- 6 Haziran 2017
- 590
- 791
- 33
- 42
- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.581
Sağolasın dediğin gibi Allah beterinden korusun buna da şükürÇok büyük geçmiş olsun Rabbim korumuş melekleri sen biraz sıkıntı yasayacan ama Allahim beterinden saklasin
Ayyy düşmeler uzak olsun hepimizden güldürdün vallahi, şükür canım sağolasınÇok geçmiş olsun canım aman dikkat et. Bu topiğin düşme kraliçesi @Dmrz dir bak onun tahtını sallama sakın
Bebeklerine bişey olmamış çok şükür, Allahım esirgesin sizi..
Çok sağol canım herşeyden çok sakınırım ama daha çok dikkat artık evetCanim üzüldüm,Allah esirgemis,geçmiş olsun dikkatli ol lütfen. .
Çok sağol canım, alçıdan sonra acı azaldı şükür sadece gözümü kapayınca düşme anını yaşıyorum dışında iyiyim şükür
Ay canim benim cooook büyük gecmis olsunAllah acil sifalar versin canim.. kirik cok acir ya..
31.haftamda ben de celestone iğne oldum canım 24 saatte bir yapılıyor zaten, normal yani takma kafanaKızlar kafama bişey takıldı belki yazdınız ben kaçırdım bilemiyorum ama bu celestone adlı ciğer geliştirici iğneyi olan varmı yada olacak olan. Acaba ben de risk mi gördüde yaptı drum 24 saat arayla toplam dört doz oldum ne biliyim biraz kafam karıştı paikolojik galiba sanki karnımda baya aşağı inmiş gibi geliyo bana daha erken değil mi
Amin canım çok sağol hepimizi ve yavrularımızı bağışlasın, haklısın sadaka bişey yapmak lazım.Canım benim çoook geçmiş olsun Allah seni yavrularına yavrularını da sana bağışlasın görüp göreceğin bununla kalsın.sadaka ver. Allah yardımcın olsun
Canım amin çok sağol zaten ilk onlara bakıldı kalp atışı ultrason normal çıktı hatta ilk nst denememi yaşadım şükür bişey olmadı.Canım geçmiş olsun Allah beterinden korusun.ultrasona girdin mi bebişleri gördün değilmi
Çok sağol amin inşallah iyi oluruz.Hay allah çok geçmiş olsuninşallah biran önce iyileşirsiniz
Ne kadar suruyor canim nst orda kalp atislarina ve sanci durumuna bakiliyor sanirim dimiCanım amin çok sağol zaten ilk onlara bakıldı kalp atışı ultrason normal çıktı hatta ilk nst denememi yaşadım şükür bişey olmadı.
Aynen canım kalp atışları sancı oksijensiz kalma var mı vb bakılıyormuş yarım saatten fazla sürdü benim önlem amaçlı ama öğrendiğim normali 20dk imiş.Ne kadar suruyor canim nst orda kalp atislarina ve sanci durumuna bakiliyor sanirim dimi
Çok sağol çiçeği burnunda Anne, Allah size de şifa versin canım
İnşallah geçer canım ya valla okadar canım yanıyorki doğrulamıyorumAynısı bende de vardı. Oturup kalktıktan sonra yürürken canım acıyordu. Kalçamdan başlayıp aşağıya doğru iniyordu acı. Fıtık mı siyetik mi korkusu vardı ama geçti sonra şu anda kalmadı hiç.
Kızlar bugün düştüm karnımı koruyum diye sağ kolumun üstüne 1 metreden toprağa yuvarlandım saliselerde tek düşüncem yavrularıma bişey olmasındı, hala her an düşüyor gibiyim, şükür onlara bişey olmadı kolum kırıldı, omuzdan bileğe alçıda o kadar kotktumki çok kötüyüm Allahım korusun evlatlarımızı.
Allah razı olsun canım amin cümlemizi
Geçmiş olsun. Ağrın çok mu peki alçı yapılmıştır ama ilaç verdiler mi? Allah esirgemiş kuzuları inşallah çabucak doğuma kadar iyilesirsin.Allah razı olsun canım amin cümlemizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?