- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 333
- 35
- Konu Sahibi marbling817
- #5.641
Amin inşallah hepbirlikte gülerek tamalarız bu süreci ^^Günaydın canım sabah sabah beni güldürdün.ALLAHta seni güldürsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah hepbirlikte gülerek tamalarız bu süreci ^^Günaydın canım sabah sabah beni güldürdün.ALLAHta seni güldürsün
Evet canım son ultrasona göre 100 gram eksik doğdular doğunca da biraz kilo verdiler bu hafta kontrol olacak bakalım kilo durumları nasıl olacak bende iyiyim çok şükür toparlandım hiç bir sıkıntım yok ilk gün biraz ağrım vardı ama geçti hepsiMasaAllah canim cok sevindim... Allah daima saglik sihhat versin.. ömürleri bahtlari güzel olsun pasalarin...
bu arada kilolari son ultrasonla kiyaslayinca fark oldumu dogduktan sonra?
sen nasilsin? Toparlanabilldin mi?
Günaydın, bende çalışıyorum 19+3 olduk bugün 20+5 olduğumuz gün detaylı ultrasona girecegiz ve o gün doktoruma biraz rapor rica etmeyi düşünüyorum. Ben artık çok yoruldum çalışmaktanAmin inşallah hepbirlikte gülerek tamalarız bu süreci ^^
Geçen hafta bende istedim migrenim tuttu ve gerçekten çok yoruluyorum sıkılıyorum çalışmaktan. Ofiste başka hamile yada doğuran olmadığı için hiç anlamıyorlar. Basenim ağrıyor oturup kalkarken zorlanıyorum diyorum hehe tabi modundalar. İnsan sinir oluyor ister istemez. İşten kaçmaya bahane aradığını sanıyorlar. Allah tan doktorumda hemencik yazıyor sıkıntı çıkarmıyor. İnşallah sende rapor alabilirsin ^^Günaydın, bende çalışıyorum 19+3 olduk bugün 20+5 olduğumuz gün detaylı ultrasona girecegiz ve o gün doktoruma biraz rapor rica etmeyi düşünüyorum. Ben artık çok yoruldum çalışmaktan![]()
Evet canım son ultrasona göre 100 gram eksik doğdular doğunca da biraz kilo verdiler bu hafta kontrol olacak bakalım kilo durumları nasıl olacak bende iyiyim çok şükür toparlandım hiç bir sıkıntım yok ilk gün biraz ağrım vardı ama geçti hepsi
MasaAllah canim... nasilda ilerlemissin... :) insaAllah darsi 37-38 lere... cinsiyetleri kesinlestimi?yoksa detayliyimi bekliyorsun..Günaydın, bende çalışıyorum 19+3 olduk bugün 20+5 olduğumuz gün detaylı ultrasona girecegiz ve o gün doktoruma biraz rapor rica etmeyi düşünüyorum. Ben artık çok yoruldum çalışmaktan![]()
Benim doktorumda aslında hemen rapor yazıyor ama ben söylemeye utanıyorum sanki şımarıklık gibi geliyor. Her gittiğimde adam maşallah iyi gidiyor diyor bende bir şey söyleyemeden geliyorum ama bu sefer diyeceğim kısmetse.Geçen hafta bende istedim migrenim tuttu ve gerçekten çok yoruluyorum sıkılıyorum çalışmaktan. Ofiste başka hamile yada doğuran olmadığı için hiç anlamıyorlar. Basenim ağrıyor oturup kalkarken zorlanıyorum diyorum hehe tabi modundalar. İnsan sinir oluyor ister istemez. İşten kaçmaya bahane aradığını sanıyorlar. Allah tan doktorumda hemencik yazıyor sıkıntı çıkarmıyor. İnşallah sende rapor alabilirsin ^^
Canım çok şükür 20. hafyata geldik, benim minnakların cinsiyeti erkek ikisi de ve 3 kontroldür doktor teyit ediyor kesin erkek yani. Detaylıyı bekliyorum bende merakla. Senin durumun nasıl gidiyor nasıl geçiyor son haftaların, en çok korktuğumda son haftalarda fazla kilo alıp hareket edememekMasaAllah canim... nasilda ilerlemissin... :) insaAllah darsi 37-38 lere... cinsiyetleri kesinlestimi?yoksa detayliyimi bekliyorsun..
Benim doktorumda aslında hemen rapor yazıyor ama ben söylemeye utanıyorum sanki şımarıklık gibi geliyor. Her gittiğimde adam maşallah iyi gidiyor diyor bende bir şey söyleyemeden geliyorum ama bu sefer diyeceğim kısmetse.
Bende aynısını söylüyorum sürekli ofiste insanları hazırlıyorum bu duruma çünkü zaten yasal olarak 30. hafta izne ayrılıyoruz ben bu halimle max. bir ay daha işe devam edebilirim ama halsizlikten, yorgunluktan akşam pestilim çıkıyor.Valla ne istiyorsa düşünebilir sıkıntı yok ben söyledim geçen hafta rapor alabilir miyim diye hemen yazdı. Ayda 1 hafta dinleneyim yani ne olacak ofiste tersleniyorlar biraz ama şurda birkaç ay sonra zaten işi tamamen bırakacağım oyüzden sıkıntı yok. Yarın gidicem tekrar test sonuçlarına göre vitamin yazacak galiba
Çok zorlanıyorsan heyet raporuda alanlar vardı aslında 26. haftada falan bende heyet raporu verirse almak istiyorum. Hatta daha yıllık iznimde duruyor ofise yerime eleman alsalar yıllık iznimide kullanmak istiyorum. Hakkım sonuçta ..Bende aynısını söylüyorum sürekli ofiste insanları hazırlıyorum bu duruma çünkü zaten yasal olarak 30. hafta izne ayrılıyoruz ben bu halimle max. bir ay daha işe devam edebilirim ama halsizlikten, yorgunluktan akşam pestilim çıkıyor.
Kocaman bir maşallah size.Böyle konus canimi ye:)))Cok olumlusun cok pozitifsin allah yuzunuze baksin,gerçekten adiniza cok sevindim hele yavrularinin kuvoze girmemesine cok cok sevindim.Esin gelemiyormus canin sag olsun sag salik evine donsun de bir sekilde fotolarla falan telafi edersiniz bugunleri inşallah.Yani ultrasonla ne kadar fark var kilolarinda???Canim ya sen yinede herkeslere soyleme akillilar falan diye cok cok oku ben nazardan korkarimselam güzel anneleer :) ufaktan haber edeyım dedım sizede. biz evimizdeyız cok sükür. mesajlarınıza tek tek dönemedim. kımler ne alemde kımler dogurdu veya az gunu kaldı:) bana biri özet gecıversın:)
bizim kılolar gene yanlış cıkmıs 2300-2500 dogmuslar:) zaten soylemıstım kuvoze gırmedık. eşim gelemedı sanırım gelemeyecekte. ama herkes okadar cabaladıkı bızım ıcın odamızın süsleri fotograflar yanımda oldu herkes. eşim de sürpriz yaptı odamı ben gelmeden agzına kadar çiçeklerle güllerle balonlarla doldurtmuş
uzaktanda olsa bu suprızı hosuma gitti
spinal dogum yaptım bebelerın heranına sahıt oldum. ayrıca maşallah sütümde yetıyor ıkısınede. ve benı yormuyorlar eger boyle olursa valla 10 tane cocuk bakarım ben:)
sakın sızı korkutanları dınlemeyın sütün yetmez dıyenlere ay cok yorulcan mahvolcan diyenlere aldanmayın hepsi halt yemiş :)
Bi de spinalden sonra cok agrin oluyormus dogru mu??selam güzel anneleer :) ufaktan haber edeyım dedım sizede. biz evimizdeyız cok sükür. mesajlarınıza tek tek dönemedim. kımler ne alemde kımler dogurdu veya az gunu kaldı:) bana biri özet gecıversın:)
bizim kılolar gene yanlış cıkmıs 2300-2500 dogmuslar:) zaten soylemıstım kuvoze gırmedık. eşim gelemedı sanırım gelemeyecekte. ama herkes okadar cabaladıkı bızım ıcın odamızın süsleri fotograflar yanımda oldu herkes. eşim de sürpriz yaptı odamı ben gelmeden agzına kadar çiçeklerle güllerle balonlarla doldurtmuş
spinal dogum yaptım bebelerın heranına sahıt oldum. ayrıca maşallah sütümde yetıyor ıkısınede. ve benı yormuyorlar eger boyle olursa valla 10 tane cocuk bakarım ben:)
sakın sızı korkutanları dınlemeyın sütün yetmez dıyenlere ay cok yorulcan mahvolcan diyenlere aldanmayın hepsi halt yemiş :)
Benim doktorumda aslında hemen rapor yazıyor ama ben söylemeye utanıyorum sanki şımarıklık gibi geliyor. Her gittiğimde adam maşallah iyi gidiyor diyor bende bir şey söyleyemeden geliyorum ama bu sefer diyeceğim kısmetse.
Canım çok şükür 20. hafyata geldik, benim minnakların cinsiyeti erkek ikisi de ve 3 kontroldür doktor teyit ediyor kesin erkek yani. Detaylıyı bekliyorum bende merakla. Senin durumun nasıl gidiyor nasıl geçiyor son haftaların, en çok korktuğumda son haftalarda fazla kilo alıp hareket edememek![]()
Günaydınnn yok daha hazır değil
sen doğum yap bir hayırlısıyla ondan sonra
![]()
selam güzel anneleer :) ufaktan haber edeyım dedım sizede. biz evimizdeyız cok sükür. mesajlarınıza tek tek dönemedim. kımler ne alemde kımler dogurdu veya az gunu kaldı:) bana biri özet gecıversın:)
Canım okurken çok duygulandım maşallah sana. Gerçekten pozitifliğin enerjin mesajından hissediliyo darısı bize inşallah nasıl bu kadar güçlü olabiliyosun eşin yokken. Eşin çok şanslı bu kadar anlayışlı ve dayanıklı olduğun içinselam güzel anneleer :) ufaktan haber edeyım dedım sizede. biz evimizdeyız cok sükür. mesajlarınıza tek tek dönemedim. kımler ne alemde kımler dogurdu veya az gunu kaldı:) bana biri özet gecıversın:)
Canım güzel haberlerine çok sevindim... Bebişlerini öp yerimeselam güzel anneleer :) ufaktan haber edeyım dedım sizede. biz evimizdeyız cok sükür. mesajlarınıza tek tek dönemedim. kımler ne alemde kımler dogurdu veya az gunu kaldı:) bana biri özet gecıversın:)