- 15 Kasım 2014
- 570
- 358
- 53
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.221
Bende de durum aynı inşallah herşey yolunda gider hepimiz içinVe birde sürekli çiş hapacak gibi oluyorum afedersiniz tuvalete gidyorum az az yapıyorum eşim yurtdışında cumartesi gelecek en azından o güne kadar bişey olmaz inşallah
Bebek hareketleri için erken ama rahim büyüyor ve tamda bu zamanlarda göbek deliğine ulaştı ondan olsa gerekGöbek deligimin oralarda hareketlenmeler başladı gobegim şekil değiştiriyor resmen . Bunlar bebek hareketleri olabilir mi yoksa çok mu erken arkadaşlar sizde böyle birşey oldu mu ???
Anlıyorum canım sağolBebek hareketleri için erken ama rahim büyüyor ve tamda bu zamanlarda göbek deliğine ulaştı ondan olsa gerek
Peki bu dönüşü hissettin mi?Sert bir hareket vs.oldu mu?Ciger geliştiriciden bahsetti mi doktor?Inşallah bir probleminiz yoktur.Bugün kontrolümüz vardı bebeklerin ikiside uzun süredir baş-baş pozisyonundaydı bi tanesi ters dönmüşkafa sağ göğsümün altına çıkmış
Hareketler azaldı artık dr normal dedi
Canım benim erkekde sabit ama kız kafa bi aşağıda bi yukarda anlamadım.en son kafalar aşağıdaydı bakalım kız çok hareketli dönmüşmü görecegizGidince soracağım sanırım yerleri dar geliyor bir de ikizlerde pek dönme söz konusu olmuyor sanırım yani ben hiç anlamadım son zamanlarda yaşayan varsa söylerse sevinirim
Canım aynı haftadayız benimde aynı ben hareketleri azalacagını okuyorum hep aksine benimkilerde çok hareketliler birde korkuyorum artık kemikleri sivri sivri duruyor ilk hamilelik ya çok değişik oluyorum.bazen doğum yapan arkadaşlarıma söylüyorum o kadar kemikleri belli olmazdı benim diyorlarValla bende hareketler azalacağına arttı perişan durumdayım çok şükür tabi ama resmen aşağıyı orluyolar karnım saniye durmuyo yatıyorum kalkıyorum geziyorum oturuyorum çoğunlukla debeleniyolar durmuyolar neden böyle belki ii bişey ama ben bu gidişle erkenden çıkacaklar diye korkuyorum
Hayır hissetmedim ciğer geliştiriciye gerek yok dedi dr. Niye öyle dedin şimdi bi problem belirtisimi hissettinPeki bu dönüşü hissettin mi?Sert bir hareket vs.oldu mu?Ciger geliştiriciden bahsetti mi doktor?Inşallah bir probleminiz yoktur.
Canım sen fazla kilo almadın diye tahmin ediyorum. Kaç kilo aldınHareketlerde azalmaya normal yerleri kalmadı dedi dr endişelenmelimiyim
10 kilo aldım canm şimdilikCanım sen fazla kilo almadın diye tahmin ediyorum. Kaç kilo aldın
Fazla almamışsın.iştahın nasıl. Çok kusmuştun ya10 kilo aldım canm şimdilik
Başta çok kustum aynen. İştahımiyi ama az yiyince doyuyorum çabuk acıkıyorum.tatlıyla aram iyi :)Fazla almamışsın.iştahın nasıl. Çok kusmuştun ya
Canım kuracak birşey yok sıkma canını. Aksine seninki normal olan son haftalarda hareketleri hep azalır yazıyor.ya bebekten bebeğe yada kişiden kişiyemi değişiyor anlamadım ama seninki normal olanBaşta çok kustum aynen. İştahımiyi ama az yiyince doyuyorum çabuk acıkıyorum.tatlıyla aram iyi :)
Şimdi taktım ben kafaya sizin hareketler artmış benim azaldı
Zaten hep bi kafada kurma halindeyim hep evham yapıyorum
Hayir tabikidr sakin ol arkadasim endiselenme merak ettim:)Benimde bas asagi pozisyonundalardi hatta kiz asagi inmis dedi doktor o yuzden hemen ciger geliştirici yapalim dedi.Merakimdan sordum tamamen.Bir de benimkiler hiç donmediler acaba nasil hissediyor insan ya da hissediliyor mu onu merak ettim deHayır hissetmedim ciğer geliştiriciye gerek yok dedi dr. Niye öyle dedin şimdi bi problem belirtisimi hissettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?