• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Valla bende hareketler azalacağına arttı perişan durumdayım çok şükür tabi ama resmen aşağıyı orluyolar karnım saniye durmuyo yatıyorum kalkıyorum geziyorum oturuyorum çoğunlukla debeleniyolar durmuyolar neden böyle belki ii bişey ama ben bu gidişle erkenden çıkacaklar diye korkuyorum

Ve birde sürekli çiş hapacak gibi oluyorum afedersiniz tuvalete gidyorum az az yapıyorum eşim yurtdışında cumartesi gelecek en azından o güne kadar bişey olmaz inşallah

Göbek deligimin oralarda hareketlenmeler başladı gobegim şekil değiştiriyor resmen . Bunlar bebek hareketleri olabilir mi yoksa çok mu erken arkadaşlar sizde böyle birşey oldu mu ???
Bebek hareketleri için erken ama rahim büyüyor ve tamda bu zamanlarda göbek deliğine ulaştı ondan olsa gerek

Bugün kontrolümüz vardı bebeklerin ikiside uzun süredir baş-baş pozisyonundaydı bi tanesi ters dönmüşkafa sağ göğsümün altına çıkmış
Hareketler azaldı artık dr normal dedi
Peki bu dönüşü hissettin mi?Sert bir hareket vs.oldu mu?Ciger geliştiriciden bahsetti mi doktor?Inşallah bir probleminiz yoktur.

Gidince soracağım sanırım yerleri dar geliyor bir de ikizlerde pek dönme söz konusu olmuyor sanırım yani ben hiç anlamadım son zamanlarda yaşayan varsa söylerse sevinirim
Canım benim erkekde sabit ama kız kafa bi aşağıda bi yukarda anlamadım.en son kafalar aşağıdaydı bakalım kız çok hareketli dönmüşmü görecegiz

Valla bende hareketler azalacağına arttı perişan durumdayım çok şükür tabi ama resmen aşağıyı orluyolar karnım saniye durmuyo yatıyorum kalkıyorum geziyorum oturuyorum çoğunlukla debeleniyolar durmuyolar neden böyle belki ii bişey ama ben bu gidişle erkenden çıkacaklar diye korkuyorum
Canım aynı haftadayız benimde aynı ben hareketleri azalacagını okuyorum hep aksine benimkilerde çok hareketliler birde korkuyorum artık kemikleri sivri sivri duruyor ilk hamilelik ya çok değişik oluyorum.bazen doğum yapan arkadaşlarıma söylüyorum o kadar kemikleri belli olmazdı benim diyorlar

Başta çok kustum aynen. İştahımiyi ama az yiyince doyuyorum çabuk acıkıyorum.tatlıyla aram iyi :)
Şimdi taktım ben kafaya sizin hareketler artmış benim azaldı :KK43:
Zaten hep bi kafada kurma halindeyim hep evham yapıyorum
Canım kuracak birşey yok sıkma canını. Aksine seninki normal olan son haftalarda hareketleri hep azalır yazıyor.ya bebekten bebeğe yada kişiden kişiyemi değişiyor anlamadım ama seninki normal olan

Aynen bencede hareket etsin ama bu denlisi biraz sıkıntı dedim ya gerçekten öle bi vuruyolar öle kıpır kıpır kaynıyokarki her an çiş yapacak gibi bence hareketaiz de olmamalı ikisinin ortası olmalı

Hanımlar iyi geceler benim üçüncü gebeliğin ikiz olduğunu öğrendim gobegimin altına doğru hafif ağrı hissediyorum ikiz olduğu için mi acaba

kızlar benimkide sizin haftaniza yakin sertlik oluyor kipirtilar var ama eskisi gibi degil daha cok donuslerinde hareketlerinde agir agir daha disardan hissedildn tire donustu birde bende ekldm yerlerimde tatli tatli kasinti oluyor ara sira varmi yasayan kixlar

Hayır hissetmedim ciğer geliştiriciye gerek yok dedi dr. Niye öyle dedin şimdi bi problem belirtisimi hissettin:skandal:
Hayir tabikidr sakin ol arkadasim endiselenme merak ettim:)Benimde bas asagi pozisyonundalardi hatta kiz asagi inmis dedi doktor o yuzden hemen ciger geliştirici yapalim dedi.Merakimdan sordum tamamen.Bir de benimkiler hiç donmediler acaba nasil hissediyor insan ya da hissediliyor mu onu merak ettim de:110:

Back