2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba kızlar rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin bende ikizlere hamileyim aşırı derecede bulantim var bugün sağlık ocağına gidip gebelik takibi başlattım ebe korkuttu erken dogud olabilir dedi kızımı 38haftalikdi doğum yaptım bunda da olabilir üstelik ikiz dedi icime sizi düştü erken doğum olmaması için Dr sizlere igne felan yaptimi

Ne kadar güzel bebeklerinle hep iyi günlerin olsun ,hepimize böyle rahat kolay Doğum olur inşallah

Hayırlı olsun hamileliğin ,38 erken Doğum diilki evet ikizler biraz aha erken doğuyor ama daha 8.haftada böle bir öngörüyü yapamaz ki

Canım okurken bi an kendim yaşamışım gibi geldi.zorlanma, doğum anları. Rabbim bizlerede sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah. Sanada kolaylıklar versin

Bende de oluyodu bı ara sik sık olmaya başlamıştı soyledim doktora normal demisti ama sende sor aklına takiliyosa
Gidince soracağım sanırım yerleri dar geliyor bir de ikizlerde pek dönme söz konusu olmuyor sanırım yani ben hiç anlamadım son zamanlarda yaşayan varsa söylerse sevinirim

Bugün kontrolümüz vardı bebeklerin ikiside uzun süredir baş-baş pozisyonundaydı bi tanesi ters dönmüşkafa sağ göğsümün altına çıkmış
Hareketler azaldı artık dr normal dedi

Bugün kontrolümüz vardı bebeklerin ikiside uzun süredir baş-baş pozisyonundaydı bi tanesi ters dönmüşkafa sağ göğsümün altına çıkmış
Hareketler azaldı artık dr normal dedi
Yaaa bu haftada bile dönüyorlar demek..ben hiç anlamıyorum döndüklerini şayet dönüyorlarsa ama çok sıkıştırıyorlar karnım hep gergin onlarda hep gergin inş herşey yolundadır

Göbek deligimin oralarda hareketlenmeler başladı gobegim şekil değiştiriyor resmen . Bunlar bebek hareketleri olabilir mi yoksa çok mu erken arkadaşlar sizde böyle birşey oldu mu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…