• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

bende o agrıyı cok cektım dr korkulacak bırsey olmadıgını ıkız gebelıklerde agırlıktan vajınada baskı olustugunu ve oyuzden agrıdıgını soylemıstı. ınternete bakıp arastırın karsınızada cıkar. sızın haftalarınızda gecıcı oluyor ama 30dan sonra malesef catı agrısı birazdaha şiddetli oluyor. genede doktorunuza danısın bu durumu kesınlıkle
Tombulcum senin agrilarin coktu doktora gidecektin ne oldu?

Oo maşallah ne kadar güzel o günleri görebilmek. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Hazırlıklar nasıl gidiyor?
Amin cumlemize inşallah canim.Park yatağımız kaldi,emziklerimiz biberonlarimiz eksik,bir de kendimle ilgili birkac eksigim var onun dışında her seyimiz tamam cok sukur :)

Kizlar kusura bakmayin giremedim... cünkü
Dogum yaptimmmmmm... hamd olsun...
Hepinize umut olsun diye.. biliyorsunuz yatistaydim son 3 aydir... serviks kisalmasindan ve erken dogum riskinden dolayi 25. haftadan itibaren.. ve bu pazartesi 39+0 da hamd olsun ikizlerimi normal dogumla sagliklica kucagima aldim... hepinize böylesine dogum nasip etsin rabbim...detaylari insallah en kisa zamanda yazicam... öpüyorum hepinizi kocamaannnnnnn...
(Ikiz annesi olmak gercekten baaaaambaskaymis :KK36:)
Ay maşallah yaaa

Hepinize umut olsun diye.. biliyorsunuz yatistaydim son 3 aydir... serviks kisalmasindan ve erken dogum riskinden dolayi 25. haftadan itibaren.. ve bu pazartesi 39+0 da hamd olsun ikizlerimi normal dogumla sagliklica kucagima aldim... hepinize böylesine dogum nasip etsin rabbim...detaylari insallah en kisa zamanda yazicam... öpüyorum hepinizi kocamaannnnnnn...
Hayırlı olsun cnm

Güle güle gittin yani doğuma:)çok sevindim senin adına allah analı babalı büyütsün herşey istediğin gibi olmuş darısı başımıza inşallahh..bize detaylı yaz müsait olduğunda:)

Çok tebrik ederim. Hepimize böylesi kısmet olsun. Ne güzel normal doğurmuşsun. Ben doktoruma ya azıcık bir ihtimal normal olur mu diye sordum ama olmaz dedi.

hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebisleri

PembeHelvam PembeHelvam gözünaydin.Allah analı babali büyütsün. Masallah. Bol bol emzirmeli huzurlu sağlıklı günler dilerim.

Tombuldut Tombuldut canım nasıldın belin nasıl oldu. Ağrıların varmı hala

Tombulcum senin agrilarin coktu doktora gidecektin ne oldu?

kızlar dr gıttım anetezıyle alakalı degılmı ıkız gebelık gecırdım vucudun agırlık merkezını dogumdan sonra nerede toplayacagını sasırıyormus. kalca bel kemıklerı agırlıktan dolayı kasılıyormus ve dogumdan sonra gevseme oluyormus ondan boyle agrım varmıs. eger gecmezse beyın cerrahına git dedi. inşallah sizlerin böyle olmaz

Çok şükür çok güzel geçiyor ikiz bebeklere sahip olmak çok farklı bir duyguymuş sanki dünyayı kucaklasam taşıyacak gibi güçlü hissediyorum rabbim öyle güzel güç kuvvet veriyor ki çok şükür iyi ki de ikiz evlatlarım olmuş diyorum
Çok şükür çok güzel geçiyor ikiz bebeklere sahip olmak çok farklı bir duyguymuş sanki dünyayı kucaklasam taşıyacak gibi güçlü hissediyorum rabbim öyle güzel güç kuvvet veriyor ki çok şükür iyi ki de ikiz evlatlarım olmuş diyorum
Allah yardımcın olsun her daim. Öyle güzel şeyler söyledin ki cesaret verdin bana ve diğer anne adaylarına da. :) tecrübeli bi anne olduğun için merak ediyorum beşik ve bebek arabası tercihini

Amin cumlemize inşallah canim.Park yatağımız kaldi,emziklerimiz biberonlarimiz eksik,bir de kendimle ilgili birkac eksigim var onun dışında her seyimiz tamam cok sukur :)
Onlarda kolayca alınabilecek şeyler çoğu gitmiş azı kalmış. Allahım sağlıcakla bebeklerine kavuşmayı öpüp koklamayı nasip etsin inşallah :)

kızlar dr gıttım anetezıyle alakalı degılmı ıkız gebelık gecırdım vucudun agırlık merkezını dogumdan sonra nerede toplayacagını sasırıyormus. kalca bel kemıklerı agırlıktan dolayı kasılıyormus ve dogumdan sonra gevseme oluyormus ondan boyle agrım varmıs. eger gecmezse beyın cerrahına git dedi. inşallah sizlerin böyle olmaz
Inşallah bir an önce geçer canım. Benim hamilelikten öncede sağ tarafımda ağrı vardı halada sırt üstü yatamam bende etkilenmem inşallah korkum var biraz epidural olmaktan ama benişleride görmek istiyorum

Inşallah bir an önce geçer canım. Benim hamilelikten öncede sağ tarafımda ağrı vardı halada sırt üstü yatamam bende etkilenmem inşallah korkum var biraz epidural olmaktan ama benişleride görmek istiyorum

ben aslında genel anestezı ıstıyordum ama acıl alındım karnım toktu dıye spinal oldum. iyikide öyle olmus karnımdan cıkıp suratıma yapısmaları pahabıcılemezdı :) vıyak vıyak sesleri :)

Maşallah hem bebeklerine hem sana nazar boncukları, Allah sağlıkla sizlerle büyütsün inşallah

Allah yardımcın olsun her daim. Öyle güzel şeyler söyledin ki cesaret verdin bana ve diğer anne adaylarına da. :) tecrübeli bi anne olduğun için merak ediyorum beşik ve bebek arabası tercihini
Canım benim evim küçük o yüzden oda yapmadım iki tane park yatak aldım birtanede dolap aldım park yatakların birtanesini kendi odama koydum şimdilik ikisini aynı yatakta yatırıyorum bebek arabası olarakta wei-b diye bir markanın ikiz bebek arabasını aldım önlü arkalı olanından ama henüz kullanmadım ondan kullanımı nasıl pek bir fikrim yok :))

Arkadaşlar bı sorum olacak ozellikle doğum yapan annelere saglik ocağına ki ebe 3 günlük olunca getirin topuk kanı alcaz dedi mutlaka kimlik çıkartın yoksa işlem yapamam dedi biz de daha isimlere karar veremedik. Hastanede falan hemen lazım oluyo mu kimlik sizler nasıl yaptınız

Arkadaşlar bı sorum olacak ozellikle doğum yapan annelere saglik ocağına ki ebe 3 günlük olunca getirin topuk kanı alcaz dedi mutlaka kimlik çıkartın yoksa işlem yapamam dedi biz de daha isimlere karar veremedik. Hastanede falan hemen lazım oluyo mu kimlik sizler nasıl yaptınız
Canım hastanede bize lazım olmadı kimlik soyadını kullanarak 1.bebek 2.bebek diyorlar sağlık ocağı benide aradı ama hastanede bizim 1.topuk kanımızı aldılar ondan ben sağlık ocağında tekrar aldırmayacağım

Back