- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.081
canım bebek odası yapmadım zaten. bıtane odam vardı koyu mor kanepe var mor fonlar var ufak oturma odası gibi düşün. oraya bu dolabı koyacagım. zaten beşiklerde park yatak siyahlı grili. görsel olarak düzenli olmayacak mecburen. cunku o odadakı esyaları gozden cıkaramam hepsu yeni. anca batıya tayınımız cıkarsa ozaman oda dusunuyorum hem cocuklar buyumus olur hemde ıkeanın uc boyutlu karyolalarında gozum var. bakalım artık nasıp olursaBence guzel canim senin de icine siniyorsa sıkıntı yok. Bir tek siyah kulplari değiştirsen yeter bence. Bebek odasina siyah gitmez bence.
Bende yedim fazla olmadıktan sonra bence bişey olmaz nefsimiz körelsin yeterBen yiyorum valla. Tehlikeli mi yoksa yenmemesi mi lazim
Eki Görüntüle 2071204 Eki Görüntüle 2071205 Eki Görüntüle 2071206 Eki Görüntüle 2071207
kızlar bu dolaba baktım bugun normalde 1200 fıyatı ama tek kalmıs eger depoda olursa bana 700 e bırakacak adam. nasıl sizce ? inşallah depoda kalmıstır ya bana uygun geldı fıyatı bıde malı guzel dandık değil
Sagol canim.. bende zaten her gün tüketmem öyle bi nefis körelsin yeter yani.. onu disinda kis meyvelerini cok seviyorum mandalina portakal cennet hurmasi kiwi vsNar yiyoruz canım günde 1taneyi geçmemek şartıyla ama suyunu önermiyorlar 1den fazla bardan anca 1bardak çıktığı için ama ben yiyorum yani zaten bir taneden fazlada yiyemiyorum. Fazlası rahim kaslarını gevşetiyormuş kızlar
ay ınsallah depoda kalmıstır ya bende begendım be ındırımde bakalım artık yarın ogrenıcemIc düzenlemesi güzel canim bence en önemlisde bu nokta.. kullanisli yani..
Bir aydır onsuz yatamıyorum :) hamile yastığımla oturuyorum yatıyorum beni çook rahatlattı sağolsun görümcem dikti iyiki de dikmişKızlar hamile yastığı kullanan varmı
Günaydın Kızlar,dün öğleye doğru taburcu oldum,şimdi evde yatak sürecine geri döndüm,1 hafta sonra da kontrolüm var umarım herşey yoluna girer,iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,bu zorlu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun
Günaydın Kızlar,dün öğleye doğru taburcu oldum,şimdi evde yatak sürecine geri döndüm,1 hafta sonra da kontrolüm var umarım herşey yoluna girer,iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,bu zorlu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun
cok gecmıs olsun ınsallah 37. haftaları gormek nasıp olurGünaydın Kızlar,dün öğleye doğru taburcu oldum,şimdi evde yatak sürecine geri döndüm,1 hafta sonra da kontrolüm var umarım herşey yoluna girer,iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,bu zorlu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende ince bi yastıkla yatıyorum uzun zamandır. Olmuyor ama artık yastıkla.Dışardan alayım dedim 60 lira küçücük birşey kalıbını kendim çizsem diktirmeyi düşünüyorum. Daha sonrada emzirme yastığı olarak kullanılıyor.Bir aydır onsuz yatamıyorum :) hamile yastığımla oturuyorum yatıyorum beni çook rahatlattı sağolsun görümcem dikti iyiki de dikmiş
Canımm çok teşekkür ederim ne kadar incesin
75 gr şeker yüklendi, çok şükür normal çıktı değerlerim.. ama öyle illet bişeymiş ki sabahtan beri ağzım dilim yapış yapış, su içmekten midem bulandı resmen
Ben eve gidince fotosunu çekip atayım sana diktirebilirsin içine elyaf doldurursun al sana yastık 10₺ ye :)Bende ince bi yastıkla yatıyorum uzun zamandır. Olmuyor ama artık yastıkla.Dışardan alayım dedim 60 lira küçücük birşey kalıbını kendim çizsem diktirmeyi düşünüyorum. Daha sonrada emzirme yastığı olarak kullanılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?