2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar kafama bişey takıldı belki yazdınız ben kaçırdım bilemiyorum ama bu celestone adlı ciğer geliştirici iğneyi olan varmı yada olacak olan. Acaba ben de risk mi gördüde yaptı drum 24 saat arayla toplam dört doz oldum ne biliyim biraz kafam karıştı paikolojik galiba sanki karnımda baya aşağı inmiş gibi geliyo bana daha erken değil mi
31.haftamda ben de celestone iğne oldum canım 24 saatte bir yapılıyor zaten, normal yani takma kafana

Canım benim çoook geçmiş olsun Allah seni yavrularına yavrularını da sana bağışlasın görüp göreceğin bununla kalsın.sadaka ver. Allah yardımcın olsun
Amin canım çok sağol hepimizi ve yavrularımızı bağışlasın, haklısın sadaka bişey yapmak lazım.

Aynısı bende de vardı. Oturup kalktıktan sonra yürürken canım acıyordu. Kalçamdan başlayıp aşağıya doğru iniyordu acı. Fıtık mı siyetik mi korkusu vardı ama geçti sonra şu anda kalmadı hiç.
İnşallah geçer canım ya valla okadar canım yanıyorki doğrulamıyorum

Kızlar bugün düştüm karnımı koruyum diye sağ kolumun üstüne 1 metreden toprağa yuvarlandım saliselerde tek düşüncem yavrularıma bişey olmasındı, hala her an düşüyor gibiyim, şükür onlara bişey olmadı kolum kırıldı, omuzdan bileğe alçıda o kadar kotktumki çok kötüyüm Allahım korusun evlatlarımızı.
Dta82 Dta82 canim ya cok gecmis olsun :( Allah hepimizi ve yavrularımızı korusun.

Ben hala hastanedeyim kızlar. 48 saatlik NiDilat diye bir ilaç tedavisi varmış kasılma ve ağrıları önleyen onu uyguluyorlar yarın sabah nst de ağrı çıkmazsa evdeyim. jeliboni jeliboni de gitti sıkıldım burda:işsiz:
Dta82 Dta82 çok üzüldüm canım geçmiş olsun. Biraz zorlanacaksın ama Allah benişlerini korumuş.
C Camgulu , Tombuldut Tombuldut ikinizi de tebrik ederim kızlar. Maşallah size ve yavrularınıza. O kadar sevindim ki anlatamam. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün

Back