- 6 Haziran 2017
- 590
- 791
- 33
- 42
- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.601
Sağol canım korudu şükür, sanada geçmiş olsun çok iyi bak kendineBen hala hastanedeyim kızlar. 48 saatlik NiDilat diye bir ilaç tedavisi varmış kasılma ve ağrıları önleyen onu uyguluyorlar yarın sabah nst de ağrı çıkmazsa evdeyim.jeliboni de gitti sıkıldım burda
Dta82 çok üzüldüm canım geçmiş olsun. Biraz zorlanacaksın ama Allah benişlerini korumuş.
@erva_erva , @tombuldut ikinizi de tebrik ederim kızlar. Maşallah size ve yavrularınıza. O kadar sevindim ki anlatamam. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun@erva_erva tebrik ederim canım . Allah analı babalı büyütsün
Dta82 çok geçmiş olsun. Bir an önce iyilesirsin ins
Çok teşekkürlerDta82 çok geçmis olsun. Doğum yapan arkadaşlar sizin de gözünüz aydın hayırlı evlat olurlar nşallah saglikla buyutun
Canım çok sağol alçıdan sonra azalmıştı ama gece canım orda attı, ağrı kesici yok dedi kendi doktoruma da ulaşamadım sıktım dişimi, aslında ameliyatlık kırıkmış ama hamile olduğum için alçı yapıldı, tek tesellim kuzularım iyi, sağlıklı günler hepimizeGeçmiş olsun. Ağrın çok mu peki alçı yapılmıştır ama ilaç verdiler mi? Allah esirgemiş kuzuları inşallah çabucak doğuma kadar iyilesirsin.
Çok geçmiş olsun,yani ALlah koruyo beterinden saklasın .ben nazara çok inanırım valla bi oku üfle milletin gözü göz diil geçmiş olsun tekrarKızlar bugün düştüm karnımı koruyum diye sağ kolumun üstüne 1 metreden toprağa yuvarlandım saliselerde tek düşüncem yavrularıma bişey olmasındı, hala her an düşüyor gibiyim, şükür onlara bişey olmadı kolum kırıldı, omuzdan bileğe alçıda o kadar kotktumki çok kötüyüm Allahım korusun evlatlarımızı.
Canım o bel ağrısı bende de var bi kaç haftadır.kaç gündür uyuyamıyorum otursam kaburgalarım batıyor.ama normal büyüdüğü için bebişler karında gibi gözüküyor bütün yük ama belimiz ve ayaklarımız çekiyor bütün yükü.artık sonlara yaklaşıyoruz bundan sonra asıl zorlukKızlar bugün biraz belim ağrıyo sizce endişelenmeli miyim
Canım inşallah öledir benim bugün başladı çok dolaşmıyorum evin içinde git gel yapıyorum uzanıyorum ama insan korkuyo yinede ben şekerden dolayı bir hafta sıkı diyette olucam bu olduğum ciğer geliştirici tetikledi biliyosun iki gündür berdeyse bişey yemedim bir buçuk kilo vermişşm sabah tartıldım hem çok şaşırdım hem de üzüldüm biraz inşalalh herşey yolundadır hepimzi için kolay ve zamanında gelsin doğumlarCanım o bel ağrısı bende de var bi kaç haftadır.kaç gündür uyuyamıyorum otursam kaburgalarım batıyor.ama normal büyüdüğü için bebişler karında gibi gözüküyor bütün yük ama belimiz ve ayaklarımız çekiyor bütün yükü.artık sonlara yaklaşıyoruz bundan sonra asıl zorluk
Canım seninkiler en son kontrolde ne kadardı kiloları birde cinsiyetleri neydiCanım o bel ağrısı bende de var bi kaç haftadır.kaç gündür uyuyamıyorum otursam kaburgalarım batıyor.ama normal büyüdüğü için bebişler karında gibi gözüküyor bütün yük ama belimiz ve ayaklarımız çekiyor bütün yükü.artık sonlara yaklaşıyoruz bundan sonra asıl zorluk
Canım naptın çıktın mı hastaneden? Bir sıkıntı kalmamıştır inşallah.. Kasılma önleyici tedavi biraz uzun sürüyor ama sonra haftalarca daha gebeliğin ilerleyebilmesi için gerekli. Umarım seninki de öyle olur en az 37-38.haftaları görüp öyle doğurursun sağlıkla..Ben hala hastanedeyim kızlar. 48 saatlik NiDilat diye bir ilaç tedavisi varmış kasılma ve ağrıları önleyen onu uyguluyorlar yarın sabah nst de ağrı çıkmazsa evdeyim.jeliboni de gitti sıkıldım burda
Dta82 çok üzüldüm canım geçmiş olsun. Biraz zorlanacaksın ama Allah benişlerini korumuş.
@erva_erva , @tombuldut ikinizi de tebrik ederim kızlar. Maşallah size ve yavrularınıza. O kadar sevindim ki anlatamam. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün
Evet bugün sabah nst çekildi. Baktılar az sancı var çıktı o nedenle çıkardılar. Yen'i eve geldim dinleniyorum. Doktorum kendini dinle dedi. Kanama, su gelişi olursa, kasılmaların artarsa gel dedi. Bundan sonra yapacak tek şey dua etmek. İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.Canım naptın çıktın mı hastaneden? Bir sıkıntı kalmamıştır inşallah.. Kasılma önleyici tedavi biraz uzun sürüyor ama sonra haftalarca daha gebeliğin ilerleyebilmesi için gerekli. Umarım seninki de öyle olur en az 37-38.haftaları görüp öyle doğurursun sağlıkla..
Ben tulımlu tercih ettim canım ama alt üstte var yedekSlm kızlar hastane çıkışlarınızı tulumlu mu alt üstlü mü olarak tercih ettiniz..bir de zıbın hala kullanılıyor mu?sizce gerek var mı?
Öyle canım istemsizce Allahım göz mü var gözü olanın gözü çıksın diye ağladım hayatımda ilk defa haklısın çok sağolasınÇok geçmiş olsun,yani ALlah koruyo beterinden saklasın .ben nazara çok inanırım valla bi oku üfle milletin gözü göz diil geçmiş olsun tekrar
Çok sevindim canım insanın evi gibisi yok. Bolca dinlenirsin artık kendini yormak yok.. Ben inanıyorum daha uzun haftalar var önünde:)Evet bugün sabah nst çekildi. Baktılar az sancı var çıktı o nedenle çıkardılar. Yen'i eve geldim dinleniyorum. Doktorum kendini dinle dedi. Kanama, su gelişi olursa, kasılmaların artarsa gel dedi. Bundan sonra yapacak tek şey dua etmek. İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.
Bi sıkıntı yokken iğneyi yaptılar değilmiCanım inşallah öledir benim bugün başladı çok dolaşmıyorum evin içinde git gel yapıyorum uzanıyorum ama insan korkuyo yinede ben şekerden dolayı bir hafta sıkı diyette olucam bu olduğum ciğer geliştirici tetikledi biliyosun iki gündür berdeyse bişey yemedim bir buçuk kilo vermişşm sabah tartıldım hem çok şaşırdım hem de üzüldüm biraz inşalalh herşey yolundadır hepimzi için kolay ve zamanında gelsin doğumlar
Evet canım dr nst iyi dedi ultrasonda iyi geçtiBi sıkıntı yokken iğneyi yaptılar değilmi
Canım bir kız bir erkekler.30+2 günlüklerdi gittiğimde biri 1.300 diğeri 1600 civarındalardıCanım seninkiler en son kontrolde ne kadardı kiloları birde cinsiyetleri neydi
Erken doğum riski olduğu için ikizlerde tedbir amaçlı yaptırmış canım büyük ihtimal benim kendi doktorum yoktu bu hafta belki benimkide isterdi ama kısmet bebişlerde korksun gelmesinler acilde olsaEvet canım dr nst iyi dedi ultrasonda iyi geçti
İnşallah canım benimde bir kız bir erkek. Erkek olunca biliyosun ciğer konusu biraz daha riskli aslında rutin uygulama sayılır ikiz gebeliklerde tabi insan yine de bilemiyo. Senle aynı zaman sayılırız inşallah zamanında da doğururuz benimde erkek 1500 civarı kız 1300 bakalım ğnşallah sağlıkla büyüsünler beklesinlerErken doğum riski olduğu için ikizlerde tedbir amaçlı yaptırmış canım büyük ihtimal benim kendi doktorum yoktu bu hafta belki benimkide isterdi ama kısmet bebişlerde korksun gelmesinler acilde olsadoktor amcamız yok gelmeyelim derler belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?