- 21 Ocak 2018
- 600
- 440
- 53
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.961
Lutfen üzülme.Allah in takdiri.Daha guzel seyler bekkiyordur seni eminim ben.Hem daha bir sey olmamis ki cikmamis candan umit kesilmezmis.Guclu ol olur mu?PembeHelvam canim benim burda kendi doktorum pek birsey demiyor hayirlisindan baska. Ama ümit yok. Capa da perinatolog takibindeyim. Iki haftada bir. Pazartesi gittim olumsuz. Kucuk olan bebegimin artik suyu da az ve zaten plesantasi beslemiyordu. 19 haftada kilo almiyor artik. Yasamasi zor. Ikiz tekini sonuna kadar birakmicak gibi. Son anda ayrilacak gibi geliyor bana. Eger suan pes ederse diger ikiz tekinin de yasama sansi azaliyor. Durum bu olumsuz hep canim
sağolasın canım,ben sömstre mağduruyum oğlan çok kuduruk :)) kesin ondanCok gecmis olsun canim ya neden sıkıldin boyle zona olacak kadar
Güclu olmaya calisiyorum. Allahin dedigi olur diyorum üzülüyorum sonraLutfen üzülme.Allah in takdiri.Daha guzel seyler bekkiyordur seni eminim ben.Hem daha bir sey olmamis ki cikmamis candan umit kesilmezmis.Guclu ol olur mu?
Diger ikizi de 1 hafta geriden geliyor canim.Diger ikizin ama 27. haftasina uyumlumu canim? Neden onunda sansi azaliyo ki? Onun gelisimi normal degilmiydi...
Cok zor bir durum.. Allah rizkini yazdiysa bu dünyada minnacikta olsa yasar... Allah büyük...
dualara siginmaktan baska yapabilecegimiz bisey yok maalesef... teslimiz O‘na...
Geçen hafta aksef kullandım 500mg. Ama kategorisini bilmiyorum sadece doktorum kesin bir şekilde kullanmam gerektiğini söylemişti.Arkadaşlar B kategorisinde antibiyotik kullananan oldumu acaba 2 dr da kadındoğumcu kullanabilirsin dedi ama içim içimi yiyo ,bekliyodum bi sürpriz zaten illa bişiy olcak
Amin inş sizin de aradaki fark kapanır.sağlıkla kucağınıza alırsınız.Canim benim canini hic sıkma. Toparlarsin. Benim bebekler arasindaki kilo farki cok. Tehlikedeyiz. Bir bakmissin 2 hafta sonra dAha guzel olacak insallah seninkiler. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Herkese iyi akşamlar...
PembeHelvam cnm iyi olmanıza sevindim ne mutlu sana bu haftaları görmek süper bize de nasip olsun inşallah
Hafta sonu 9 aylık ikizleri olan arkadaşıma ziyarete gittim artı evde 3 yaşında bir oğlu daha var..maşallah tek başına büyütüyor.moral olsun bizlere de ayrıca ikizlerin arasında Doğumda 500 gr fark olduğu gibi hala biri büyük biri küçük ama sağlıklılar en önemlisi de bu ya dilerim sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza..
Diger ikizi de 1 hafta geriden geliyor canim.
Kizlar uzuuun bi zamandan sonra herkese saglikli günler diliyorum..
Son haftalarda evimdeki plansiz tadilattan (küf olustu duvarlarimda) dolayi pekte yorgun düstüm.. yerimden kalkmasamdadaha cok sinir olustu diyebilirim..
Cok sükür henüz dogurmadim...38. haftayi insaAllah görürüm..
sizler nasilsiniz?
@nymph26nevesta81 C Camgulu @kardelen384 gecmis olsuncanim M mrckrc @followingsf @Xspring hayirli olsun bebislerin canim
Benim.. insaAllah darisi basima .. @Geleceksin biliyorum @cennet35 canimmmm hayirli olsun bebislerin.. nasilsin? Ikiz bebeli arti 1 cocuklu hayat nasil?
@fadimingTombuldut M Mavibekliyorum E Emotionn35
Teşekkür ederim canım sağol seninde gözün aydın kızçelerinle geçmişsin evegözün aydın canım doğum yapmışsın inşallah kuzularda kuvezden sağlıkla çıkacaklar solunum desteği almamalari iyi bişey bide beslenmeye geçip kilo aldılar mi çıkarlar anne için çok zor onları orda bırakmak ama sakın moral bozma bak sağlıkla doğdular
Ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum canım ve şuan B grubu Suprax 400mg antibiyotik kullanıyorum. Ağır bi antibiyotik olduğunu söylediler ama kandaki crp değerim yükseldiği için kullanmaktan başka çarem kalmadı. Hastanede serumla da antibiyotik verdiler, taburcu oldum şimdi evde hap olarak içiyorum.Arkadaşlar B kategorisinde antibiyotik kullananan oldumu acaba 2 dr da kadındoğumcu kullanabilirsin dedi ama içim içimi yiyo ,bekliyodum bi sürpriz zaten illa bişiy olcak
Evet bu dedigin seye sahit oldum canim yakin zamanda.Anne enfeksiyon geçiriyormus bebek bir hafta erken geldi ve malesef bebege bulasmis mikrop.Bu yuzden kuvozde kaldi bebek bir hafta sadece enfeksiyondan dolayi.O yuzden tedaviyi yapmak gerekli antibiyotik de olsa baska caremiz yok icmekten baska.Ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum canım ve şuan B grubu Suprax 400mg antibiyotik kullanıyorum. Ağır bi antibiyotik olduğunu söylediler ama kandaki crp değerim yükseldiği için kullanmaktan başka çarem kalmadı. Hastanede serumla da antibiyotik verdiler, taburcu oldum şimdi evde hap olarak içiyorum.
Sana da acil şifalar dilerim, doktorlar yarar-zarar parametresine göre veriyorlar ilacı. Eğer senin ve bebeklerin için gerekliyse mutlaka kullan.
Eğer kullanmazsam ve enfeksiyonum geçmezse, su kesem açılıp suyum geldiğinde enfeksiyonun bebeklere geçme durumu olduğunu söyledi doktorum. Bu antibiyotik kullanmaktan çok daha riskli bi durum oluşturur. O yüzden kullanıyorum antibiyotiği mecburen..
eneee pembişim gelmişşşş nerelerdesinn sennnkendını cok yorma tadılat madılat aman diyim....
bende suan gecenın 2si bir elimde süt yazdıklarınızı okuyodum. yarın kontrolum var bakalım dr ne dicek bebiklerım kac inşallah guzel kılo almıstır.... senın bebekler nasıl bızım senınle aramızda ıkı uc gun vardı galıba
Canım bende o demir ilacını içiyorum bir iki aydır da sabah akşam içiyorum ama tok karnına içiyorum aç karnına içilmiyor çünküMerhaba arkadaşlar en güzel anneler bişey soracaktım gyne fero sanol ilacı verdi demir için bide ostecare magnezyum verdi.demir ilacı ni sabah içtim bulantı yaptı sizlerden kullanan varmı acaba acaba muadili varmıdır ben aç karnına içtim öyle yazıyor du bi de tok mu denesem acaba ahhh ahhh hepimize Rabbim bu yolda güç kuvvet versin sağlık versin inşallah
Merhaba arkadaşlar
Bebek bezini 0 mı aldınız 1 mi aldınız bi de süt sağma makinesini şimdiden alsam mı diyorum bugün joker de indirimde. Gerçi hangi marka almalıyım onu da tam bilmiyorum
30. Haftaya gelebilsem ikizlerle artik dogum iznim baslicak. Kilo almadim ama yatip dinlenesim var. Yoruluyorum. Ne olacagi hic belli degil. Yapacak birsey yok beklemekten. Allah hepimizin yardimcisi olsun.Sagol canim sizlerde insaAllah eeeeeen az 36. haftayi saglikla görürsünüz...
Ayyy umut oldun canimbenim kizimda daha henüz 20aylik.. bakalim bizi nasipse neler bekliyor.. Allah saglik versinde olur bi sekilde Allahin izniyle ...
30. haftaya insaAllah sag salim ulasin...mevlam neylerse güzel eyler canim... cok güclü bi annesin sen... Allah bu yolda yar ve yardimcin olsun... mucize hazinesinden sana cokca ikramda bulunsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?