2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba arkadaslar, ikizlerinde twin twin sendromundan dolayi lazer tedavisi yaptiran var mi? Doktorum bana olabilir dedi. Tek yumurta ikizlerim arasinda kilo farki %28 i gecmis.

Amin cnaim benimkinin plesentasi asagidaymis yukari cikmasini bekliyorum insallah duzelir

Merhaba arkadaslar, ikizlerinde twin twin sendromundan dolayi lazer tedavisi yaptiran var mi? Doktorum bana olabilir dedi. Tek yumurta ikizlerim arasinda kilo farki %28 i gecmis.

başka bir sayfada konuşmuştuk aslında. benim de başımda aynı durum vardı, 2 doktor ki ikisi de perinatalog ve prof. kan alışverişinden şüphelendi hatta şüpheden öte teşhis koydu. lazer zaten sadece çapa ve cerrahpaşa'da yapılıyormuş. çok doktora sorduk, çok araştırdık eş dost sağolsun ilgilendi herkes tanıdığı jinekolaga sordu. hepsi tek bir isim verdiler; recep has. çapa'da hoca bölüm başkanı. bu konuda ondan daha iyisi yokmuş. çok şükür ve maşallah ki bebeklerimin arasında kan alışverişi yokmuş. ayrıca o lazer öyle kolay bir işlem değilmiş. iki bebeği de kaybetme riski yüksekmiş. her hastaya da uygulanamıyormuş. imkanın varsa mutlaka recep hocaya gitmeni öneririm. en doğru teşhisi o koyacaktır. diğer doktorlara kalsak çoktan bebeklerimden birinin hayatını sonlandıracaklardı. inşallah doktorun haklı değildir, inşallah bebeklerine bir şey olmayacak allahın izniyle.

allah razi olsun. Evet 30.haftalara zor ulasiyorlarmis. Dr.da cok riskli dedi.bir yandan Cok korkuyorum bir yandan da Allah guc veriyor yaparim diyorum. Cok duygusal ve karisigim. Allah enim gibi olanlara ve bana yardim etsin insallah.
Amin canım, Allah en doğru kararı vermenize yardımcı olsun.

Benim doktorum Kartalda özel bir klinikte Doc. Bülent Kars ben çok memnunum gerçi Bülent beyden memnun olmayan yoktur ama yoğunluk ve muayeneye girene kadarki bekleme süreleri insanı yoruyor. Bir ara istersen öğlenleri 14.00 dan gece 2 ye kadar Gülen Tıp merkezinde hasta bakıyor.

Jeliboni canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim sağlıkla kucağına almana bebeklerini, demek ayırt edebiliyorsun da çok güzel

Siz Istanbulda misiniz? Benim doktorum da Recep Has'a yonlendirdi ama randevu yok. Doktorum ayarlamaya calisacak. Ben de profesore gidiyorum aslinda ama bu konuda bir sey diyemeyiz Recep hocaya görsün dedi. Sizin de kucuk bebek fazla küçüktü degil mi? Neyden kaynaklaniyormus? Lazer tedavisi de kötü sonuç verebiliyor yani

evet ben de istanbuldayım. haftada bir gün recep hocaya kontrole gidiyoruz. benim bebeklerim arasında iki haftaya yakın fark var. ama kan alışverişi nedenli değil, küçük olanın plesentayla bağlantısı zayıf ve kan akımı yavaş. rahim içi gelişim geriliği teşhisi koydu. lazer size uygun değil dedi.
lazer sonuçta kese içine müdahale olduğu için yüzde yüz başarılı olamazmış.

Anladim canım. Ben Konya'dayim ama randevu alabilirsen gidecegim Recep Hoca ya. Sizin icin ozel tedavi mi uyguluyor?

İstanbul’da Recep has muhteşem bir dr, aynı kalitede Ankara’da Prof dr Ali Ergin diye biliyorum live hospital de.. hayırlı olsun gebeliğiniz inşallah üçüz olarak devam edersiniz

İstanbul’da Recep has muhteşem bir dr, aynı kalitede Ankara’da Prof dr Ali Ergin diye biliyorum live hospital de.. hayırlı olsun gebeliğiniz inşallah üçüz olarak devam edersiniz
tesekkurler canim amin insallah bakalim. Ali Ergin.e bakiim biraz Recai Pabuccuya gidecektim once ama ne yapsam bilemedim

Maşallah gözünüz aydın. :) sağlıklı sıhhatli güzel hayatları olur inşallah.

Benim cift yumurta oldugu halde kilo yuzde 32 ile basladi. Umarim sizin daha iyi olur. Recep has a gitmistim. Ozel bir hastaneye belirli gün geliyordu. Ozel muayenesinde randevu bulamamistim. Sonrasinda capa perinatoloji takip etti.

canm benim doktorum recai pabuccu perinatolog var yine centrum clinicte recai hocanin cliniginde oda çok iyi gurhan hoca

17 haftalik biri 16+2 digeri. Sizin de mi tek yumurta ikizi?
Evet o yuzden sordum. Dün kontrolümüz vardi. Normalde 18+1 haftam. Biri 200 gr diğeri 220 gr cikti. Kilosu az olan 17+3 le uyumlu. Ama doktor hic onemsemedi. İkisininde ayni kiloda olmasini bekleyemeyiz hatta aynida doğamazlar önemli olan farkin %25 i gecmemesi dedi. Bizimde %10 larda suan.

Mrb kızlar ikisi de kız olacak anneler veya oneride bulunacaklar bebeklerin isimlerini ne koydunuz acaba bir türlü içime sinen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…