• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar o kadar hareketli ki benimkiler aşağıya o kadar baskı yapıyolarki sizinkilerde mi böyle korkuyorum sanki karnımı yarıp dışarı çıkacaklar hem canım acıyor hemde dehşet baskı hissediyorum uyutmayacak kadar ve uzun sürüyor bu hareketleri hatta çok az uyuyolar sanki ne diyosunuz bu gidişle haftamız ilerlemez mi doğum yakınmı yoksa tecrübeli arkadaşlar yazsın lütfen böyle durjmlarda ne yapmalıyım

canm arkadas soylemis ev yogurdunun yesil suyu varya sabah ac karnina ondan ixmelisin gece yatmadan yine ev yogurdu ayran ben hamjleligimin ilk gununden beri ev yogurdu ayran iciyorum surekli hamilelik oncesi kabizligim cok olurdu simdi iyiyim camm baska caresi yok benim bildigim
Ay inşallah canım çok sağol

O harikasiniz maşallah Allah aratmasin bugunlerini.Sut sagma makinenin markasini gonderir misin bana canim?Bizde iyiyiz cok sukur haftalarimizi geçirmeye bakiyoruz sag salim.

canım benım sütüm cok şükür fazlaca yetıyor oyuzden elektrıklı veya manuel ıyı bı marka almadım. 10 liralık normal süt sagma pompası kullanıyorum:) bebeler emıyor kalan sütüde onunla sagıyorum kı memeler hemen boşalıp tekrar süt üretimi olsun diye. ama benden tavsıye hemen oyle pahalı bırsey alma bekle dogumunu. belkı senınde cok sütün olur gerek kalmaz cok pahalı bı makıne almana. inşallahta öyle olur:KK200:

Tombuldut Tombuldut babaniz gelmedi bu arada?

gelmedi gelemedi... suriye lafına bıle tahammulum kalmadı buaralar.. cok uzuluyorum bebekler 16 gunluk oldu hala babalarını bılmıyorlar. eşim de kokularını alamadı. inşallah güneş bigün bizede doğar....

Tombuldut Tombuldut cift yonlu olmuyor canim tam yatiyor ustteki pencereden bakiyorum cok rahat suruluyor saglamda kis oldugu icin cok kullanmadim yazin belli olacak bakalim simdilik memnunum istersen ebebekte joienin ikiz arabasi var benimkine gore daha dar cokta pahali degil aklimda bu oldugu icin alici gozuyle bakmadim sonradan pisman olmadim degil keske dikatli baksaydim ikisini tavsiye ederim simdi baktimda 800 den 500 tlye inmis canim fiyati ebebekte bugune ozel ama

canım cok tesekkur ederım tavsıyen ıcın peki bu joıe markanın yanyana olanımı arka arkaya olanımı guzel. benımkınden dar demıssın ama bana daha genıs geldı. hangı modelden bahsedıyosun tam olarak kodunu yazarmısın sana zahmet

Tombuldut Tombuldut Sabah sabah huzunlendirdin beni.Gelecek inşallah sag salim bir daha gitmemek uzere,Allah sana ve yavrularina bagislasin onu,tavsiyelerin icin tesekkur ederim canım Allaha emanet olun.

Kizlar hepinize iyi aksamlar. Ben de 3 kalp atisi duydum Rabbimin izniyle. Yalniz her gun folbiol kullandim boyle yapan var mi? Ilk dr.um bunu onermisti ve uzun zaman kullandim taa yazdan beri ictim her gun. Yeni dr.um gunasiri kullanmami istedi. Ama otizmle iliskisi varmis duyunca korktumda o yzuden sizin desteklerinize ihtiyacim var
Masallah sizin isminizden tanıdım daha önce negatif olmuştu sanırım hayırlı olsun bebekler bende tedaviyle kaldım öncesinde veriyo Dr sonra bizim Dr regenis max diye bi takviye verdi folbiol bıraktım şimdi demir ve ostacare ve hafta iki regenis içiyorum

Tombuldut Tombuldut Allahım sağlıkla sıhhatle kavustursun babaniza dün haberlerde seferberlikte geri çağırıyor lar diyo eşim diye ya beni de cagirirlarsa ikizlerim olcak gidemem dersin dedim gülüyo bana senin için zor ama ne yapcan elden gelen sadece dua sağlıkla gelir o ve bütün güvenlik güçlerimiz minik kuzulari öptüm annesi

Bende canm bana ikiz dedi doktor . Kalp atısı var birinin diğerinin yok henüz. 6+1 im bugün cok korkuyorum sizce hersey normal mi.

Bende canm bana ikiz dedi doktor . Kalp atısı var birinin diğerinin yok henüz. 6+1 im bugün cok korkuyorum sizce hersey normal mi.
Benimde öyle oldu iki kese göründü sonra birinde bebek gorundu kalp atışıni duyduk bı hafta sonra diğerinin duyduk. Allahin izniyle duyarsınız sizde

Arkadaşlar benim leğen kemigimde acayip bı baskı oluyo bebekler hareket ettiğinde resmen esniyo kemiklerin bebek cikivercek gibi oluyo normaldir heralde diye dusunuyorum ama sizde yasiyomusunuz

Arkadaşlar benim leğen kemigimde acayip bı baskı oluyo bebekler hareket ettiğinde resmen esniyo kemiklerin bebek cikivercek gibi oluyo normaldir heralde diye dusunuyorum ama sizde yasiyomusunuz
Onlarin doguma hazirlik oldugunu soylemisti doktorum rahat olun ama yinede tetikte olun tabiki.

jeliboni jeliboni Canim hala yazacaksin bize bekliyorum valla.Ne durumdasin nasilsin bebisler nasil haberdar et ya.
İki tane bebekle bi anda neye uğradığını şaşırıyor insan canım valla bana öyle oldu :))

Spinal Sezaryen oldum çok şükür yavrularımın doğduğu ana şahit olabildim dünyanın en güzel duygusuydu ağlayamadım bile.. Ameliyat çok iyi geçti çok güzel sakin ve neşeli bi ortam vardı müzik eşliğinde operasyon geçirdim :)
Yavrularım 36+1’de doğdular 4 saat küvözde kaldılar önlem amaçlı. Hamileliğimde defalarca idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğim için küvözde kontrollerini yapıp öyle yolladılar yanıma.

Ve en çok korktuğum şey tek yumurta ikizi olduğu için bebekleri ayırt edememekti ve çok şükür ki bir tek ben ayırt edebiliyorum Allah nasip etti aralarında bi farklılık pek olmamasına rağmen karıştırmıyorum bebekleri :) Babaları dahil herkes karıştırıyor birbirne :)
Biz de durumlar böyle..
Herkese hayırlı uğurlu doğumlar diliyorum sağlıkla sıhhatle kavuşun bebeklerinize inşallah

İki tane bebekle bi anda neye uğradığını şaşırıyor insan canım valla bana öyle oldu :))

Spinal Sezaryen oldum çok şükür yavrularımın doğduğu ana şahit olabildim dünyanın en güzel duygusuydu ağlayamadım bile.. Ameliyat çok iyi geçti çok güzel sakin ve neşeli bi ortam vardı müzik eşliğinde operasyon geçirdim :)
Yavrularım 36+1’de doğdular 4 saat küvözde kaldılar önlem amaçlı. Hamileliğimde defalarca idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğim için küvözde kontrollerini yapıp öyle yolladılar yanıma.

Ve en çok korktuğum şey tek yumurta ikizi olduğu için bebekleri ayırt edememekti ve çok şükür ki bir tek ben ayırt edebiliyorum Allah nasip etti aralarında bi farklılık pek olmamasına rağmen karıştırmıyorum bebekleri :) Babaları dahil herkes karıştırıyor birbirne :)
Biz de durumlar böyle..
Herkese hayırlı uğurlu doğumlar diliyorum sağlıkla sıhhatle kavuşun bebeklerinize inşallah
Maşallah size canim,Allah kolayliklar versin bundan sonrasi icin,bizede boyle guzel zevkli dogumlar nasip olsun inşallah.

Kizlar daha 7.haftanin icindeyim makarnayla ketcap cok canim cekiyo. Ketcap yiyen var mi gebeliginde. Ben biraz daha once de yemistim ama eger zararliysa yemicem.

Back