2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

@esmerhatun66 in üçüzleri olacak. Sana yardımcı olur canim

Cogul gebeliklerle,hamileliklerle ilgili her turlu sayfayi aldim takibe,aksamlari soru paylasimi falan yapılıyor orda cok goruyorum bu soruyu ben,iyi düşün lütfen araştır,güvenecegin bir doktorun olsun.

kizlar tesekkur ederim cevaplariniz icin. Biz olayin şokundan dr. Ne derse tamam dedik ama yarin randevum var kararimi soyleyecgim. Zaten kendisi tup bebekci riskli dogum uzmanina yonlendiregeini dusunuyorum ki zaten bende baska dr.larla gorusecegim. Bebeklerime ve kendime bir zarari yoksa asla sonlandirmak istemiyorum. Cok sukur durumumuz 3 bebege bakabilir durumda. Allah.in verdigi canida alamam. Allah hepinizden razi olsun canlarim. Ben burada da yazabilirim 3uz ama olsun

Ayrica Ankaradayim ama buradada iyi dr.lar var eger bulamazsam ailem istanbulda oraya da giderim dediginiz dr.lara kizlar tesekkurler.

Emzik ne aldın?ben Avent soothie düşündüm...bende oğlumun bizimle kalmasını istiyorum inşallah bir sorun olmaz da kalır...Hastane çıkışı beden olarak ne aldın?

Canım tabiki kendin bilirsin ama hem tüp bebek hemde biride kendiliğinden bölünmüş. O kadar uğraş veriyoruz 1 tane bile vermek istemeyince rabbim vermiyor.sen 2 istemişsin rabbim 3 vermiş kendi istediğimiz olunca kabul etmiş Rabbim istemişte red etmek çok kötü birşeymiş gibi geliyor.İnşallah hayırlı bi karar alırsın rabbiminde istediği. Tabiki biz şuan iki taneyle zorlanıyoruz sen daha fazla zorlanada bilirsin bunları göz önüne alman lazım.Ama bilemezsinde rabbim belki sana daha kolaylık verecek

cevabin icin tesekkur ederim. Simdilik kararim sonlandirmamak. Allah nasip ederse saglikli bir sekilde bebeklerimi dunyaya getiririm. Evet zorlanacagim hem dogmadan hemde dogduktan sonra. Ama Allah cok sukur dualarimi geri cevirmedi. Bana 3 can nasip etti. Kiyamam onlara. Bir secim yapamam. Belki sonlandirmak istenilen bebis gumbur gumbur saglikli bir bebis olacak vatana millete hayirli bir evlat olacak. Onun hakkiyla ben yasayamam. Belki cok duygusalim su ara ama hislerim bu yonde. Allah izin verirse devam ettirecgim canim

Bir anda uc evlat sahibi olmak herkese nasip olmaz:))Allah yardimcin olacak tereddut etme.Sadece iyi bir doktor ve guven isin sirri bu.

Bir anda uc evlat sahibi olmak herkese nasip olmaz:))Allah yardimcin olacak tereddut etme.Sadece iyi bir doktor ve guven isin sirri bu.
bana gore de bir mucize :) 4.5 senelik evliyiz ve istiyoruz. Allah cok sukur 1 degil 3 nasip etti. Insallah O.nun emanetine hakkiyla sahip cikabilirim. Cok degisik bir duyguymusm Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Destegin icin teskekur ederim arkadasim

Mantıklı.Bende avent alayım diyordum ama cogunluk nuk ve nip i önerdi,aventin meme kismi onlarin yaninda kocaman kalıyor.Sanirim bende nuk ve nip alacağım.
Bende Nuk kauçuk aldım.avent almıştım 2li olandan geri iade ettim.arkadaşımın bebeğinde gördüm çocuk atıyor ağzından devamlı yenidoğdu zaman vermişti devamlı düşüyor ağzından.

Canım bende senin gibi tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. 10.Haftaya kadar ikiz dendi.12. Haftada perinatolağa geçtiğimde 3üz olduğunu öğrendik. Perinatoloğum erken Doğumun çok yüksek olduğunu ama yinede kararı bize bıraktı. Ama tüp bebek doktorum sonlandırmayı teklif etti. Erken doğurursan psikolojin kaldırmaz dedi. 1 hafta süre verdiler. Düşündük zaten zor sahip olduğumuzdan birini sonlandırmaya karar verdik. Şimdi 2 bebekle yola devam ediyorum. 35. Haftayı gördük şükür. Bende Ankaradayım. Soruların olursa yardım ederim.

mesaj attim canim sana

Emzik ne aldın?ben Avent soothie düşündüm...bende oğlumun bizimle kalmasını istiyorum inşallah bir sorun olmaz da kalır...Hastane çıkışı beden olarak ne aldın?
ben suavinex prematüre emzik aldım jokerde buldum hastane çıkışı erken doğan beden var mothercare de onlardan aldım içbody de erkendoğan aldım 1 ay idare eder diye düşünüyorum sonra kısa kollu body ye geçerim

Mantıklı.Bende avent alayım diyordum ama cogunluk nuk ve nip i önerdi,aventin meme kismi onlarin yaninda kocaman kalıyor.Sanirim bende nuk ve nip alacağım.
suavinex prematüre emzik aldım baya minnacık deniycem olmazsa başka bakıcam oğlanda binbir çeşit denedik yok banamısın demedi almadı,zorlandım hep meme meme

Kızlar istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Son haftalarımda doktor değiştirmek istemiyorum ama doktorum çok pimpirikli sanki
3 günde bir hastaneye çağırıryor zorlan erken doğurtucak beni
Siz ne kadar sıklıkta gidiyorsunuz?
Ağrım sancımda yok ama bi değişim adam

Hayırlı uğurlu olsun, aynen hem anne sağlığı hem bebekler için daha riskli olduğu için böyle diyor doktorlar Doğum daha da erken oluyor üçüzlerde. Alacak nefesleri varsa her Allah izin verirse 3 de olsa 2 de olsa doğacaklar, Benim uzaktan bir tanıdığımın üçüzü oldu Recep şaban Ramazan büyüdüler bile çok tatlılar, Allah hakkında hayırlısını versin canım.

allah razi olsun. Evet 30.haftalara zor ulasiyorlarmis. Dr.da cok riskli dedi.bir yandan Cok korkuyorum bir yandan da Allah guc veriyor yaparim diyorum. Cok duygusal ve karisigim. Allah enim gibi olanlara ve bana yardim etsin insallah.

Ne kadar güzel bebeklerinle hep iyi günlerin olsun ,hepimize böyle rahat kolay Doğum olur inşallah
Aminn canım inşallah:) sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah
Canım okurken bi an kendim yaşamışım gibi geldi.zorlanma, doğum anları. Rabbim bizlerede sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah. Sanada kolaylıklar versin
Çok güzeldi gerçekten.. Allahım isteyen herkese nasip etsin

Canim sen dogrudunmu :) masallah ya darisi bizlere canim dua et :)
Evet canım bugün tam 2 haftalık oldular bile :))
Darısı başınıza sağlıkla sıhhatle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…