2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

MasaAllah canim cok sevindim... Allah daima saglik sihhat versin.. ömürleri bahtlari güzel olsun pasalarin...
bu arada kilolari son ultrasonla kiyaslayinca fark oldumu dogduktan sonra?
sen nasilsin? Toparlanabilldin mi?
Evet canım son ultrasona göre 100 gram eksik doğdular doğunca da biraz kilo verdiler bu hafta kontrol olacak bakalım kilo durumları nasıl olacak bende iyiyim çok şükür toparlandım hiç bir sıkıntım yok ilk gün biraz ağrım vardı ama geçti hepsi

Günaydın, bende çalışıyorum 19+3 olduk bugün 20+5 olduğumuz gün detaylı ultrasona girecegiz ve o gün doktoruma biraz rapor rica etmeyi düşünüyorum. Ben artık çok yoruldum çalışmaktan:oops:
Geçen hafta bende istedim migrenim tuttu ve gerçekten çok yoruluyorum sıkılıyorum çalışmaktan. Ofiste başka hamile yada doğuran olmadığı için hiç anlamıyorlar. Basenim ağrıyor oturup kalkarken zorlanıyorum diyorum hehe tabi modundalar. İnsan sinir oluyor ister istemez. İşten kaçmaya bahane aradığını sanıyorlar. Allah tan doktorumda hemencik yazıyor sıkıntı çıkarmıyor. İnşallah sende rapor alabilirsin ^^

Evet canım son ultrasona göre 100 gram eksik doğdular doğunca da biraz kilo verdiler bu hafta kontrol olacak bakalım kilo durumları nasıl olacak bende iyiyim çok şükür toparlandım hiç bir sıkıntım yok ilk gün biraz ağrım vardı ama geçti hepsi

100 gr yine iyi canim genelde doktorlar -+200
Diyo ya demek dogru payi varmis.. masaAllah .. tabi dogduktan sonraki günlere kiloda %20 gibi eksilme normal sayilio... oda bebegin vücuddank topladifi su dan gidiyo yagdan degil.. sag salim evinize insaAllahgidip mussssmutlu ve booool uykulu sütlü günleriniz olur canim :)

Günaydın, bende çalışıyorum 19+3 olduk bugün 20+5 olduğumuz gün detaylı ultrasona girecegiz ve o gün doktoruma biraz rapor rica etmeyi düşünüyorum. Ben artık çok yoruldum çalışmaktan:oops:
MasaAllah canim... nasilda ilerlemissin... :) insaAllah darsi 37-38 lere... cinsiyetleri kesinlestimi?yoksa detayliyimi bekliyorsun..

Geçen hafta bende istedim migrenim tuttu ve gerçekten çok yoruluyorum sıkılıyorum çalışmaktan. Ofiste başka hamile yada doğuran olmadığı için hiç anlamıyorlar. Basenim ağrıyor oturup kalkarken zorlanıyorum diyorum hehe tabi modundalar. İnsan sinir oluyor ister istemez. İşten kaçmaya bahane aradığını sanıyorlar. Allah tan doktorumda hemencik yazıyor sıkıntı çıkarmıyor. İnşallah sende rapor alabilirsin ^^
Benim doktorumda aslında hemen rapor yazıyor ama ben söylemeye utanıyorum sanki şımarıklık gibi geliyor. Her gittiğimde adam maşallah iyi gidiyor diyor bende bir şey söyleyemeden geliyorum ama bu sefer diyeceğim kısmetse.

MasaAllah canim... nasilda ilerlemissin... :) insaAllah darsi 37-38 lere... cinsiyetleri kesinlestimi?yoksa detayliyimi bekliyorsun..
Canım çok şükür 20. hafyata geldik, benim minnakların cinsiyeti erkek ikisi de ve 3 kontroldür doktor teyit ediyor kesin erkek yani. Detaylıyı bekliyorum bende merakla. Senin durumun nasıl gidiyor nasıl geçiyor son haftaların, en çok korktuğumda son haftalarda fazla kilo alıp hareket edememek:anneadayı:

Benim doktorumda aslında hemen rapor yazıyor ama ben söylemeye utanıyorum sanki şımarıklık gibi geliyor. Her gittiğimde adam maşallah iyi gidiyor diyor bende bir şey söyleyemeden geliyorum ama bu sefer diyeceğim kısmetse.

Valla ne istiyorsa düşünebilir sıkıntı yok ben söyledim geçen hafta rapor alabilir miyim diye hemen yazdı. Ayda 1 hafta dinleneyim yani ne olacak ofiste tersleniyorlar biraz ama şurda birkaç ay sonra zaten işi tamamen bırakacağım oyüzden sıkıntı yok. Yarın gidicem tekrar test sonuçlarına göre vitamin yazacak galiba

Valla ne istiyorsa düşünebilir sıkıntı yok ben söyledim geçen hafta rapor alabilir miyim diye hemen yazdı. Ayda 1 hafta dinleneyim yani ne olacak ofiste tersleniyorlar biraz ama şurda birkaç ay sonra zaten işi tamamen bırakacağım oyüzden sıkıntı yok. Yarın gidicem tekrar test sonuçlarına göre vitamin yazacak galiba
Bende aynısını söylüyorum sürekli ofiste insanları hazırlıyorum bu duruma çünkü zaten yasal olarak 30. hafta izne ayrılıyoruz ben bu halimle max. bir ay daha işe devam edebilirim ama halsizlikten, yorgunluktan akşam pestilim çıkıyor.

Bende aynısını söylüyorum sürekli ofiste insanları hazırlıyorum bu duruma çünkü zaten yasal olarak 30. hafta izne ayrılıyoruz ben bu halimle max. bir ay daha işe devam edebilirim ama halsizlikten, yorgunluktan akşam pestilim çıkıyor.
Çok zorlanıyorsan heyet raporuda alanlar vardı aslında 26. haftada falan bende heyet raporu verirse almak istiyorum. Hatta daha yıllık iznimde duruyor ofise yerime eleman alsalar yıllık iznimide kullanmak istiyorum. Hakkım sonuçta ..

selam güzel anneleer :) ufaktan haber edeyım dedım sizede. biz evimizdeyız cok sükür. mesajlarınıza tek tek dönemedim. kımler ne alemde kımler dogurdu veya az gunu kaldı:) bana biri özet gecıversın:)

bizim kılolar gene yanlış cıkmıs 2300-2500 dogmuslar:) zaten soylemıstım kuvoze gırmedık. eşim gelemedı sanırım gelemeyecekte. ama herkes okadar cabaladıkı bızım ıcın odamızın süsleri fotograflar yanımda oldu herkes. eşim de sürpriz yaptı odamı ben gelmeden agzına kadar çiçeklerle güllerle balonlarla doldurtmuş :KK60:
uzaktanda olsa bu suprızı hosuma gitti:21:
spinal dogum yaptım bebelerın heranına sahıt oldum. ayrıca maşallah sütümde yetıyor ıkısınede. ve benı yormuyorlar eger boyle olursa valla 10 tane cocuk bakarım ben:)

sakın sızı korkutanları dınlemeyın sütün yetmez dıyenlere ay cok yorulcan mahvolcan diyenlere aldanmayın hepsi halt yemiş :)

selam güzel anneleer :) ufaktan haber edeyım dedım sizede. biz evimizdeyız cok sükür. mesajlarınıza tek tek dönemedim. kımler ne alemde kımler dogurdu veya az gunu kaldı:) bana biri özet gecıversın:)

bizim kılolar gene yanlış cıkmıs 2300-2500 dogmuslar:) zaten soylemıstım kuvoze gırmedık. eşim gelemedı sanırım gelemeyecekte. ama herkes okadar cabaladıkı bızım ıcın odamızın süsleri fotograflar yanımda oldu herkes. eşim de sürpriz yaptı odamı ben gelmeden agzına kadar çiçeklerle güllerle balonlarla doldurtmuş :KK60:
spinal dogum yaptım bebelerın heranına sahıt oldum. ayrıca maşallah sütümde yetıyor ıkısınede. ve benı yormuyorlar eger boyle olursa valla 10 tane cocuk bakarım ben:)

sakın sızı korkutanları dınlemeyın sütün yetmez dıyenlere ay cok yorulcan mahvolcan diyenlere aldanmayın hepsi halt yemiş :)
Kocaman bir maşallah size.Böyle konus canimi ye:)))Cok olumlusun cok pozitifsin allah yuzunuze baksin,gerçekten adiniza cok sevindim hele yavrularinin kuvoze girmemesine cok cok sevindim.Esin gelemiyormus canin sag olsun sag salik evine donsun de bir sekilde fotolarla falan telafi edersiniz bugunleri inşallah.Yani ultrasonla ne kadar fark var kilolarinda???Canim ya sen yinede herkeslere soyleme akillilar falan diye cok cok oku ben nazardan korkarim:nazar:

Bi de spinalden sonra cok agrin oluyormus dogru mu??

Canım çok şükür 20. hafyata geldik, benim minnakların cinsiyeti erkek ikisi de ve 3 kontroldür doktor teyit ediyor kesin erkek yani. Detaylıyı bekliyorum bende merakla. Senin durumun nasıl gidiyor nasıl geçiyor son haftaların, en çok korktuğumda son haftalarda fazla kilo alıp hareket edememek:anneadayı:

MasaAllah 2 sehzade annesi olucaksin insaAllah.. son haftalarcok sükür iyi gidiyo canim.. ben bu haftalari görmek icin cok dua ettim o yüzden simdi isyan etmek haksizlik olur... herseye katlaniyorsun yeterki vaktinde gelsin yavrular... insaAllah sende 37-38 leri saglicakla hic problemsiz görürsün...

:oops:Günaydınnn yok daha hazır değil:KK70:sen doğum yap bir hayırlısıyla ondan sonra:KK19:

Hahahah.. bu anida burda dursun.. cok güldüm o günü... Allah iyiligini versin...
amin insaAllah hepimizin hayirli saglikli dogumlari olur...

Wuuuuuwwww masaAllah tombisim.. adina cok sevindim.. insaAllah hep böyle pürüzsüz gider.. bak Allah sana ne kadar cok yardim ediyor..
Esin yok yaninda ama saglikli ve uysal tosbiklerin senin yaninda teselli oluyorlar... insaAllah bi süpriz yapipta gelir esinde :)
Bol uykulu sütlü günleriniz olsun..

Canım okurken çok duygulandım maşallah sana. Gerçekten pozitifliğin enerjin mesajından hissediliyo darısı bize inşallah nasıl bu kadar güçlü olabiliyosun eşin yokken. Eşin çok şanslı bu kadar anlayışlı ve dayanıklı olduğun için

Selam kızlar. Ben tüp bebek tedavisiyle ikizlere gebe kaldım. Kaldıktan sonrada tüp bebek doktorumla bugüne kadar geldik. Kendisi iyi ve tanınmış bir doktor ama geçen hafta doğum ücretini söyledi. Öyle bir rakam dile getirdi ki bir haftadır kara kara düşünüyorum ve doktorumu değiştirmeye karar verdim. 19+1'im ve şu ana kadar sorunsuz bir hamileliğim oldu.
Daha önce senelik kontrole gittiğim bir doktorum vardı zaten. Ona gideyim diyorum hem güvendiğim ve bildiğim biri. Siz doktorlarınızı nasıl, neye göre seçtiniz?

Canım güzel haberlerine çok sevindim... Bebişlerini öp yerime

Back