• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

tam yatıyormu pekı bırde cift yonlu kullanılıyormu eger tavsıye edersen bende bu modelden alacagım

canım cok sukur ıyıyım agrılarım bitti sayılır :) paşalarla da gayet iyiyiz. hatta dün annem baktı ben süt sagdım dışarı arkadaslarla gezmeye gittim cok daralmıstım süper oldu :) sen nasılsın nasıl gıdıyo
O harikasiniz maşallah Allah aratmasin bugunlerini.Sut sagma makinenin markasini gonderir misin bana canim?Bizde iyiyiz cok sukur haftalarimizi geçirmeye bakiyoruz sag salim.

Geçer inşallah canım ya sorucam evet inşallah rahatlatır, kurtuluruz inşallah bu illetten
canm arkadas soylemis ev yogurdunun yesil suyu varya sabah ac karnina ondan ixmelisin gece yatmadan yine ev yogurdu ayran ben hamjleligimin ilk gununden beri ev yogurdu ayran iciyorum surekli hamilelik oncesi kabizligim cok olurdu simdi iyiyim camm baska caresi yok benim bildigim

Kızlar merhaba bebişleriniz için bebek arabası tercihiniz ne oldu be ayrı ayrı iki tane mi alsam yoksa birleşiklerden mi alsam karar veremiyorum. Sizin tercihiniz ne oldu hangisi daha kullanışlı olur?
Ben ayrı ayrı 2 tane aldım. Teyzeminde ikizleri var zamanında ikiz arabası almıştı ve hiç memnun kalmamıştı yanyana olanlardan. Kaldırımlarımız çok kötü, geniş değil asansöre fln da sığmıyormuş.

Canım bu bilgilerden emin isin bugün benimde kontrolüm vardı doğum hakkında fiyat üzerine görüşme yaptık moralmen çöktüm. Çğnkğ hastanenein yenidoğan kpvez ücreti korkunç ve sgk anlaşması olmayan bir hastane olduğu için ambulansla acil olarak girş yapılmazsa yda normal doğum olmazsa indirim yapamaycaklarını sölediler. Tek bebek gecelik 3 bin lira. Ben doktorumdan çok memnunum bırakmak istemiyorum ama bu şartlar altknda bir ev parası ödeme ihtimalimiz bile var ya ayrı bir hastane arayışına giricem bu saatten sonra yada bilemiyprum kafam çok karışık
Kesinlikle SGK anlaşmalı Yen’i doğan yoğun bakımı olan bir hastanede Doğum yapmanı öneririm inşallah küveze girmeniz gerekmez ama bu ihtimal var sonuçta benim kızlarımın ikiside 30 gündür küvezde ve dahada kalacaklar devlet karşılamasaydı evi arabayı satardım herhalde

Kizlar karninizin alt kisimlarinda kasiklariniza dogru sertlesme varmi sizdede

S
34+1 de Doğum yaptım
canım sağol cevabın için bende öyle yapmaya karar verdim allahın izniyle rabbim inşallah sizlerinde benimde meleklerimizi korusun sen 34. Haftada dığum yapmana rağmen 30 gün kalmışlar biraz fazla gibi sanki inşallah tez zamanda evine getirirsin yavrularını niye bu kadar uzun sürdü ciğer iğnesi olmamış mıydın sen

Kızlar merhaba. Doğumu yaklaşanlar depend kadın pedlerinden aldınız mı? Herkes çok iyi diyor. Gerekli mi sizce?
Canım sen nasılsın nasıl gidiyor kasılmaların Ne alemde? Bence kesinlikle gerekli depend ben çok rahat ettim açıkçası ama ilk 36-40 beden olanından almıştım sıktı çünkü Doğum sonrası ödemden dolayı şişlik oluyor vücutta 42-50 beden az büyük olsada rahat oldu sıkmadı en azından

B
S
canım sağol cevabın için bende öyle yapmaya karar verdim allahın izniyle rabbim inşallah sizlerinde benimde meleklerimizi korusun sen 34. Haftada dığum yapmana rağmen 30 gün kalmışlar biraz fazla gibi sanki inşallah tez zamanda evine getirirsin yavrularını niye bu kadar uzun sürdü ciğer iğnesi olmamış mıydın sen[/QUOTE
Bizim ciğerlerde problem Yok şükür kilo probleminden dolayı yatıyoruz 34. Haftada doğdular ama biri 28. Haftaya uyumlu diğeri 30. Haftaya uyumlu doğdu son 5 hafta hiç kilo alamadılar karnımda plesentada problem oldu beslenrmediler o yüzden yatıyoruz biri 1kg diğeri 1400 doğdu 2kilo olunca çıkıcaz inşallah

Tombuldut Tombuldut cift yonlu olmuyor canim tam yatiyor ustteki pencereden bakiyorum cok rahat suruluyor saglamda kis oldugu icin cok kullanmadim yazin belli olacak bakalim simdilik memnunum istersen ebebekte joienin ikiz arabasi var benimkine gore daha dar cokta pahali degil aklimda bu oldugu icin alici gozuyle bakmadim sonradan pisman olmadim degil keske dikatli baksaydim ikisini tavsiye ederim simdi baktimda 800 den 500 tlye inmis canim fiyati ebebekte bugune ozel ama

Son düzenleme:
Canım sen nasılsın nasıl gidiyor kasılmaların Ne alemde? Bence kesinlikle gerekli depend ben çok rahat ettim açıkçası ama ilk 36-40 beden olanından almıştım sıktı çünkü Doğum sonrası ödemden dolayı şişlik oluyor vücutta 42-50 beden az büyük olsada rahat oldu sıkmadı en azından
Valla bugün pek iyi değilim. karnım,karnımın altı taş gibi. Doktora gitsem mi diye düşünüyorum şuan. Pazar olduğundan yarın mı gitsem bilemedim. Yarın 35 haftalık oluyoruz. 38 de alırız dedi. İnşallah biraz daha dayanabiliriz. Korku başladı bende. Sen napıyorsun? Bebişler ne alemde? Belli mi ne zaman çıkacakları?

Kizlar hepinize iyi aksamlar. Ben de 3 kalp atisi duydum Rabbimin izniyle. Yalniz her gun folbiol kullandim boyle yapan var mi? Ilk dr.um bunu onermisti ve uzun zaman kullandim taa yazdan beri ictim her gun. Yeni dr.um gunasiri kullanmami istedi. Ama otizmle iliskisi varmis duyunca korktumda o yzuden sizin desteklerinize ihtiyacim var

Kizlar hepinize iyi aksamlar. Ben de 3 kalp atisi duydum Rabbimin izniyle. Yalniz her gun folbiol kullandim boyle yapan var mi? Ilk dr.um bunu onermisti ve uzun zaman kullandim taa yazdan beri ictim her gun. Yeni dr.um gunasiri kullanmami istedi. Ama otizmle iliskisi varmis duyunca korktumda o yzuden sizin desteklerinize ihtiyacim var
Ben hamile kalmadan bir ay kullandim folbiolu.Sonrasinda zaten 12.haftamda kesip i moma başlatmışti doktorum.Dedigin seyi duymadim ben canım.Maşallah size, saglikla tutunsun bebislerin sana inşallah.

Ben hamile kalmadan bir ay kullandim folbiolu.Sonrasinda zaten 12.haftamda kesip i moma başlatmışti doktorum.Dedigin seyi duymadim ben canım.Maşallah size, saglikla tutunsun bebislerin sana inşallah.
zaten bilimsel bir gercekligi yokmus arastirma asamasinda hala. iste tup bebek olunca her seyi arastiriyorum canim:olamaz:

Back