• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Yiyorum aynı tembeller benimkiler sadece arada hafif tık diye hissediyorum birgün birini hissetsem diğerinden ses çıkmıyor dönüşümlü çalışıyorlar sanırım
Eh tabi mekan rahat uyuyorlardir minnaklar şuan en çok güvendikleri ve sevdikleri yerdelermis her saniye yanımızdalar :KK200::anneadayı::KK200:

İkiside kız yarın renkli ultrason var yavaş yavaş agirlasmaya başladım iştah yok evden çıkamıyorum durum bu:KK53: sizde durumlar nasil
Benim önce kız dediler tek yumurta ikizi dediler sonra 1 kız 1 erkk dediler en son gittiğimde göstermediler kilo artışı var daha iyiym göbeğim daha büyümedi gi icin zorlanmıyorum sadece dışarı çıktığımda alt karnim ağrıyor bide nefes nefese kalıyorum

Benim önce kız dediler tek yumurta ikizi dediler sonra 1 kız 1 erkk dediler en son gittiğimde göstermediler kilo artışı var daha iyiym göbeğim daha büyümedi gi icin zorlanmıyorum sadece dışarı çıktığımda alt karnim ağrıyor bide nefes nefese kalıyorum
Kişiden kisiye farklı oluyor iste yavrularimizi hayirlisiyla sağlığıyla kavuşturur rabbim inşallah

Slm arkadaşlar bende ikiz annesi olucam Allah'ın izniyle bizde 19 haftalık olduk . deneyimli annelere sorum olacak.benim göbek deligimin yantarafi ağrıyor sizde böyle olan varmı acaba

Bu ciğer geliştirici igne ne pis bir seymis.Resmen vurulduktan sonra hungur hungur agladim acidan.Ki canim tatli değildir benim.Yarin diger dozu yapilacak,istemiyorum yarinin gelmesini resmen.

Slm arkadaşlar bende ikiz annesi olucam Allah'ın izniyle bizde 19 haftalık olduk . deneyimli annelere sorum olacak.benim göbek deligimin yantarafi ağrıyor sizde böyle olan varmı acaba
Karın genişlediği için olabilir zaman zaman yaşıyoruz bizlerde tabi başka sorununuz yoksa

Erken Doğum riskin mi vardı?geçmiş olsun ben tetanozu öyle çektim bir hafta kolumu kaldıramadım valla
Tesekkur ederim.Tetanozda bende oyle olmustum ama bu tetanozu falan dorde bese katlar bes kere daha tetanoz olurum bunun yerine.Bebeklerimin birisi asagidaymis malesef,nst ye girdim sanci yok,rahim agzida kapali dedi,onlem amacli yapildi yani.

Tesekkur ederim.Tetanozda bende oyle olmustum ama bu tetanozu falan dorde bese katlar bes kere daha tetanoz olurum bunun yerine.Bebeklerimin birisi asagidaymis malesef,nst ye girdim sanci yok,rahim agzida kapali dedi,onlem amacli yapildi yani.
Hadi yaa o derece yani allah gerek duydurtmasın inşallah nereden yapıyorlar

Aklıma gelmişken sormak istedim ikili testte kan tahlili yapildimi benim Dr sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı ikiz gebelikte kan tahlilin de anlasilmiyormus
Ben hem ikili test hem üçlü test yaptırdım ikisinde de kan alındı..bende sizin gibi düşünüyordum drum ikize göre bakıyoruz dedi tabi ne derece doğru tartışılır bence...genelde kan alınmıyor daha detaylı nifty gibi testler yaptırıyorlar net sonuç için..

Ben hem ikili test hem üçlü test yaptırdım ikisinde de kan alındı..bende sizin gibi düşünüyordum drum ikize göre bakıyoruz dedi tabi ne derece doğru tartışılır bence...genelde kan alınmıyor daha detaylı nifty gibi testler yaptırıyorlar net sonuç için..
Çok ilginç benim Dr ansilmaz demişti önemli olan ense kalınlığının 2.50 altında olmasi demişti

Back