2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

jeliboni sen rahat dur sakin üçüncü sürprizi kaldirmaz kalbim
Ay sorma burayı okudukça hem heyecanlanıyor insan hem de korkuyor:) Salı gününü bekleyebilecek miyiz bakalım çok merak ediyorum :))

Benimkininde biri kız olan 2 kilo diyeri 2 400 dü güya.kız 2550 erkek 2450 dogdu ultrason gerçekten yanıltıcı. 36 haftalık küveze gitmediler. Çiger geliştirici doktorum yapmadı. 1 saat oksijen verildi o kadar.
Harika canım hayırlı uğurlu olsun tekrar.. ultrason yanıltıcı oluyor evet ama tüm yanılma payları seninki gibi olsa keşke :) beklenenden daha yüksek doğmuşlar maşallah..
sağlıkla sıhhatle emsinler annelerini inşallah

Gunun ikinci suprizi benden 33+ 5 dogdu sipalr. Saabah suyum geldi
Ikiside kubezde daha goremedim.bule. dua edin arkadaslr
Yaaa inanmıyorum hayırlı olsun canım gözün aydın inşallah sağ salim evinize geçersiniz. Valla korkmaya başladım patır patır doğumlar Allah hepimizinkini hayırlı eylesin

PembeHelvam ayni sey senin icinde geçerli haftani bilmiyorum ama rahat dur lutfen sende:)))

Hhahhahaha. Benim 37 canim.. her an hersey olabilir garanti yok :) hayirlisi olsun..

Benimkininde biri kız olan 2 kilo diyeri 2 400 dü güya.kız 2550 erkek 2450 dogdu ultrason gerçekten yanıltıcı. 36 haftalık küveze gitmediler. Çiger geliştirici doktorum yapmadı. 1 saat oksijen verildi o kadar.

Oy masaAllah ne güzel bi yanilma payi olmus :) saglikli günlerde büyüt canim.. vay be..
Daha dün transfer gününü konusuyoduk haziran tüp bebekte simdi kucaginda pitirciklarin :)

Solunum icin kuvezde bebekler. Bende fena degilim. Haliyle azcik moralim.bozuk

Güzel arkadasim hiiiic moralini bozma.. ins. En kisa zamanda cikae pasalarin.. dualarimiz sizinle.. sen iyi olmalisin ki sütün gelsin onlara yarasin..

Geçmiş olsun çok şükür, Allah analı babalı iyi günlerde büyütsün inşallah canım Allah sağlık kolaylık versin

Kızlar bugün düştüm karnımı koruyum diye sağ kolumun üstüne 1 metreden toprağa yuvarlandım saliselerde tek düşüncem yavrularıma bişey olmasındı, hala her an düşüyor gibiyim, şükür onlara bişey olmadı kolum kırıldı, omuzdan bileğe alçıda o kadar kotktumki çok kötüyüm Allahım korusun evlatlarımızı.

Çok büyük geçmiş olsun Rabbim korumuş melekleri sen biraz sıkıntı yasayacan ama Allahim beterinden saklasin

C Camgulu maşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bereketli evlat etsin maşallah inşalah biran önce duzelirler evinize cikarsiniz

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et. Bu topiğin düşme kraliçesi Dmrz dir bak onun tahtını sallama sakın
Bebeklerine bişey olmamış çok şükür, Allahım esirgesin sizi..

Canim üzüldüm,Allah esirgemis,geçmiş olsun dikkatli ol lütfen. .

1. Ay canim benim cooook büyük gecmis olsun Allah acil sifalar versin canim.. kirik cok acir ya..

Canım benim çoook geçmiş olsun Allah seni yavrularına yavrularını da sana bağışlasın görüp göreceğin bununla kalsın.sadaka ver. Allah yardımcın olsun

Canım geçmiş olsun Allah beterinden korusun.ultrasona girdin mi bebişleri gördün değilmi

Kızlar kafama bişey takıldı belki yazdınız ben kaçırdım bilemiyorum ama bu celestone adlı ciğer geliştirici iğneyi olan varmı yada olacak olan. Acaba ben de risk mi gördüde yaptı drum 24 saat arayla toplam dört doz oldum ne biliyim biraz kafam karıştı paikolojik galiba sanki karnımda baya aşağı inmiş gibi geliyo bana daha erken değil mi

Hay allah çok geçmiş olsuninşallah biran önce iyileşirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…