- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.221
Bu zorlu sürecte kalbe ruhe bedene iyi gelen en güzel sey DUA... insaAllah esin yaninda olabilir canim cani gönülden duam sana canimsin..
benim icin etmis oldugun dualar icinde kocaman bi AMINkat ve kat hepimiz bunlari en saglikli sekilde yasiyalim... canim benim üzülme sen yeterki.. pembisin okur sana dualar
Doğumdan sonra bizi unutmayın kızlar arada yazın. @cennet35 fırsat buldukça yazıyor sağolsun
Ben de geldim burdayım. Allah nasip ederse benimde bu perşembe saat birde. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eylesin. Zorluk çeken arkadaşlarımıza güç kuvvet versin.
Yok cnm riskli diye bide anestezi doktoruna güvenmediginden genel olucak. Epidural cok istediğim ama kısmet deyilmiş. Yarab bi atlaysak zaman yaklaştıkça 1 gün 1 hafta sanki. Birbirimize dua edelimCanim belli oldumu senin kesin persembe mi? Hayirlisiyla al insaAllah kucagina.. bizleride dualarinda unutma lütfen.. insaAllah küvezede koymazlar yavrularini.. kucagina verirler hemen inaAllah.. epidural olucaksin dimi..
Önce benim galibayok ya sımdı senın yazını okuyunca bı vazgecer gıbı oldum bulundugum sehrde bı tek devlet hastanesı var ve acıkcası guvenmıyorum pek fazla... cesaretı bıkenara koydum guvenım yok cunku bazı kotu olaylarıyla mımlenmıs bı hastane. en ıyısı sanırım genel anestezı. esımde yanımda olmazsa zaten pek guclu olacagımı sanmıyroum. Allah yardımcın olsun canım dua edıcem sanada
Allah razı olsun canım ınsallah
tabıkı en oncelıklı ıstegım bebeklerın saglıklı dogması Allah razı olsun canım valla duadan baska guzel ne varkı zaten bıze ıyı gelen. cok sagol
inşallah canım inşallah ya Allah razı olsun rabbım kabul etsın inşallah cok sagol
Y yagmurcuk80 da var. benden once dogumu galıba
İnşallah canım eger hakkımızda hayırlısıysa gelsin dua edıyorum bende sureklı rabbım kımseyı mahrum etmesın bu duygulardan.
yok ya sımdı senın yazını okuyunca bı vazgecer gıbı oldum bulundugum sehrde bı tek devlet hastanesı var ve acıkcası guvenmıyorum pek fazla... cesaretı bıkenara koydum guvenım yok cunku bazı kotu olaylarıyla mımlenmıs bı hastane. en ıyısı sanırım genel anestezı. esımde yanımda olmazsa zaten pek guclu olacagımı sanmıyroum. Allah yardımcın olsun canım dua edıcem sanada
Epidural iyi bir elle yapılınca mükemmel
Lakin yanlış bir durum felce kadar götürür. İlk dogumuda aynı doktor yaptı. Epidural dedim anestezı uzmanımız güvenilir yapabilirsin dedi. Ama hastane deyişince şimdikine güvenmiyormuş. Bende zaten uyumak isyiyorum çünkü ne konuşsalar duyuyorsun. Sıkıntılı durum olur panik olurum en iyisi utumak.
Allah razı olsun canım ınsallah
tabıkı en oncelıklı ıstegım bebeklerın saglıklı dogması Allah razı olsun canım valla duadan baska guzel ne varkı zaten bıze ıyı gelen. cok sagol
inşallah canım inşallah ya Allah razı olsun rabbım kabul etsın inşallah cok sagol
Y yagmurcuk80 da var. benden once dogumu galıba
İnşallah canım eger hakkımızda hayırlısıysa gelsin dua edıyorum bende sureklı rabbım kımseyı mahrum etmesın bu duygulardan.
Aynen Allah mani vermessesanırım sıraya koyarsak
bu persembe Y yagmurcuk80
14 subat ben :))
15 subat @mrckrc
15 subat yada 22 subatjeliboni
arkadanPembeHelvam C Camgulu
M Mavibekliyorum canim sen nasilsin?
sanırım sıraya koyarsak
bu persembe Y yagmurcuk80
14 subat ben :))
15 subat @mrckrc
15 subat yada 22 subatjeliboni
arkadanPembeHelvam C Camgulu
PembeHelvam ben iyim de solugu acilde aldim bugün . Kan idrar muayene nst derken. Şükür iyi cıktı. Herhalde erken dogum basladi demistim. Oysa normalmis. Benim karnim küçük oldugundan küçük olan da toplanip duruyordu sivrilesiyor gibiydi. Her an ne olacagim belli degil. Cok şükür bugun de iyiz. Allah hepimize yardim etsin.
Yok cnm riskli diye bide anestezi doktoruna güvenmediginden genel olucak. Epidural cok istediğim ama kısmet deyilmiş. Yarab bi atlaysak zaman yaklaştıkça 1 gün 1 hafta sanki. Birbirimize dua edelim
Ben de geldim burdayım. Allah nasip ederse benimde bu perşembe saat birde. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eylesin. Zorluk çeken arkadaşlarımıza güç kuvvet versin.
İyiyim canım Allah a şükür yatmaya devam. Sen nasılsın nasıl geçiyor gunlerinF followingsf canim nasil nasilsin? Yatmaya devam mi?
Ben de 27.haftamda doğuruyorum sanmıştım canım çok fazla kasılmam vardı. 31.haftaya kadar evde isare ettim ama sonra kasılmalar düzenli aralıklarla gelmeye başlayınca gece hastaneye gitmiştik, 4 gün yatırdılar kasılma önleyici ilaçlar serum ciğer geliştirici iğne derken erken doğum önlendi çok şükür.. şimdi 35+1 olduk. Ara sıra hastaneye yatıp çıkıyoruz :)) gidebildiğimiz kadar gidicez inşallah..PembeHelvam ben iyim de solugu acilde aldim bugün . Kan idrar muayene nst derken. Şükür iyi cıktı. Herhalde erken dogum basladi demistim. Oysa normalmis. Benim karnim küçük oldugundan küçük olan da toplanip duruyordu sivrilesiyor gibiydi. Her an ne olacagim belli degil. Cok şükür bugun de iyiz. Allah hepimize yardim etsin.
Kucuk bebegin oldugu taraf sisti. Sertlesti . Korktum bende.Allah büyük diyorum bende . Mucadele ediyor küçük. Ikisi de erkek. Bir oglum daha vardi zaten 5 yasinda. Allah nasip ederse 3 olacak. Annem küçük olana isim dusunmus ömür can diye. Digeri icin ben ali taylan düşündüm.Hayr olsun canim.. sancin mi oldu? Kasilmalar artikcok sIklasir canim... insaAllah ikisiinide sag salim alirsin kucagina... Allah büyük... hic belli olmaz tüm doktorlarin dediklerini tersine cevirir..
Bu arada cinsiyeti söylemismiydin sen? Bide isim
Düsündünüz mü... :)
Ben de 27.haftamda doğuruyorum sanmıştım canım çok fazla kasılmam vardı. 31.haftaya kadar evde isare ettim ama sonra kasılmalar düzenli aralıklarla gelmeye başlayınca gece hastaneye gitmiştik, 4 gün yatırdılar kasılma önleyici ilaçlar serum ciğer geliştirici iğne derken erken doğum önlendi çok şükür.. şimdi 35+1 olduk. Ara sıra hastaneye yatıp çıkıyoruz :)) gidebildiğimiz kadar gidicez inşallah..
bu haftadan sonra normal kasılmalarının olması dert etme, sadece takip et düzenli gelmeye başlarsa hastaneeye git
tabiki katarım Allah hepimizin bebiklerini sağ salim şekilde kucağımiza almayı nasip etsin. Erkek bebik benimkiler isimleri de aras ve tuna olacak hayırlısıyla. Bu arada ben karnımda olmalarına çok alışmıştım doğurma durumuda bir garip gelmiyor değil. Başka benim gibi hisseden var mı acaba?Oy... hayirlisiyla kavus canim...bizleride duana kat canim olur mu... hepimiz sag salim saglikla sihhatla kavusalim insaAllah... cinsiyetleri nedir yavrularinin? :) ve isimleri belli mi pitirciklarin :)
hosbuldum tombuldutcum:) senin tarihine baktimda ikimiz aynıyız. Yani 36+5 olacağım. Allah sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ben de tüm grup için dua edeceğim. Bu arada benim doktorum hiç kilo boy söylemiyor. Öyle bir tarzı var o sebepten bilmiyorum maalesefhosgeldın:)) kac haftalık olmus oluyor persembe gunu ve kıloları nekadar canım benımde dogum yakın ondan bu merakinşallah sende sagsalım kucagına alırsın
tombuldut.
Yok cnm riskli diye bide anestezi doktoruna güvenmediginden genel olucak. Epidural cok istediğim ama kısmet deyilmiş. Yarab bi atlaysak zaman yaklaştıkça 1 gün 1 hafta sanki. Birbirimize dua edelim
PembeHelvam ben iyim de solugu acilde aldim bugün . Kan idrar muayene nst derken. Şükür iyi cıktı. Herhalde erken dogum basladi demistim. Oysa normalmis. Benim karnim küçük oldugundan küçük olan da toplanip duruyordu sivrilesiyor gibiydi. Her an ne olacagim belli degil. Cok şükür bugun de iyiz. Allah hepimize yardim etsin.
Hadi bakalim Allah sirayi bozdurmasin bebisler pasa pasa yatsin insalla. Bizim doktordun hedefi 37 oda mart basi insallah. Ama siz dogurdukca sanki kendim doguracakmis gibi heyecan yapiyiurm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?