2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Benim ilk kan tahlilinde 560 çıkmıştı sonra iki günde bir ikiye katlayacağına dörde katladı değer ama o zaman bile keseyi görmeden hatta kese kontrolünden sonra kalp atışını duymadan ikiz diyemeyiz demişti dr
canım çok sağol .peki şimdi ben pazartesi bidaha kan versem 386 olan son sonuca göre tekrar 3 kat artması mı gerekiyor.doktoruma ikiz durumundan bahsetmedim sadece değerlerden bahsettim.oda pazartesi bi daha yaptır dedi.

Gunun ikinci suprizi benden 33+ 5 dogdu sipalr. Saabah suyum geldi
Ikiside kubezde daha goremedim.bule. dua edin arkadaslr
Aaaaa bugün gerçekten süpriz oldunuz ikinizde :KK53: maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:dua: sen nasılsın bebekler nasıl kaç kilolar ciğer gelişimleri ne durumda Paşaların inşallah en kısa sürede çıkarlar küvezden yavrular :nazar::nazar:

Valla ben iyi gibiyim. Bebeklerde iyi babasi gordu bem.goremedim. ama kuvezdeler şimdilik
Süper canım, bir an önce toparlanıp yanına gelsin inşallah minnoşlar :)
Biz ne kadar plan yaparsak yapalım onlar dünyaya gelmek istedikleri vakitleri kendileri seçiyor aslında :)

D
Aaaaa bugün gerçekten süpriz oldunuz ikinizde :KK53: maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:dua: sen nasılsın bebekler nasıl kaç kilolar ciğer gelişimleri ne durumda Paşaların inşallah en kısa sürede çıkarlar küvezden yavrular :nazar::nazar:

Doktor simdilik sıkıntı yok. Burundan destek.veriyorlar. 1700 2300 galiba kilolari.

Gunun ikinci suprizi benden 33+ 5 dogdu sipalr. Saabah suyum geldi
Ikiside kubezde daha goremedim.bule. dua edin arkadaslr
Teker teker gelin kizlar bu kadar heyecan yeter:))))Gozleriniz aydin,Allahim anali babali buyutsun,kurtuldun ne guzel maşallah size,kavusursun yavrularina en kisa zamanda hiç sıkıntı yapma.

Back