2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba arkadaslar bugün perinatologa gittim. Genelde iki haftada bir takiplerim. Riskli ve zor.22+1 deyim. Ancak bebeklerimin haftalari uyumsuz. Birinci bebegim 20+5 ve 401 gr. Ikinci bebegim 18+4 ve 221 gr. Genelde aralarindaki fark 18. Haftdan sonra acildi. 2 hafta gibi fark var. Kucuk olan bebegim de bir degisiklik yok. Yasama sansi yine düşük Annemde bir sürü kiyafet almış. Dedim anne keske almasaydin. Kızdı cok. Kendi doktorum gecen hafta daha iyi konusmustu. Ne olacak belli degil. Öleceğini beklemekte kötü. Plesanta bebegi yeteri derecede beslemiyor. Yapilacak birsey de yok. Bende ki durumlar böyle. Allah hepimize yardimci olsun.

M mrckrc Masallah canim cok güzel. Hep güzel haberler alalim insallah.

Canim ya 35 oldun sukur. Tarihnverdi mi doktor

Guzelim uzulmemek elde degil ama sen gene de icini ferah tut. Insallah toparlar ufa bebisde.

İlk oğlum besin alerjiliydi diyetle emzirdim.. Bunlar da öyle olucak diye çok korkuyorum. Diyetle ikiz bebek emzirmek çok zor oldu mu? Ben 43 kiloya dusmustum ilkinde.
Bebeklerin hazır mamaya karşı alerjisi vardı.Anne sütüyle ilgili bi problemimiz olmadi. Aksine Ben süt yapsın diye ne bulduysam yedim. Umarım emzirme süreciniz sorunsuz geçer.
İlk oğlum besin alerjiliydi diyetle emzirdim.. Bunlar da öyle olucak diye çok korkuyorum. Diyetle ikiz bebek emzirmek çok zor oldu mu? Ben 43 kiloya dusmustum ilkinde.

canım inşallah iki bebeğinide Rabbim sana bağışlar inşallah ikiside sağlıkla doğar üzme kendini Rabbim ol dedikten sonra 700 gr doğan bebek bile yaşıyor inşallah senin bebeklerinde sağ salim doğacak

ben aslında bu haftama kadar dısarı cıkabıldım yanı ama artık yavaslamaya basladım:)) genel olarak hamılelıgım cok rahattı Allaha sukur ne kanama lekelenme veya serumluk bı durumum da olmadı. mıde yanması bulantı uyku halıde olmadı suanda sadece catı agrım ıste var bıde gecelerı uykuya gec dalıyorum. benım karnın 6 ayda devasa bısı olmaya baslamıstı canm. umarım senınde gunlerın saglıkla gecer

Canim dikkatli ol... cok.gezme ve yorulma artik. Bol bol dinlen. Bebekler buyusn gezeruz onlarlada

aynen canım tempoyu azalttım evet sırf elaleme inat !! iki cocukla bakkala bıle gıdemezsın gezmeyı unut !! dıyenlere inat... bebeler buyusun gezecegım zorda olsa yorucuda olsa yazın eve tıkılmayacagım.. inşallaah tabii :)

yaa canım sımdı ben anlamadım benım catı agrım var ama doktor agırlıktan dolayı normal demıstı.... kasılmalarım evet oluyor ama dayanamayacagım bı agrı hıc yasamadım sadece hafıften adet sancısı gıbı arada oluyor...genelde mıdemde toplanıyolar alt karnım boş kalıyo.... bunlar normalmı ????? Allahım anlamamakta cok kotu ya nereme ne oluyor ne anormal ne normal bılemıyorum benmı sorunluyum bılemedım :/

uzulme demek olmaz tabıkı ama kendını nekadar az uzersen bebekler ıcın okadar ıyı... moralını yuksek tutmaya calıs Allahtan hayırlısını iste... inşallah hakkınızda bebek ve senın ıcın ney hayırlısıysa o olur...

canım benim bütün karnım sertlesiyodu kasılma olunca bende ikinci çocuk ama oğlumda hiç kasılma ağrı yaşamadan doğum yaptım o yüzden bende çok anlamıyorum nasıl bi kasılma ve ağrı olur ama doktor eliyle karnıma dokundu nst ye bile bakmadan kasılman baya var dedi karnım çok sertti o anda 30 hafta sonrası ağrılar oluyo zaten

Benimde oyle canim birinin kalp atisini persembe duyduk daha digerini duymadik.persembe randevum var insallah her ikiside saglikli devam eder

Canım üzülme diyemem Rabbim yar ve yardımcın olsun stres etme meleklerinide etkiler Rabbime emanetsiniz içini ferah tut

Rabbim iki bebiside güç kuvvet versin inşallah stres yapmamaya gayret et sen de böyle bişey olsun istemezdin ama elden gelen bişey yok sen uzuldukce onlarda etkilenir dua et bol bol gün doğmadan neler dogar

Canım isimlerini bulabilsek hazırlıkları tamamlıcam ama kapı süslerini bile yaptıramıyorum henüz.. hiçbir isim içime sinmiyor bilmiyorum nasıl olcak :)
Ütü için haftasonu annem yardıma gelcek hastane çantamı filan da hazırlıcam inşallah..
zaten ayakta iş yapamıyorum ütüyü oturarak yaparız muhtemelen.. çatı ağrım çok fazla. Ayakta biraz dursam ayak tabanlarım ağrımaya başlıyor..
31.haftanın içindeyim heyecan dorukta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…