- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.201
Benim canım çok çekmişti ikea mağazasında organik ketçap görmüştüm onu aldım arada bir yiyorum.Kizlar daha 7.haftanin icindeyim makarnayla ketcap cok canim cekiyo. Ketcap yiyen var mi gebeliginde. Ben biraz daha once de yemistim ama eger zararliysa yemicem.
5.5 aylık teyzesiKac aylik bebisleriniz?
Amin canım teşekkürler :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah size canim,Allah kolayliklar versin bundan sonrasi icin,bizede boyle guzel zevkli dogumlar nasip olsun inşallah.
aa cok iyi bizde yeni eve aldik yoktu evde aslinda simdi varkende canim cekiyo neyse belki domayes sos yaparim sagol cevabin icin canimBenim canım çok çekmişti ikea mağazasında organik ketçap görmüştüm onu aldım arada bir yiyorum.
Ne kadar güzel bebeklerinle hep iyi günlerin olsun ,hepimize böyle rahat kolay Doğum olur inşallahİki tane bebekle bi anda neye uğradığını şaşırıyor insan canım valla bana öyle oldu :))
Spinal Sezaryen oldum çok şükür yavrularımın doğduğu ana şahit olabildim dünyanın en güzel duygusuydu ağlayamadım bile.. Ameliyat çok iyi geçti çok güzel sakin ve neşeli bi ortam vardı müzik eşliğinde operasyon geçirdim :)
Yavrularım 36+1’de doğdular 4 saat küvözde kaldılar önlem amaçlı. Hamileliğimde defalarca idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğim için küvözde kontrollerini yapıp öyle yolladılar yanıma.
Ve en çok korktuğum şey tek yumurta ikizi olduğu için bebekleri ayırt edememekti ve çok şükür ki bir tek ben ayırt edebiliyorum Allah nasip etti aralarında bi farklılık pek olmamasına rağmen karıştırmıyorum bebekleri :) Babaları dahil herkes karıştırıyor birbirne :)
Biz de durumlar böyle..
Herkese hayırlı uğurlu doğumlar diliyorum sağlıkla sıhhatle kavuşun bebeklerinize inşallah
Ben 6.5 diyodum ya :))27. Haftada 7. Ay deniyo ya 6tının içinde gibi hesapladım .benim hesap yanlışsa ay daha 5.5 tamıyım5.5 aylık teyzesi
Hayırlı olsun hamileliğin ,38 erken Doğum diilki evet ikizler biraz aha erken doğuyor ama daha 8.haftada böle bir öngörüyü yapamaz kiMerhaba kızlar rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin bende ikizlere hamileyim aşırı derecede bulantim var bugün sağlık ocağına gidip gebelik takibi başlattım ebe korkuttu erken dogud olabilir dedi kızımı 38haftalikdi doğum yaptım bunda da olabilir üstelik ikiz dedi icime sizi düştü erken doğum olmaması için Dr sizlere igne felan yaptimi
Kizlar daha 7.haftanin icindeyim makarnayla ketcap cok canim cekiyo. Ketcap yiyen var mi gebeliginde. Ben biraz daha once de yemistim ama eger zararliysa yemicem.
Canım okurken bi an kendim yaşamışım gibi geldi.zorlanma, doğum anları. Rabbim bizlerede sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah. Sanada kolaylıklar versinİki tane bebekle bi anda neye uğradığını şaşırıyor insan canım valla bana öyle oldu :))
Spinal Sezaryen oldum çok şükür yavrularımın doğduğu ana şahit olabildim dünyanın en güzel duygusuydu ağlayamadım bile.. Ameliyat çok iyi geçti çok güzel sakin ve neşeli bi ortam vardı müzik eşliğinde operasyon geçirdim :)
Yavrularım 36+1’de doğdular 4 saat küvözde kaldılar önlem amaçlı. Hamileliğimde defalarca idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğim için küvözde kontrollerini yapıp öyle yolladılar yanıma.
Ve en çok korktuğum şey tek yumurta ikizi olduğu için bebekleri ayırt edememekti ve çok şükür ki bir tek ben ayırt edebiliyorum Allah nasip etti aralarında bi farklılık pek olmamasına rağmen karıştırmıyorum bebekleri :) Babaları dahil herkes karıştırıyor birbirne :)
Biz de durumlar böyle..
Herkese hayırlı uğurlu doğumlar diliyorum sağlıkla sıhhatle kavuşun bebeklerinize inşallah
Canim sen dogrudunmu :) masallah ya darisi bizlere canim dua et :)Amin canım teşekkürler :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
25 hafta 5 günlük olduğunda 6 aylık oluyormuş 30 haftalikta 7 aylik oluyormuşBen 6.5 diyodum ya :))27. Haftada 7. Ay deniyo ya 6tının içinde gibi hesapladım .benim hesap yanlışsa ay daha 5.5 tamıyım
Bende de oluyodu bı ara sik sık olmaya başlamıştı soyledim doktora normal demisti ama sende sor aklına takiliyosaKızlar benim ponçikler sürekli bir topaklanma sürekli gerinme durumundalar normal mi acaba yaa
Ooo masallah Allah korusun5.5 aylık teyzesi
Amin inşallah sağolasın sende var mı hamilelikOoo masallah Allah korusun
Gidince soracağım sanırım yerleri dar geliyor bir de ikizlerde pek dönme söz konusu olmuyor sanırım yani ben hiç anlamadım son zamanlarda yaşayan varsa söylerse sevinirimBende de oluyodu bı ara sik sık olmaya başlamıştı soyledim doktora normal demisti ama sende sor aklına takiliyosa
Yaaa bu haftada bile dönüyorlar demek..ben hiç anlamıyorum döndüklerini şayet dönüyorlarsa ama çok sıkıştırıyorlar karnım hep gergin onlarda hep gergin inş herşey yolundadırBugün kontrolümüz vardı bebeklerin ikiside uzun süredir baş-baş pozisyonundaydı bi tanesi ters dönmüşkafa sağ göğsümün altına çıkmış
Hareketler azaldı artık dr normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?