2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Selam acaba kaçıncı haftada doğum yaptınız bebekler küvöze girdi mi 32+1 deyim bende her an doğum yapabilirmiyim haliyle endişelerim var bebeklerim 1600 civarı cvp verirseniz sevinirim
30+3te Doğum yaptım suyum geldiği için 1630 ve 2110 gr doğdular biri düşük kilolu olduğu için 25 gün,diğeri ciğer gelişimi yüzünden 18 gün kaldı kuvözde
Tombuldut Tombuldut C Camgulu gözünüz aydın Allahım size ve yavrularınıza sıhhat versin

30+3te Doğum yaptım suyum geldiği için 1630 ve 2110 gr doğdular biri düşük kilolu olduğu için 25 gün,diğeri ciğer gelişimi yüzünden 18 gün kaldı kuvözde
Tombuldut Tombuldut C Camgulu gözünüz aydın Allahım size ve yavrularınıza sıhhat versin
Canım hayırlı uğurlu olsun. İğne olmamışmıydın ciğerleri için ama çok şükür ki artık evinizdesiniz dimi

İnşallah canım benimde bir kız bir erkek. Erkek olunca biliyosun ciğer konusu biraz daha riskli aslında rutin uygulama sayılır ikiz gebeliklerde tabi insan yine de bilemiyo. Senle aynı zaman sayılırız inşallah zamanında da doğururuz benimde erkek 1500 civarı kız 1300 bakalım ğnşallah sağlıkla büyüsünler beklesinler
Ay evet yakınmış günlerimiz bebişlerinde kiloları yakın sayılır hayırlı sağlıklı zamanda 36.37 leri görelim inşallah. Kuveze girmeseler çok mutlu olacagım.hastqneden onlarla beraber çıkmam hayalim Allah hepimize nasip etsin

Ay evet yakınmış günlerimiz bebişlerinde kiloları yakın sayılır hayırlı sağlıklı zamanda 36.37 leri görelim inşallah. Kuveze girmeseler çok mutlu olacagım.hastqneden onlarla beraber çıkmam hayalim Allah hepimize nasip etsin
Aynen benimde hayalim doğumdan sonra yanıma getirmeleri ayrıca hastane odası süslemek için bi sürü hazırlık yapıyorum hiç biri içimde ukde kalsın istemem inşallah 37 yi görürüz aslında toplamda elli gün filan çok diil gibi ama her an süprizde olabilir hayırlısı

Canım çok sağol alçıdan sonra azalmıştı ama gece canım orda attı, ağrı kesici yok dedi kendi doktoruma da ulaşamadım sıktım dişimi, aslında ameliyatlık kırıkmış ama hamile olduğum için alçı yapıldı, tek tesellim kuzularım iyi, sağlıklı günler hepimize
Zaten bir tek parol ve minoset veriyorlar onlarda senin ağrını kesmez. Allah beterinden korusun ne diyelim canım yine buna da şükür.

Allah razı olsun kızlar hepınızden... cok sagolun. sımdı haber verdıler meger biri 2100 diğeri 2500 müş. suanlık kuvozluk durumları yok eger boyle olursa hemen cıkarmısız bıkac gun ıcınde. aslında acil oldu ama 37+6 olmusum 5 cm acılmam olmus. sancılandım hastaneye kontrol ıcın gelmıstım ama anıden aldılar doguma. cok guzel duygu suan uyuyolar sepette sancım cok fazla dua edın
gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebislerini

Canım çok sağol alçıdan sonra azalmıştı ama gece canım orda attı, ağrı kesici yok dedi kendi doktoruma da ulaşamadım sıktım dişimi, aslında ameliyatlık kırıkmış ama hamile olduğum için alçı yapıldı, tek tesellim kuzularım iyi, sağlıklı günler hepimize
geçmiş olsun canım

Hanımlar hastane odasını bebekleriniz küvöze girmezse mi süslemeyi düşünüyorsunuz yoksa her şekilde süsleyecek misiniz?

Hanımlar hastane odasını bebekleriniz küvöze girmezse mi süslemeyi düşünüyorsunuz yoksa her şekilde süsleyecek misiniz?
Küvöze girip girmeyecekleri doğum yapana kadar belli olmaz ki...yatış yapılır yapılmaz süslemeler başlıyor..benimde çok kafamı kurcalıyor bu mesele..yap onca hazırlık bebişler odaya gelmesin çok zor bir durum yani..allah gönlümüze göre versin inşallah

Küvöze girip girmeyecekleri doğum yapana kadar belli olmaz ki...yatış yapılır yapılmaz süslemeler başlıyor..benimde çok kafamı kurcalıyor bu mesele..yap onca hazırlık bebişler odaya gelmesin çok zor bir durum yani..allah gönlümüze göre versin inşallah
Aynen bebişler odaya gelmezse oda süslemenin bir anlamı olmuyo pek

Aynen benimde hayalim doğumdan sonra yanıma getirmeleri ayrıca hastane odası süslemek için bi sürü hazırlık yapıyorum hiç biri içimde ukde kalsın istemem inşallah 37 yi görürüz aslında toplamda elli gün filan çok diil gibi ama her an süprizde olabilir hayırlısı
Onlar sağlıklı olsunlarda başka bir isteğim yok.çok değil bencede

İyiyiz canımm alışma süreçlerine devamm bugün nasipse küvözden çıkacak diğer oğlum eve getireceğiz onun dışında çok şükür herşeyimiz çok iyi
MasaAllah canim cok sevindim... Allah daima saglik sihhat versin.. ömürleri bahtlari güzel olsun pasalarin...
bu arada kilolari son ultrasonla kiyaslayinca fark oldumu dogduktan sonra?
sen nasilsin? Toparlanabilldin mi?

Günaydın kızlar keyifler nasıl?? 1 haftadır raporluydum evde yatıyordum bugün iş başı yapmak okadar zor geldiki.. Çok şükür 13. haftamızıda bugün tamamlamış bulunuyoruz ^^

Back