım edecek sonunda O'nun dediği olur sağlıkla doğarlar inşallahSağol canım ister istemez moral bozukluğu oluyor birazda korku var hiç hazırlamamışım doğum fikrine kendimi drum yerleri daralmış rahmin taşıma kapasitesi var dedi ikiside yaklaşık iki kilo çıktı belki biraz büyükçeler die öle dedi 1900 civarı filanlar magnezyumu ikiye çıkardı benim üç gündür kasılmalarım var az biraz da nst de çıktı zaten ağrıda varinşallah en azından iki hafta daha dursunlar martın ortası bile süper olur
16.hafta net öğrenebildikCinsiyetleri kaçıncı hafta ogrendiniz arkadaslar . 12. Haftamdayim bugün ikisinin de kız olduğunu düşünüyorum dedi Dr . Net belli oluyor mu bu hafta ? Sizin nasıldı ?
16.hafta net öğrenebildik
13.hafta erkek 17 de kiz dedismedi hic canmPeki öncesinde soylenenle aynı mı devam etti cinsiyetleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?