- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.041
Arkadaşlar bı sorum olacak ozellikle doğum yapan annelere saglik ocağına ki ebe 3 günlük olunca getirin topuk kanı alcaz dedi mutlaka kimlik çıkartın yoksa işlem yapamam dedi biz de daha isimlere karar veremedik. Hastanede falan hemen lazım oluyo mu kimlik sizler nasıl yaptınız
İyi bari daha vaktimiz var o zaman :) teşekkür ederim cevabın içincnm bız 13 gunluk olduk daha yenı kımlık basvurusu yaptım gecıcı belge verdıler kımlıklerde 5-6 gune cıkarmıs. kımlıgın ne hastanede ne saglık ocagında acılıyetı yok. 1 ay suresı var kımlık cıkarmanın zaten. ben bugune kadar kımlıksız goturdum cocukları daha bugun elıme gecıcı kumlık belgesı verdıler.
hormonlardan kaynakli canm progesteron mu kullaniyorsun sen benimde oyleydi kokulu kivamli rengi koyu akinti olmadikca sorun yok demsti doktorum bende hala oluyo ara sira kalkip dogrulurken otururkenTeşekkür ederim canim Benimkide çok fazla degil ama birden geldigini hissedince korkuyorum gidince sorarim bakalım inş kötü bişey degildir dediğin gibi
Evet canım kullanıyorum progestan vajinadan alıyorum ama gebeligimin başindan beri kullanıyorum ilk defa bu hafta olunca farklı geldi ama olabilir haklısın hiç aklıma o gelmemiştihormonlardan kaynakli canm progesteron mu kullaniyorsun sen benimde oyleydi kokulu kivamli rengi koyu akinti olmadikca sorun yok demsti doktorum bende hala oluyo ara sira kalkip dogrulurken otururken
Canım bu bilgilerden emin isin bugün benimde kontrolüm vardı doğum hakkında fiyat üzerine görüşme yaptık moralmen çöktüm. Çğnkğ hastanenein yenidoğan kpvez ücreti korkunç ve sgk anlaşması olmayan bir hastane olduğu için ambulansla acil olarak girş yapılmazsa yda normal doğum olmazsa indirim yapamaycaklarını sölediler. Tek bebek gecelik 3 bin lira. Ben doktorumdan çok memnunum bırakmak istemiyorum ama bu şartlar altknda bir ev parası ödeme ihtimalimiz bile var ya ayrı bir hastane arayışına giricem bu saatten sonra yada bilemiyprum kafam çok karışık
Hangi hastane acabaCanım bu bilgilerden emin isin bugün benimde kontrolüm vardı doğum hakkında fiyat üzerine görüşme yaptık moralmen çöktüm. Çğnkğ hastanenein yenidoğan kpvez ücreti korkunç ve sgk anlaşması olmayan bir hastane olduğu için ambulansla acil olarak girş yapılmazsa yda normal doğum olmazsa indirim yapamaycaklarını sölediler. Tek bebek gecelik 3 bin lira. Ben doktorumdan çok memnunum bırakmak istemiyorum ama bu şartlar altknda bir ev parası ödeme ihtimalimiz bile var ya ayrı bir hastane arayışına giricem bu saatten sonra yada bilemiyprum kafam çok karışık
Hangi hastane acaba[/QUOT
İnternational hospital yeşilköy acıbadem
Sağol canım iyiyiz kızlarımdan biri çıktı küvezden salı gün hastanede anne bebek uyum odasında kalıyoruz takip altındayız bakalım herşey güzel giderse eve çıkacağız ama diğer kzım daha kalacak küvezdeDmrz canım naptın bebişler çıktımı küvözden nasıllar kaçıncı günleri bugün
Kaç haftalık doğum yapmistinizSağol canım iyiyiz kızlarımdan biri çıktı küvezden salı gün hastanede anne bebek uyum odasında kalıyoruz takip altındayız bakalım herşey güzel giderse eve çıkacağız ama diğer kzım daha kalacak küvezde28 günlük oldular
Sende başka hastane düşün istersen illa tüp bebek drun doğum yaptırması gerekmiyoki bende maslakta tedavi gördüm uçuk fiyatlarda doğum ücreti isteniyor o nedenle imkanım olmasına rağmen kıyamıyorum o kadar paraya bi alternatif bak başka bi dra daha muayene ol benceHanımlar ben çok aktif değilim ama yazılanları hep okuyorum nasipse ctesi 34 +1 de doğuma gireceğim kasılmalarım var doktorm çok fazla devam edemeyiz dedi tüp bebek yaptırdığım doktor doğum yaptıracak kısmetse yeni doğan yoğun bakım iyi diye şişli memorial de yapılacak benim merak ettiğim konu konuşulmuş dün doğum zaten uçuk fiyat ne var ne yok satacağız ama küvöz için ücret talep ederler mi onu merak ediyorum bu hastane hakkında bilgisi olan var mı
Merhaba bende yarın gideceğim neden geç olsun kiSlm kızlar ben henüz detaylıya giremedim geç kalmadım dimi
20/23 hafta yazıyor her yerde bi an telaş ettim..dr önerdiği radyolog çok yoğun gün veremedi haftaya kaldı yani inşallah geç olmazMerhaba bende yarın gideceğim neden geç olsun ki
Doktoruna söyledin mi tamam dedi mi başka bir yere yönlendirir di belki20/23 hafta yazıyor her yerde bi an telaş ettim..dr önerdiği radyolog çok yoğun gün veremedi haftaya kaldı yani inşallah geç olmaz
20/23 hafta yazıyor her yerde bi an telaş ettim..dr önerdiği radyolog çok yoğun gün veremedi haftaya kaldı yani inşallah geç olmaz
Söyledim geç değil panik yapma dedi araya girdiler öne çekmek için ama aslında bütün yarın girmem gerekirdi önümüzdeki hafta geç gibi geliyor banaDoktoruna söyledin mi tamam dedi mi başka bir yere yönlendirir di belki
Anladım cnm allah korusundetaylıya girmek için geç kalmadınız da allah korusun, allah hiç birimize yaşatmasın ama eğer bir sorun varsa yasal olarak gebeliğe son verme 24. haftadan sonra yasak diye biliyorum bize doktorumuz öyle demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?