- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.561
Aman allahım 10 şubat süprizli oldu maşallahGunun ikinci suprizi benden 33+ 5 dogdu sipalr. Saabah suyum geldi
Ikiside kubezde daha goremedim.bule. dua edin arkadaslr
Ay sorma burayı okudukça hem heyecanlanıyor insan hem de korkuyor:) Salı gününü bekleyebilecek miyiz bakalım çok merak ediyorum :))jeliboni sen rahat dur sakin üçüncü sürprizi kaldirmaz kalbim
Harika canım hayırlı uğurlu olsun tekrar.. ultrason yanıltıcı oluyor evet ama tüm yanılma payları seninki gibi olsa keşke :) beklenenden daha yüksek doğmuşlar maşallah..Benimkininde biri kız olan 2 kilo diyeri 2 400 dü güya.kız 2550 erkek 2450 dogdu ultrason gerçekten yanıltıcı. 36 haftalık küveze gitmediler. Çiger geliştirici doktorum yapmadı. 1 saat oksijen verildi o kadar.
Yaaa inanmıyorum hayırlı olsun canım gözün aydın inşallah sağ salim evinize geçersiniz. Valla korkmaya başladım patır patır doğumlar Allah hepimizinkini hayırlı eylesinGunun ikinci suprizi benden 33+ 5 dogdu sipalr. Saabah suyum geldi
Aman allahım 10 şubat süprizli oldu maşallah
Hayırlı olsun canm. Bebeklerin durumu nasıl sen nasılsın
Bozma moralini canım önlem için ordalardır, çok yakında çıkarıp kucağına verceklerdir inşallah :) bir an önce hepiniz toparlayın inşallahSolunum icin kuvezde bebekler. Bende fena degilim. Haliyle azcik moralim.bozuk
PembeHelvam ayni sey senin icinde geçerli haftani bilmiyorum ama rahat dur lutfen sende:)))
Benimkininde biri kız olan 2 kilo diyeri 2 400 dü güya.kız 2550 erkek 2450 dogdu ultrason gerçekten yanıltıcı. 36 haftalık küveze gitmediler. Çiger geliştirici doktorum yapmadı. 1 saat oksijen verildi o kadar.
Solunum icin kuvezde bebekler. Bende fena degilim. Haliyle azcik moralim.bozuk
Geçmiş olsun çok şükür, Allah analı babalı iyi günlerde büyütsün inşallah canım Allah sağlık kolaylık versinkızlar acil doguma alındım. bugun aksam 9da. spinal anestezi oldum. megersem 37+6 haftamdaymısım. bebekler ıltrasondakı kılolarından tamamen alaksız dogdu. biri 1800 biri 2100 diye bılıyorum. suanlık hıc bır sıkıntıları yok kuvoze almadılar. ıkısıde yanımdalar emziriyorum . yanı kıloya takılmayın yeterkı haftalarını beklesınler. müsait oldukca gırıp size haber edecegım.
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah gözünüz aydın Allah sağlık ve kolaylık versinGunun ikinci suprizi benden 33+ 5 dogdu sipalr. Saabah suyum geldi
Çok büyük geçmiş olsun Rabbim korumuş melekleri sen biraz sıkıntı yasayacan ama Allahim beterinden saklasinKızlar bugün düştüm karnımı koruyum diye sağ kolumun üstüne 1 metreden toprağa yuvarlandım saliselerde tek düşüncem yavrularıma bişey olmasındı, hala her an düşüyor gibiyim, şükür onlara bişey olmadı kolum kırıldı, omuzdan bileğe alçıda o kadar kotktumki çok kötüyüm Allahım korusun evlatlarımızı.
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et. Bu topiğin düşme kraliçesiKızlar bugün düştüm karnımı koruyum diye sağ kolumun üstüne 1 metreden toprağa yuvarlandım saliselerde tek düşüncem yavrularıma bişey olmasındı, hala her an düşüyor gibiyim, şükür onlara bişey olmadı kolum kırıldı, omuzdan bileğe alçıda o kadar kotktumki çok kötüyüm Allahım korusun evlatlarımızı.
Canim üzüldüm,Allah esirgemis,geçmiş olsun dikkatli ol lütfen. .Kızlar bugün düştüm karnımı koruyum diye sağ kolumun üstüne 1 metreden toprağa yuvarlandım saliselerde tek düşüncem yavrularıma bişey olmasındı, hala her an düşüyor gibiyim, şükür onlara bişey olmadı kolum kırıldı, omuzdan bileğe alçıda o kadar kotktumki çok kötüyüm Allahım korusun evlatlarımızı.
Kızlar bugün düştüm karnımı koruyum diye sağ kolumun üstüne 1 metreden toprağa yuvarlandım saliselerde tek düşüncem yavrularıma bişey olmasındı, hala her an düşüyor gibiyim, şükür onlara bişey olmadı kolum kırıldı, omuzdan bileğe alçıda o kadar kotktumki çok kötüyüm Allahım korusun evlatlarımızı.
Canım benim çoook geçmiş olsun Allah seni yavrularına yavrularını da sana bağışlasın görüp göreceğin bununla kalsın.sadaka ver. Allah yardımcın olsunKızlar bugün düştüm karnımı koruyum diye sağ kolumun üstüne 1 metreden toprağa yuvarlandım saliselerde tek düşüncem yavrularıma bişey olmasındı, hala her an düşüyor gibiyim, şükür onlara bişey olmadı kolum kırıldı, omuzdan bileğe alçıda o kadar kotktumki çok kötüyüm Allahım korusun evlatlarımızı.
Canım geçmiş olsun Allah beterinden korusun.ultrasona girdin mi bebişleri gördün değilmiKızlar bugün düştüm karnımı koruyum diye sağ kolumun üstüne 1 metreden toprağa yuvarlandım saliselerde tek düşüncem yavrularıma bişey olmasındı, hala her an düşüyor gibiyim, şükür onlara bişey olmadı kolum kırıldı, omuzdan bileğe alçıda o kadar kotktumki çok kötüyüm Allahım korusun evlatlarımızı.
Hay allah çok geçmiş olsunKızlar bugün düştüm karnımı koruyum diye sağ kolumun üstüne 1 metreden toprağa yuvarlandım saliselerde tek düşüncem yavrularıma bişey olmasındı, hala her an düşüyor gibiyim, şükür onlara bişey olmadı kolum kırıldı, omuzdan bileğe alçıda o kadar kotktumki çok kötüyüm Allahım korusun evlatlarımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?