- 15 Kasım 2014
- 570
- 358
- 53
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.181
Ay inşallah canım çok sağolcanm arkadas soylemis ev yogurdunun yesil suyu varya sabah ac karnina ondan ixmelisin gece yatmadan yine ev yogurdu ayran ben hamjleligimin ilk gununden beri ev yogurdu ayran iciyorum surekli hamilelik oncesi kabizligim cok olurdu simdi iyiyim camm baska caresi yok benim bildigim
Bizde önce birini bi hafta sonra diğerini duydukIki kesenin kalp atisini ayni anda mi duydunuz ben duymadimda birini duydum benim gibi olan var miydi lutfen
Ayyy masallah canm doktor bize cuma gel dedi ama ben korkuyorum insallah onuda gorurumBizde önce birini bi hafta sonra diğerini duyduk
O harikasiniz maşallah Allah aratmasin bugunlerini.Sut sagma makinenin markasini gonderir misin bana canim?Bizde iyiyiz cok sukur haftalarimizi geçirmeye bakiyoruz sag salim.
Tombuldut babaniz gelmedi bu arada?
Tombuldut cift yonlu olmuyor canim tam yatiyor ustteki pencereden bakiyorum cok rahat suruluyor saglamda kis oldugu icin cok kullanmadim yazin belli olacak bakalim simdilik memnunum istersen ebebekte joienin ikiz arabasi var benimkine gore daha dar cokta pahali degil aklimda bu oldugu icin alici gozuyle bakmadim sonradan pisman olmadim degil keske dikatli baksaydim ikisini tavsiye ederim simdi baktimda 800 den 500 tlye inmis canim fiyati ebebekte bugune ozel ama
Masallah sizin isminizden tanıdım daha önce negatif olmuştu sanırım hayırlı olsun bebekler bende tedaviyle kaldım öncesinde veriyo Dr sonra bizim Dr regenis max diye bi takviye verdi folbiol bıraktım şimdi demir ve ostacare ve hafta iki regenis içiyorumKizlar hepinize iyi aksamlar. Ben de 3 kalp atisi duydum Rabbimin izniyle. Yalniz her gun folbiol kullandim boyle yapan var mi? Ilk dr.um bunu onermisti ve uzun zaman kullandim taa yazdan beri ictim her gun. Yeni dr.um gunasiri kullanmami istedi. Ama otizmle iliskisi varmis duyunca korktumda o yzuden sizin desteklerinize ihtiyacim var
Benimde öyle oldu iki kese göründü sonra birinde bebek gorundu kalp atışıni duyduk bı hafta sonra diğerinin duyduk. Allahin izniyle duyarsınız sizdeBende canm bana ikiz dedi doktor . Kalp atısı var birinin diğerinin yok henüz. 6+1 im bugün cok korkuyorum sizce hersey normal mi.
Onlarin doguma hazirlik oldugunu soylemisti doktorum rahat olun ama yinede tetikte olun tabiki.Arkadaşlar benim leğen kemigimde acayip bı baskı oluyo bebekler hareket ettiğinde resmen esniyo kemiklerin bebek cikivercek gibi oluyo normaldir heralde diye dusunuyorum ama sizde yasiyomusunuz
Kacinci haftadasiniz?Arkadaşlar benim leğen kemigimde acayip bı baskı oluyo bebekler hareket ettiğinde resmen esniyo kemiklerin bebek cikivercek gibi oluyo normaldir heralde diye dusunuyorum ama sizde yasiyomusunuz
36 haftadayimKacinci haftadasiniz?
İki tane bebekle bi anda neye uğradığını şaşırıyor insan canım valla bana öyle oldu :))jeliboni Canim hala yazacaksin bize bekliyorum valla.Ne durumdasin nasilsin bebisler nasil haberdar et ya.
Maşallah size canim,Allah kolayliklar versin bundan sonrasi icin,bizede boyle guzel zevkli dogumlar nasip olsun inşallah.İki tane bebekle bi anda neye uğradığını şaşırıyor insan canım valla bana öyle oldu :))
Spinal Sezaryen oldum çok şükür yavrularımın doğduğu ana şahit olabildim dünyanın en güzel duygusuydu ağlayamadım bile.. Ameliyat çok iyi geçti çok güzel sakin ve neşeli bi ortam vardı müzik eşliğinde operasyon geçirdim :)
Yavrularım 36+1’de doğdular 4 saat küvözde kaldılar önlem amaçlı. Hamileliğimde defalarca idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğim için küvözde kontrollerini yapıp öyle yolladılar yanıma.
Ve en çok korktuğum şey tek yumurta ikizi olduğu için bebekleri ayırt edememekti ve çok şükür ki bir tek ben ayırt edebiliyorum Allah nasip etti aralarında bi farklılık pek olmamasına rağmen karıştırmıyorum bebekleri :) Babaları dahil herkes karıştırıyor birbirne :)
Biz de durumlar böyle..
Herkese hayırlı uğurlu doğumlar diliyorum sağlıkla sıhhatle kavuşun bebeklerinize inşallah
Kac aylik bebisleriniz?Sabah gideceğim ikiz gebelik olduğu için 1 saat sürebilir dediler bekleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?