- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
- #3.921
Masallah rabbim tez zamanda saglcakla kavustrsun insallah darisi da bize olsun :)teyzeler geldik kontrolden tarihi değiştirdik inşallah dururlarsa 18.01.18 oldu şafak 9 :) biri 2300 biri 2100 gr olmuşartık el ayak kafa ayırt edilmiyor ultrasonda :)
Calisinca gercekten cok zor. Ikiz gebelikte daha cabuk yoruluyorsun. Maalesef calisiyorum bendeRaporlar bitti maalesef geçen hafta işe başladım ve halen çalışıyorum ama iş yerinde akşam üstü uyuklamaya başlıyorum, işten çıkıp eve gitmek bile beni çok yoruyor, daha şimdiden böyleyse ilerde ne kadar zor olacak belli oluyor zaten. Senin nasıl geçiyor, iyi misin bu aralar her şey yolunda mı?
Cok gecmis olsun canim . Insallh vaktinde saglicakla kucagina alirsin. Stres yapma kendineHanımlar nasılsınız. Kontrol vardı bugün benim. Servikal uzunluk 2 cm hala doktor 34 ten önce gelceklerini düşünmüyorum dedi bı de soldaki bebeğin suyu biraz azalmış moralim bozuldu ona ama inşallah sorun olmaz
Benim de sabah karnim gayet iyi aksama patlicak gibiyim . Calisiyorum da. Evde olunca iyi.Biraz yürüyünce karnım taş gibi oluyor hanımlar normal dimi vücut hareketsizliğe alıştı iyice
Sağol canım inşallah sizde sağ salim kucaklayın bebişleriMasallah rabbim tez zamanda saglcakla kavustrsun insallah darisi da bize olsun :)
aynen canım ya :) doktor bi gün bi gündür 37 hafta olsun dedi önceden 36 hedefti ama küvez riskine girmeyelim diyo benimde ilaçlarla sıkıntılarım azaldı beklerim yeterki kuveze girmesinler inşallah sizde gelirsiniz bu haftalara canım sizlerede duaciyimNe dedim sana? Erken gelicek derken gelmeyi niyetleri olmucakmasaAllah size canim.. saglikla gelsin kuzucuklar...
teyzeler geldik kontrolden tarihi değiştirdik inşallah dururlarsa 18.01.18 oldu şafak 9 :) biri 2300 biri 2100 gr olmuşartık el ayak kafa ayırt edilmiyor ultrasonda :)
aynen canım ya :) doktor bi gün bi gündür 37 hafta olsun dedi önceden 36 hedefti ama küvez riskine girmeyelim diyo benimde ilaçlarla sıkıntılarım azaldı beklerim yeterki kuveze girmesinler inşallah sizde gelirsiniz bu haftalara canım sizlerede duaciyim
Rabbim sizede yaşatsın canım bu haftalara gelmeyi 2000 gr i geçmeyi inşallah sağ salim kavuşalim bebeklerimizecennet35 oyyyy masallah. Hadi bakalim
Aminn insallahSağol canım inşallah sizde sağ salim kucaklayın bebişleri
Sağol canım ederim tabi inşallah sağlıkla kavusacagiz hepimizAmin canim benim aminnn.. tabi cok güzel düsünmüs doktorun 1 gün 1 gündür.. insaAllah girmezler küveze pitirciklarimiz.. Allah saglikli hayirli dogumlar versin.. nacizane bizler icinde dua et nolur dogumda.. bizde sagliklica vakitlice kavusalim insaAllah
Allah razi olsun kuzum benim inan biri de 3 u de ayni sanki :) hepimize masllah :) ya kasintiyi catlamaya bagladim sanki ben ozellikle gibegim kasiniyo zaten.catlaktan ziyade artik igne batmiyo gobegime canm cok yaniyo o yuzden
canım ilk aylar park yatak kullancam yan yana yatircam sonra oğlumun odası var zaten oraya iki ayrı beşik almayi düşünüyorum benKizlar bayadir aklimda da cocuk odalarini nasil planliyosunuz. Yatak odam kucuk oldugu icin oda mecbur yapicam ama yanimda da olmalrini istiyorum 3 besigi nasil yaparim nasil sigdiririm siz neler yaptiniz
Allah razi olsun canm hepimiz ayni duygu icin katlaniyoruz zaten onlar iyi olsunda nasilsa zaman geciyo iste :) ama senn baya bi zor gecmis benimde kabuk kabuk dokuluyo cildim de yuzumde kuruluktan.ama o kadar ilerlerse naparim ben gece zaten uyku yok ara ara kasiniyorum ama badem yagi denedim bi kac kez rahatladim sanki gerilmeler oluyodu.ama aksatmamam gerekn bisey oldugunu daha iyi anladim detayli randevum var mutlaka sorcam tskkr ederim canm saolHayırlı olsun canım, burda üçüz bekleyen olduğunu bilmiyordum. Biz bu kadar sızlanırken Allah sana kolaylıklar versin.
Kaşıntı deyince söylemeden geçemedim. Benim hiç çatlak olmamıştı 33. Haftaya kadar, sonra hafif çatlaklar başladı, Sonra da kaşıntılar. Çatlaklardan diye düşündüm ama kaşıntı gittikçe artmaya devam etti ve artık ağrı sancıyı unuttum kaşıntıdan. Böyle kırmızı kabuk kabuk oldu göbeğim. Doğal zeytinyağı sürmüştüm bir haftadır, onun asitinden diye düşündüm. Sonra badem yağına geçtim o da fayda etmedi.
Zaten birkaç saatliğine zor uykuya dalıyordum ve Uykumdan kaşıntıyla uyanıyorum. Dün gece artık sabaha kadar ağladım kaşıntıdan. Dünkü doktor kontrolünde söylemiştim de doktora Allah’tan bir ilaç vermişti bana onu aldım hemen sabah. Göbeğimi kapatamıyordum bu soğukta alev alev yanıyor, iğneler batırıyorlar sanki. İlaçtan sonra Şimdi biraz Alevi geçti.
Doktoruna mutlaka danış, ben yağlayarak geçer diye düşündüm, iyice arttı. Bu sefer geçmesi de daha uzun zaman alır.
teyzeler geldik kontrolden tarihi değiştirdik inşallah dururlarsa 18.01.18 oldu şafak 9 :) biri 2300 biri 2100 gr olmuşartık el ayak kafa ayırt edilmiyor ultrasonda :)
2 tane neyse de 3 taneyi nasil yatiririm acaba ben park besikleri pek sevemedim ya daha alisveris dusunmuyorum ama bu demonte besikler fiyati uygun onlardan almayi dusundum 3 tane onlarda fazla buyuk artik nasil yaparim bilemiyorumcanım ilk aylar park yatak kullancam yan yana yatircam sonra oğlumun odası var zaten oraya iki ayrı beşik almayi düşünüyorum ben
Cnm hadi gözün aydın maşallahteyzeler geldik kontrolden tarihi değiştirdik inşallah dururlarsa 18.01.18 oldu şafak 9 :) biri 2300 biri 2100 gr olmuşartık el ayak kafa ayırt edilmiyor ultrasonda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?