- 28 Mart 2015
- 524
- 553
- 53
- Konu Sahibi marbling817
- #6.061
Tamam dediyse problem yokSöyledim geç değil panik yapma dedi araya girdiler öne çekmek için ama aslında bütün yarın girmem gerekirdi önümüzdeki hafta geç gibi geliyor bana
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam dediyse problem yokSöyledim geç değil panik yapma dedi araya girdiler öne çekmek için ama aslında bütün yarın girmem gerekirdi önümüzdeki hafta geç gibi geliyor bana
24.haftaya kadar yaptırmak gerek demişti benim doktorum ama sonrada yapılabiliyormış internette okuduğum kadarıylaSlm kızlar ben henüz detaylıya giremedim geç kalmadım dimi
İnşallah erken doğum yapan olmaz benimde drum 37 hedefi koydu inşallah gidebiliriz 37 ye 40 günümğz kaldı hem çok hem azfadiming ben varım sanıyordum ama H hfz88 var gibi gözüküyor arkasından ben sen ve
nymph26 var gibi gözüküyor erken doğum yapan olmazsa tabi..bana sıkıntı olmazsa biz 37. Haftaya kadar götürmeye çalışıyoruz dedi doktorum bakalım şimdiye kadar çok büyük sıkıntılar yaşamadım inşallah hayırlıysa 37 ye kadar gitmek hedefim.
Aynen öyle yavaş yavaş heyecan basıyor bi sakinliyorum değişik bir durum.İnşallah erken doğum yapan olmaz benimde drum 37 hedefi koydu inşallah gidebiliriz 37 ye 40 günümğz kaldı hem çok hem az
Ay sizden sonra sıra bizd e desene arkadaşlar siz organizasyon felan tuttunuzmi ne yapacaksınız varmı fikri olanAynen öyle yavaş yavaş heyecan basıyor bi sakinliyorum değişik bir durum.
Kapı süsü yaptım kendim begendinizmi Rabbim inşallah Bebeklerim sağlıkla gelirde kullanmayı nasip eder yüce mevlam
Bence çok farklı olmuş çok yeteneklisin ne güzel benim elimden gelmez böle şeyler ben hazır yaptırdım instagramdan melek kanadı şeklinde. İnşallah bebişlerimizle güle güle kullanırız. AminKapı süsü yaptım kendim begendinizmi Rabbim inşallah Bebeklerim sağlıkla gelirde kullanmayı nasip eder yüce mevlam
Bence çok farklı olmuş çok yeteneklisin ne güzel benim elimden gelmez böle şeyler ben hazır yaptırdım instagramdan melek kanadı şeklinde. İnşallah bebişlerimizle güle güle kullanırız. Amin[/QUOTE
Ben de evde izinli olunca gördüm nette hoşuma gitti evdede malzeme vardı o heves ettim yaptım bakalım vaktinde gelirler inşallah hepimizim minik kuşları
Ay sizden sonra sıra bizd e desene arkadaşlar siz organizasyon felan tuttunuzmi ne yapacaksınız varmı fikri olan
Çok tatlı olmuşlar.güle güle kullan canım. Çok fantastik
Çok cici olmuşlar güle güle kullanın inşallah...ben henüz başlamadım hazırlıklara bende kendim yapmak istiyorum bakalım kısmet
Sen tatlı bişey ye mesela çikolata sola yat bak nasıl kuduruyorlarSlm herkese rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Biz 24+1 olduk benim göbeğim aynı biraz çıktı sizinkiler nasıl bide benim bebisler hergün hareketli değil normalmi sizinkiler nasıl
Yiyorum aynı tembeller benimkiler sadece arada hafif tık diye hissediyorum birgün birini hissetsem diğerinden ses çıkmıyor dönüşümlü çalışıyorlar sanırımSen tatlı bişey ye mesela çikolata sola yat bak nasıl kuduruyorlar![]()